Şimdi Ara

ders videousu boyut küçültme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, uzaktan eğitim ders videolarımın camtasia 3 ile kaydını alıyorum. ancak 2 saatlik video neredeyse 2 gb oluyor. kayıt türü avi. (camrec ile de kaydettim aynı boyut oldu) boyutunu küçültmek istiyorum ama bazı ŞARTLARI OKUYARAK öneride bulundursanız sevinirim. hangi program hangi tür vs. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

1-Camtasia 3'den başka program olmuyor bilgisayarım çok eski. yeni sürümleri çok yavaşlatııyor.
    2- izlediğim derslerde hocanın kamerası chat alanı ve beyaz tahta var. bunlardan herhangi birini kapatmam mümkün değil. full screen izliyorum çünkü hoca yazı yazınca tahtadaki yazılar diğer boyutlarda okunmuyor.
    3-mp4 gibi format denedim (sadece deneme amaçlı) yazılar bozuldu o yüzden çevireceğim türün kaliteyi az bozan cinsi olursa çok makbule geçer. hocanın görüntüsünü bozabilir sorun değil ama yazdığı yazılarda bozuluyor

ek bilgi : arkadaşımda geçen seneye ait bir video var görüntü kalitesi gayet iyi boyutu da 350 mb geçmiyor. türü ne baktım mpeg. winavı ile çevireyim dedim boyutu 4 gb gibi bişi oldu :D küçültme tam tersine büyüdü :D

Lütfen eğitimim için bir an önce çözmem lazım bu işi :( tekrar teşekkürler.

• Tek seferde halletmek istiyorsan "FastStone Capture" programını öneririm. Ben kendim 1920x1080-Beter ayarlarda 2 saatlik bir videoyu wmv ile 1 GB civarı çekebiliyorum.
  • Format Factory son sürümü işini görür..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.