Şimdi Ara

Dersane için Sözelden eşit agırlıga geçiş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben sözelciyim. Bu sene eğer bi terslik çıkmassa yada kararımı değiştirmessem final dersanesine gidecegim. Ben sözel öğrencisiyim matematigim 0 temel vs de yok. Acaba merak ediyorumda dersaneye eşit agırlık diye kayıt olsam öss de 40 sorudan 30 35 tane net bırakacak kadar matematik öğrenebilirmiyim?.
    Durumum : Mezun

Özetle : Dersanede, sıfır temelden 40 sorudan 30 35 net çıkaracak kadar matematik öğretebilirlermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 23 Ağustos 2011; 19:54:06 >

• Analitik zekan var ise yani kisaca iq testlerinde yuksek cikarabilecek biriysen 30 u gormen muhtemel.Ama o kadar pek degilsen denemelerde max 25-30 arasi gorup ygs de daha iyi yapmayi umit edip 20 net fln yaparsin max.Forumun genelinde gordugum kadariyla konusuyorum tabii.
  • Peki hocam altından kalkabilirmiyim ? nebileyim matematige çok zor falan diyolar herkesin işi degil gibi laflar... Birde bi arkadaşımın dedigine göre dersanede temel atmıyolar paso soru çözüyolarmış..
  • valla sözelde kal kardes aynı bende senın durumundayım esıt agırılıgım meslek lıseslıyım matematıgım 0
    3 senedır mat gormuyoz okulda burdan ıkaz eedıyorum unıversıtede dusunenler meslek lıselerını kesınlıkle tercih etmesinler.sen sözelde kal kardes ...
  • Ben liseden mezunum ama dersane düşünüyorum şu aralar. Matematigim hiç yok ya ama biraz temel atmayı istiyorum çünki sadece sözel puanıyla birşeyler olmaz matematik şart. Dersanede güzelce temel atıyolarsa matematige ea yazıcam
  • Bence dershaneye gideceğine mat için özel hoca tut. Femin sözel dergi yayınlarını da sakın kaçırma, dışardan üye ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 23 Ağustos 2011; 22:12:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Merhaba arkadaşlar ben sözelciyim. Bu sene eğer bi terslik çıkmassa yada kararımı değiştirmessem final dersanesine gidecegim. Ben sözel öğrencisiyim matematigim 0 temel vs de yok. Acaba merak ediyorumda dersaneye eşit agırlık diye kayıt olsam öss de 40 sorudan 30 35 tane net bırakacak kadar matematik öğrenebilirmiyim?.

Özetle : Dersanede, sıfır temelden 40 sorudan 30 35 net çıkaracak kadar matematik öğretebilirlermi?

Arkadaşım önce istediğin bölümü kafanda belirle.Hangi alandan alıyorsa dershanede o alana kaydol.Dershane sana bir şey öğretmez sen kendin öğreneceksin.Dershane ders çalışmak için sadece bir araç.İstediğin zaman gider etütünü alırsın hocandan ister konu anlattırırsın ister soru çözdürürsün.Ders çalışmayı kendine alışkanlık edin.Matematik çalışırsan kolay bir derstir.Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

quote:

Merhaba arkadaşlar ben sözelciyim. Bu sene eğer bi terslik çıkmassa yada kararımı değiştirmessem final dersanesine gidecegim. Ben sözel öğrencisiyim matematigim 0 temel vs de yok. Acaba merak ediyorumda dersaneye eşit agırlık diye kayıt olsam öss de 40 sorudan 30 35 tane net bırakacak kadar matematik öğrenebilirmiyim?.

Arkadaşım önce istediğin bölümü kafanda belirle.Hangi alandan alıyorsa dershanede o alana kaydol.Dershane sana bir şey öğretmez sen kendin öğreneceksin.Dershane ders çalışmak için sadece bir araç.İstediğin zaman gider etütünü alırsın hocandan ister konu anlattırırsın ister soru çözdürürsün.Ders çalışmayı kendine alışkanlık edin.Matematik çalışırsan kolay bir derstir.Kolay gelsin.

Peki 1600 lük bir dersanemi iyi yoksa 2.300 liralıkmı? Dersaneyle görüşürken orada bi hoca dedi ucuz dersaneye kayıt olursun ama oradaki hocaların hepsi staj ögretmenleri ders alan kişi size ders vericek ona göre düşün diyodu. 2.300 Final dersanesi 1.600 de alfa para tabiki önemli bu zamanda siz olsanız hangisini seçersiniz? para farkı var diye eğitim farkıda olurmu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

quote:

Peki 1600 lük bir dersanemi iyi yoksa 2.300 liralıkmı? Dersaneyle görüşürken orada bi hoca dedi ucuz dersaneye kayıt olursun ama oradaki hocaların hepsi staj ögretmenleri ders alan kişi size ders vericek ona göre düşün diyodu. 2.300 Final dersanesi 1.600 de alfa para tabiki önemli bu zamanda siz olsanız hangisini seçersiniz? para farkı var diye eğitim farkıda olurmu ?

Eğitim farkı elbette olur.Ders çalışma ortamı vs. bunlarda önemli şeyler ama iş öncelikle sende bitiyor.Ben bu zamana kadar alfa dershanesinin ismini hiç duymadım.Finale gidenlerin bir çoğu memnun ama ortamı görmeden bişey diyemem.Oraya giden birisiyle irtibat kur istediğini verebilecek dershanemi bak derim.Alfa dershanesini hiç bilmiyorum.Yakınlarda kültür dershanesi varsa kültür dershanesine bakabilirsin.Ben kültürdeyim hocalar çok güzel anlatıyor dersleri,hocaların öğrenciyle diyalogları güzel hem kaynaklarındaki sorularda çok güzel sadece kaynaklarda kullandıkları hamur biraz kötü gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 24 Ağustos 2011; 14:48:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.