Şimdi Ara

Derse başlamak için geç mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepimizin aklında sorular var netlik de kazanmadı sınav açıklanana kadar veya tercih sonuçları gelene kadar da hala sorular olacak

Sizce Sınavda açıklanmıyor hala 3. seneye kalma ihtimalim var çalışmaya başlamak bir düzen oluşturmak için geç mi?

• Sonuçlar açıklanmadan başlama bence. Zaten 3. yılın olacakmış belli bir bilgi birikimin vardır. Bu kadar kendini sıkmana gerek yok sıralamanı görünce 3. yıla kalmaya karar verirsen başlarsın
  • bence başla şimdi. ne erken ne geç, tam vakti
  • benim de 3.senemdi. yerleşemediniz yazısını görmeden başlama derim çünkü insan ne kadar kazanamıyacağını bilse de aklını derse veremiyor. not: büyük ihtimalle istediğim üniv. olmasa da istediğim bölüm geliyo yani acele etmene lüzum yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: oOFroZeNOo

Sonuçlar açıklanmadan başlama bence. Zaten 3. yılın olacakmış belli bir bilgi birikimin vardır. Bu kadar kendini sıkmana gerek yok sıralamanı görünce 3. yıla kalmaya karar verirsen başlarsın

hayırlısıyla bir açıklansaydı açıklamıyorlar her gün ölüp ölüp diriyor insan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: swg__gs:)

Hepimizin aklında sorular var netlik de kazanmadı sınav açıklanana kadar veya tercih sonuçları gelene kadar da hala sorular olacak

Sizce Sınavda açıklanmıyor hala 3. seneye kalma ihtimalim var çalışmaya başlamak bir düzen oluşturmak için geç mi?

Bencede başla dostum.
    ancak bu sefer sıkı tut. 4 e kalırsan artık canın sıkılır ve dışarıdan daha fazla baskı alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swg__gs:)

quote:

Orijinalden alıntı: oOFroZeNOo

Sonuçlar açıklanmadan başlama bence. Zaten 3. yılın olacakmış belli bir bilgi birikimin vardır. Bu kadar kendini sıkmana gerek yok sıralamanı görünce 3. yıla kalmaya karar verirsen başlarsın

hayırlısıyla bir açıklansaydı açıklamıyorlar her gün ölüp ölüp diriyor insan

Haklısın ben de merakla bekliyorum açıklanmasını ama bugün yarın açıklanır
  • 2 gn daha beklerim sonra açıklanmazsa çalışırım
  • Bende 2.seneme kaldım dershaneye başladım mezun olarak dershaneye gitmek gerçekten moral bozucu mezunların psikolojisini mezun olunca anladım daha ilk günden...
  • :) nasıl bir dershaneye başladığın ortamın sınıfın çok önemli ben hissetmemiştim mesela bazı hocalar çok iyiydi

ama bazıları insana sanki hiç üni kazanamamış barajı gçememiş gibi davranıyor ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.