Şimdi Ara

DERS= Radyo Yayınlamak (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
1
Favori
213.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burayı anlamadım hocam açıyorum dosyayı bunlarımı yazıcam şifremi txt de şifre yazana yere =*** die mi yazcam bu sc_serv dosyasını açtıgımızda birkaç bişey yazıor onları silip bunları mı yapıştıracam burada kilitlendim hocam . yardım ederseniz sevinirim...

Sunucu ayarları:

; MaxUser. The maximum number of simultaneous listeners allowed.
    ; Compute a reasonable value for your available upstream bandwidth (i.e. if
    ; you have 256kbps upload DSL, and want to broadcast at 24kbps, you would
    ; choose 256kbps/24kbps=10 maximum listeners.) Setting this value higher
    ; only wastes RAM and screws up your broadcast when more people connect
    ; than you can support.
    ; Alttaki satırda yayınınıza bağlanacak maksimum kullanıcı satırını girin
    MaxUser=32

; Password. While SHOUTcast never asks a listener for a password, a
    ; password is required to broadcast through the server, and to perform
    ; administration via the web interface to this server. This server should
    ; consist of only letters and numbers, and is the same server your
    broadcaster
    ; will need to enter in the SHOUTcast Source Plug-in for Winamp. THIS VALUE
    ; CANNOT BE BLANK.
    ; Eklenti ayarlarını yaparken Output kısmında girdiğiniz şifreyi buraya da
    girmelisiniz
    Password=sifre

; PortBase. This is the IP port number your server will run on. The
    ; value, and the value + 1 must be available. If you get a fatal error when
    ; the DNAS is setting up a socket on startup, make sure nothing else on the
    ; machine is running on the same port (telnet localhost portnumber -- if you
    ; get connection refused then you're clear to use that port). Ports < 1024
    ; may require root privledges on *nix machines. The default port is 8000.
    PortBase=8000

• yılların konusu eyt be :D beyler ben kurdum kendi bilgisayarımdanhttp://127.0.0.1:8001 yazarak dinliyebiliyorum ancak baska birisi dinliyemiyor modem im keysmart 4 port adsl modem nat kısmından port actım ama yok yine dinliyemiyolar trquash@hotmail.com lutfen yardım :'(
  • ya diyelim ki bnm sifrem a olsun.ne yaptiysam invalid password dio.plugin ayarlarindaki sifrem de a.buna ragmen surekli invalid password dio.caps lock sorunu fln diil.

; Password. While SHOUTcast never asks a listener for a password, a
    ; password is required to broadcast through the server, and to perform
    ; administration via the web interface to this server. This server should
    ; consist of only letters and numbers, and is the same server your broadcaster
    ; will need to enter in the SHOUTcast Source Plug-in for Winamp. THIS VALUE
    ; CANNOT BE BLANK.
    Password=a

kismi boyle mi olcak?
  • ya ben hepsini yaptım winamp southcast ta çalışıyor ama sorun internet te ıp adresimle radio dinletemiyorum kimseye internet explorer da sayfa görüntülenemiyor diyor lütfen yardım edin ayrıca winamp ın play menüsünde localcost diye bir uzantı yok:(:(:(:(msn im : schumacher_1990@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaspercross -- 8 Ağustos 2007; 9:38:13 >
  • paylaşım için çok teşekkür ederim internette gezinen birçok bilgiden daha değerli.
    ben tüm anlatılanlrı uyguladım sorunsuz çalışıyo. ilk başta çalışmamıştı ama sonradan sorunun portta olduğunu fark ettim modemden portu açınca düzeldi. Benim bi sorum olucaktı bu yaptığımız yayında acaba microfonla parça aralarında mesela konuşabiliyomuyuz bunu nasıl yapıcaz ? bilen arkadaşlarımız varsa anlatabilirse çok memnun olurum :)
  • herşeyi yapabilirsiniz en iyi radyolardan daha iyi otomatik parça geçişleri ve konuşmalar yapabilirsiniz örnwww.radio-port.net sadece internette we züperr bilgi eksiği olana destek olunur:)
  • arkadşalar radyoyu kurudm herkez dinlio fakat acaba microfonla konuşma imkanım varmı acaba ?
  • Horrrrrrrrrt
  • arkadaşlarhttp://aysekfm.tr.cx sitesinde canlı ve istek şarkılar çalınmaktadır....
  • Hortingen olmuş bu konu
  • Bu konu işime yaradı Teşekkur ederim ayrıntılı açıklamalar için.
  • sağol paylaşım için....
  • benim de iki sitem var ama sitenin sonuna 8000 portunu nasıl açacağım bilgi verirseniz sevinirim.
  • çok teşekkürler eline sağlık
  • tebrik ederim çok faydalı bir paylaşım olmuş,donanımhaber forumuna katılma sebebim bu başlıktı zamanında..
  • ben anlatılanları yaptım..http://192.168.1.101:8000 adresine girince olması lasım ki bende oluyor ama diğer bilgisayarlarda olmuyor.. yardım pleaseee
  • winamp eklentisinde yellowpapes e gelin arkadaslar Make This Server Public bunun sekmesini kaldırın düzelio
  • İlk mesajdakileri harfi harfine yaptım -ki büyük çoğunluğu zaten eklentileri kurunca default'da ayarlıydı..

İlk denememde sorunsuz çalıştı.. Harika bir çalışma olmuş ellerinize sağlık..
  • arkadaşlar tamam teşekkürler verdiğiniz bilgiler için ben birşey daha öğrenmek istiyorum. bunu winamp üzerinden yayınlıyoruz. tamam. peki web üzerinden flash, java veya başka birşeyle winamp açılmadan yapabilirmiyiz.
  • İlk mesajdaki linkler yenilenebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.