Arkadaşlar ben mezuna kaldım 2022 yksden ve hedefim oldukça yüksek. Yks 2022'de tytde 97 net yaptım. Gel gelelim bu hafta yapılan dershanenin denemesinde "80" net yaptım. Şaka gibi ve kendime durumu yediremiyorum kafayı yemek üzereyim şu an çalışma hevesi hiçbir şey kalmadı boş boş duvarı izliyorum lütfen bir şeyler söyleyin mental breakdown yaşadım. |
Dershane Denemesinde ÇOK KÖTÜ YAPTIM YARDIM

-
-
Edit: Dershaneye gitmiyorum sadece bir dershaneye deneme ücretini verip girdim.
-
aga sen le aynuyız dersane denemesendş yks22 tyt 80 netten 67 falan nete düştüm bugün çözdüğüm denemede 85 ama tabi evde çözdüğüm için pek realist olmaz bu deneme yani benimde moraim bozuk kasıma girmeden 80+ sabitlesem inanıyorum onu 100 e çeketim bişey kalmadı çünkü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çalışmaya başladın mı başlamadıysan normal bu netler benimki de çok dalgalanıyor napıcam bilmiyorum çalışmaktan başka çare yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne bekliyodun hocam 100 net yapmayı falan mı
şaka maka bende haftasonu kurum denemesinde düşük yaptım ama daha yılın başındayız yükselir
kaç aydır yıpranma payı falan kafana çok takma yani
-
-
Denemelerde neredeyse hiç 1. olamadım 12. sınıfken ama o denemelerdeki herkesten yüksek yaptım. Altyapınız da var sanırım, 2022 için 97 net gayet iyi. Bence durmamalısınız şu an.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
120 soruluk bi sınavda 97 net yaparak nasıl üniversiteye giremedin? kendi isteğinle gitmediysen büyük enayilik yapmışsın
-
Sanırım sınav sisteminden haberiniz yok yorum yapmayacağım.
-
sınav sistemi hakkında senden daha çok bilgim var bizde o yollardan geçtik. 50-60 netle yerleşebilen arkadaşlarım var 97 netle güzel yerlere tercih yapabilirdin. Baktın istediğin yer gelmedi o zaman tekrar denemeyi düşünürdün. Ülkenin sistemini bahane ederek hayat geçmez ama yinede sen bilirsin hayat senin hayatın
-
ne diyon kardes sen ya
kardeşim türkçen varsa tek okumada anlayabilirsin
-
daha fazla konusma lutfen
Hocam sizi sene içinde hatirliyorum, forumu komple bırakıp gitmistiniz
Umarım bu yıl sizin için iyi geçer
Hocammm benim ben de seni hatırlıyorum msüde derecen vardı yksde de tıpa yerleşmişsin sanırsam hakkında hayırlısı olsun umarım üniversite hayatın da başarılı geçer :) Teşekkürler ^3
-
Unutmussundur hocam daha yeni basladik moral bozmaya gerek yok
Dostum mezunluk zor iş kalmadan önce iyi düşünmek gerek ben geçen sene 12k tyt yaptım say38k dedim tyt iyi yaptım koruyayim bu sene değişen bir sürü şey yüzünden güya 'koruma sistemi' beni 24k ya attı sınava da pek çalışmadım zaten bazı sıkıntılarım vardı 41k geldi bu sene Sakarya senge yerleştim ha memnunmuyum memnunum ama boşu boşuna sancılı bir sene geçirdim girdiğim strese deymezmiş bile
kalk toparlan asker DAHA YENİ CEPHEYE VARDIK İLK TÖKEZLEMEDE DÜŞERSEN
B*K YOLUNA GİDERSİN VE B*KLA YAPILAN YOL SİDİK YOLUYLA YIKILIR O YÜZDEN AYAĞA
KALKMALISIN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 27 Eylül 2022; 22:59:26 >
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- üniversite kaydı nasıl silinir
- animonik kaçak izle
- 2024 yks zor muydu
- en zor deneme yayınları
- hemşirelikten tıpa geçiş var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X