Şimdi Ara

Dersanede bicak cektim - kaydimi sildiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mezunda 2. Senem oldugu icin dersaneki hocalar,sinif arkadaslarim benimle dalga gecer kaale alinmazdim. Hoca derste seni yakinda askerler siniftan alip askere goturecekler felan diye dalga gecerlerdi. Bu sene ygs barajini gecemedim lakin seneye hazirlik olsun diye derslere giriyodum.Bugun geometri dersine 5 dk gec kaldim sinifa girdim kusura bakmayin dedim ters ters bakti. Oturdum yerime hala bakiyordu. Sen niye geliyosun felan dedi hoca. Hic sesimi cikarmadim. Onume geldi cevap versene lan diye bagirdi. Siniftaki kizlar gulmeye basladilar. Onlar gulunce gozumden iki damla yas geldi. Hoca kari gibi aglama cik disari seni istemiyorum dersimde dedi. kalkip gidiyodum sirtima tokat tarzi bisey gecirdi. Yapma diye bagirdim sen kime bagiriyosun lan diye tuttu yapistirdi beni tahtaya. O ara bunun cenesine bir yumruk cikarmisim adam sinifin en arkasina dogru yaylandi. Hemen sinifin erkekleri kalkti ustume geliyorlardi hemen bicagi cektim. Bunlar hemen geri vitese taktilar, hoca oglum sakin ol felan dedi. Olmuyorum lan dedim bicagi salliyodum. O ara dersanenin kuruculari sinifa geldiler. Elimden bicagi aldilar sakin ol felan dediler. Bicagi alir almaz geocu ucan tekme atti tum sinif ustume atladilar kan revan icinde kaldim. Rehberlikcinin odasina cekip ordada edebiyatci bi posta atti ustumde. Simdi kursat abinin yanindayim makineyi vericek benim kaybedicek biseyim kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonlara doğru batırmışsın ama zebani yok o yüzden daha puanım 4 kanka

• OKUMAYIN

HOCALARI ÜSTÜNE ATTIRMIŞ

OKUMAYIN

• Ygsyi geçemedim diyince csb olduğunu anladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın atarlı mezun öğrenci
  • CSB. Önceden aynı konu açıldı.
  • Okumayın
    Okumayı
    Okumay
    Okuma
    Okum
    Oku
    Ok
    O
    Ok
    Oku
    Okum
    Okuma
    Okumay
    Okumayı
    Okumayın

Parallelcilerle kavga eden çakma troll

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.