Şimdi Ara

Dershane Fiyatları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
30.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar mezunum seneye dershane düşünüyorum kesin. Şu anda dershaneye yıllık kaç paraya gidiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maltepe 3000
    Çözüm 3500
    Final 4500

Finalden pek emin değilim ama ücretler bu şekilde

• fem özel 18 milyar
  • 6 7 ve 8 . Sınıfta Anafen'e gittiğim için 11. Sınıfın 2.dönemi ve 12. Sınıf 3000 tl Femde Bana tabiki bu sadece

• sene boyunca dovunur durursun dersaneye fılen gıdıyım deme hocam
    not tm ısen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSİKOLOGBEY -- 5 Mayıs 2016; 22:10:42 >
  • Azıcık okuduğunu anlıyosan GİTME kardeşim.
    Otur evinde çalış 3 milyara en kral fasikülleri al en kral soru bankalarını al bol bol çalış , kahveni yudumla
  • Küfürbaz Haydo K kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum da. Sıkılırım bıkarım, dershanede plana programa sokar beni.

• Dershanede mezunlari kimse iplemez gitmekle hayatinin hatasini yapmis olur ve adamlara bedavadan para yedirirsin.

• Sakın gitme parana yazık o duzenin alasını kurarsın kendin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek lisesi mezunuyum hayatımda programlı hiç ders çalışmadım. Lise sonda 3-5 kitapla kendim çalıştım oda günde 1 saat bile değil, onda da bir iş yapamadım. Tez zamanda sıkılıyordum. 4 yıllığa gidesim var. Ailemde iyi kötü yollamak istiyor derhaneye. Bende fiyat araştırması yapıyorum.

• Ilden ile meblalar degisir. Denizli finale gidiyorum. 3500 tl hem eski hem yeni ogrencilere. Yukaridaki arkadaslara kismen katiliyorum. Dershane soru cozumu haric verdigi imkanlar dahilinde bos. Ama ister istemez seni duzene sokuyor. Insan icine cikiyorsun. Evde vakit gecmez , bir sure sonra bunalirsin. Illa dershaneye gitmeyecegim dersende ofisler var yine ayni duzeni eksik de olsa saglayabilirsin. Eger denizlideysen finalden uzak dur.

• İstanbul kagithane sisli cevresi dershanelerin fiyatlarini bilen var mi?

• Manchester United kullanıcısına yanıt
    zaten sıkılırsan mezuna kalmayı düşünme yaz geç bu sene
    edit:dershane vakit kaybıdır gitmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homo Eroticus -- 6 Mayıs 2016; 11:20:03 >
  • Manchester United kullanıcısına yanıt
    bende meslek lisesi son sınıf ögrencisiyim mezun kalıcam bu sene nazmi arıkan fen bilimleri dershanesine yazıldım gaziosmanpaşa 5500 tl 12 taksit dershaneye mutlaka git deriim
  • gop fen bilimlerinin eski hocaları bu sene şişli terakkiye geçti yeni hocalar nasıl ? ayrıca orası mezun almıyor diye biliyorum
  • BauschLomb B kullanıcısına yanıt
    2016 donemi içinde almışlar öğrenci hocalarla tanıştım iyi hocaları eylülde başlayacak dershane dershane başlayana kadar müdür yardımcısı her hafta gel ders çalışma teknikleri nasıl çalışacağın hakkında yardımcı olacağım yazı boş geçirme dedi baya ilgili bir kurum senin dediğin gaziosmanpaşa'daki den bilimleri nererede 2017 kayıtları başladı mezun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedef202300 -- 10 Mayıs 2016; 11:04:29 >
  • yanında enishan kırtasiye ve damak vardı aynı yerden bahsediyoruz galiba özgür hocaydı müdürü?
    benim dediğim nt kırtasiyenin üstü english time nin binasında ve karşısında fen bilimleri yeni binası var finale giderken etütmerkezi var
  • tamam aynı yerden bahsediyoruz alt katı fem hatta ?
    alt katı english time fem yok o binada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.