Şimdi Ara

Dersaneye gitmeden Tıp kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Anadolu öğretmende okuyorum.Mfciyim.Tıp istiyorum.Ama 11 de gittiğimde dersaneye fazla ekstra katmadı bana bu yüzden 12 de gereksiz diye düşünüyorum.Ayrıca zamanımı çalacağını düşünüyorum.11de deneme olmuştum 70-80 arası idi ygs çalışmadan.Temmuz ortası başladım ygs çalışmaya.Her dersten 2-3 konu bitti.Yaz sonuna ygs mat+fen biter.Sizce dersanesiz bu olur mu ? Çok mu gerekli ?

• Kuzenim yaptı ama 3. Girişi sadece ilk senesinde gitmişti dershaneye o seneki puanını aldı gibi birşey o zaman ee ye gitmişti 2. De bırakıp 2 senedir tıp deniyor ve bu sene kazandı 20 k oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Space engineer

Kuzenim yaptı ama 3. Girişi sadece ilk senesinde gitmişti dershaneye o seneki puanını aldı gibi birşey o zaman ee ye gitmişti 2. De bırakıp 2 senedir tıp deniyor ve bu sene kazandı 20 k oldu

Ya ygs yazın bitse okul zamanı da lys mat+kimya (10-11) +12.sınıf konuları çalışırım . sence olur mu çok mu gerekli bu dersane tıp için?Dediğim gibi bir katkısı çok olmadı 11 de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

quote:

Kuzenim yaptı ama 3. Girişi sadece ilk senesinde gitmişti dershaneye o seneki puanını aldı gibi birşey o zaman ee ye gitmişti 2. De bırakıp 2 senedir tıp deniyor ve bu sene kazandı 20 k oldu

Ya ygs yazın bitse okul zamanı da lys mat+kimya (10-11) +12.sınıf konuları çalışırım . sence olur mu çok mu gerekli bu dersane tıp için?Dediğim gibi bir katkısı çok olmadı 11 de.

Herşey sende bitiyor dostum bana 11 de katkısı çok oldu dedim 12 de de olur fazla takmadım yararı az geldi kendini sen tanıyorsun ona göre yao seçimini

• quote:

kuzenin hangi özelde ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.1454

quote:

kuzenin hangi özelde ??

Biruni yi Kazandı

• Space engineer S kullanıcısına yanıt
    güzeldir ya bende fatihi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırıkla tıp kazanmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.1454

güzeldir ya bende fatihi :)

Hayırlı olsun hocam

• hangi anadolu öğretmen lisesindesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Space engineer S kullanıcısına yanıt
    sağol hepimiz için hayırlı olur inşallah
  • Neden olmasın bunun için kararlı olmalısın tıp kazanlar uçup kaçan insanlar değil senden benden normal insanlar dershaneye gitmemek çok büyük bir dezavantaj değildir kaldı ki başlangicın oldukça iyiymiş. inşallah kazanırsın
  • bizim dersane sınıfı da full tıp kazandı :D
    çoğu 2. dönem dersaneye uğramadı bile
    çok ta gerekli değil aslında iyi kaynaklar al bol soru bankası
    daha iyi bile olur demedi deme
  • düzenini oturtan adam için gereksiz bence. soru sormak için grup dolu zaten. gerek burası olsun, gerek facebook grupları, gerek whatsapp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persom

hangi anadolu öğretmen lisesindesin

460la girdiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captantipod

Neden olmasın bunun için kararlı olmalısın tıp kazanlar uçup kaçan insanlar değil senden benden normal insanlar dershaneye gitmemek çok büyük bir dezavantaj değildir kaldı ki başlangicın oldukça iyiymiş. inşallah kazanırsın

başlangıçlık fazla bir şey yok aslında daha yeniyim konuların başındayım ama inşallah olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: scandaL.

bizim dersane sınıfı da full tıp kazandı :D
    çoğu 2. dönem dersaneye uğramadı bile
    çok ta gerekli değil aslında iyi kaynaklar al bol soru bankası
    daha iyi bile olur demedi deme

Ygs de ise kullandığım kaynaklar;
    Mat ; Maltepe konu anlatım , fem konu özetli s.b.
    Geo; Maltepe konu anlatım, birey a s.b.
    Kimya ; Fem simetri , Fdd s.b.
    Fizik; Maltepe k.a. , Karekök 0,Zambak Ygs-Lys S.b.
    Biyoloji ; Meb 10-11 , Palme A-B konu anlatım, Fem Ygs-Lys s.b.

LYS Biyoloji
    Meb kitapları+Palme A-B konu Anlatım +fem ygs-lys s.b.+palme a-b .s.b.

LYS MAT
    Simetri LYS
    karekök
    Apotemi Fasikülleri

LYS GEO
    FEM konu anlatım.
    Birey .s.b

LYS KİMYA
    Fem simetri
    Fem S.B.
    Palme Organik S.B.

LYS FİZİK
    Palme C-D Konu Anlatım (Mekanik ve Madde olan kitapları almama sebebim ösym artık mekanikte zorlamadığını duydum :)
    Maltepe ygs-lys konu a.
    Zambak s.b.
    Palme B.s.b. (yine mekanik kısmı almayacağım
    Meb kitabı
    -----------
    Deneme olarakta kullanacaklarım;
    LYS MAT GEO
    Denge geo ,denge mat , 3-4-5 yayın mat geo deneme,karekök
    Apotemi deneme

LYS FİZİK DENEME
    Denge ,karekök,apotemi,fen bilimleri

LYS Kimya
    Denge,palme,karekök ,fen bilimleri
    LYS Biyoloji
    Palme,denge ,fen bilimleri

Ygs Deneme
    Karekök
    Zafer
    Fem 5li
    Fem 9lu
    Palme
    Kapsül
    Ales Türkçe Denemeleri
    kaynaklarım bunlar inşallah bir şeyler olur :)

• quote:

Arkadaşlar ben Anadolu öğretmende okuyorum.Mfciyim.Tıp istiyorum.Ama 11 de gittiğimde dersaneye fazla ekstra katmadı bana bu yüzden 12 de gereksiz diye düşünüyorum.Ayrıca zamanımı çalacağını düşünüyorum.11de deneme olmuştum 70-80 arası idi ygs çalışmadan.Temmuz ortası başladım ygs çalışmaya.Her dersten 2-3 konu bitti.Yaz sonuna ygs mat+fen biter.Sizce dersanesiz bu iş olur mu ? Çok mu gerekli ?

Bana 11'de de 12'de de katkısı çok oldu. Biraz da şans işi sanırım iyi öğretmenlerin gelmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adenozintetrafosfat

quote:

Arkadaşlar ben Anadolu öğretmende okuyorum.Mfciyim.Tıp istiyorum.Ama 11 de gittiğimde dersaneye fazla ekstra katmadı bana bu yüzden 12 de gereksiz diye düşünüyorum.Ayrıca zamanımı çalacağını düşünüyorum.11de deneme olmuştum 70-80 arası idi ygs çalışmadan.Temmuz ortası başladım ygs çalışmaya.Her dersten 2-3 konu bitti.Yaz sonuna ygs mat+fen biter.Sizce dersanesiz bu iş olur mu ? Çok mu gerekli ?

Bana 11'de de 12'de de katkısı çok oldu. Biraz da şans işi sanırım iyi öğretmenlerin gelmesi gerekiyor.

açıkcası en iyi dersanelerden birine gittim aynen hocalar da çok iyi değildi. o yüzden gitmeyi çok düşünmüyorum . :)

• güncel+
  • Ben bu yıl tıp kazandım. Lys den 2 ay önce eve kapandım. 1 ay boyunca sabah başlayıp programım doğrultusunda akşama kadar kimya biyoloji çalıştım. Son ay da ağırlıklı olarak fizik kastım ve deneme çözdüm. Dersaneye sadece sorularımı sormaya gittim. Eğer çok konu eksiğin yoksa ve evde çalışabiliyorsan dersane şart değil dostum. Kaynak tavsiyesi falan için pm atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RagnarLoRdbrok -- 26 Temmuz 2015; 19:51:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.