Şimdi Ara

DERSANEYE YENİ GELEN HERKESE ASILAN TİP.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kufur kabul etmezler umarım ama bildiğiniz yvş* bi tip geldi dersaneye hani ilk ders geldi saçma sapan espriler yapıyor ben alt kata kantine indim geldiğimde baktım çekmiş sandalyesini kızların yanına muhabbet etmeye çalışıyor arkadaşım bişey gosteriyodu bana telefonundan bu atladı hemen o ne diye en nefret ettiğim tiple aynı sınıftayım ne onerirsiniz her konuştuğu boş lafta ağzına tıkmaya çalışıyorum belki anlar susar diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• görmezden gel ve tınlama, boş boş konuşur dinleyen biri buldu mu yapışır.
  • Yav atar yap bir şey derse göğüsünden güç alarak tam burnunun üzerine patlat tam patlama anında nefes ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

Kufur kabul etmezler umarım ama bildiğiniz yvş* bi tip geldi dersaneye hani ilk ders geldi saçma sapan espriler yapıyor ben alt kata kantine indim geldiğimde baktım çekmiş sandalyesini kızların yanına muhabbet etmeye çalışıyor arkadaşım bişey gosteriyodu bana telefonundan bu atladı hemen o ne diye en nefret ettiğim tiple aynı sınıftayım ne onerirsiniz her konuştuğu boş lafta ağzına tıkmaya çalışıyorum belki anlar susar diye

Eğer playboy tipliyse giyim kuşam hava civa tonlaysa eğer kork derim her konuda ezer tüm dersaneyi üstüne dayak yemeden sıyrılır çevresi geniştir ki lisede bende böyleydim ha diyosanki uzun saclı ergen metalci vs gibi takılıyo kıl olurum öyle tiplere ver odunu ama dediğim gibiyse hiç bulaşma her seferinde çok büyük zararla çıkarsın işin içinden

• Buraya yazmana gerek yok, çok kompleksli görünüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Buraya yazmana gerek yok, çok kompleksli görünüyorsun.

Kompleksli derken ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Buraya yazmana gerek yok, çok kompleksli görünüyorsun.

Kompleksli derken ?

o kızlarla takılıyor sen yapamayınca gelip burda dert yanmışsın demek istemiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.