Şimdi Ara

Ders notlarım çok kötü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitmişim. -- 5 Kasım 2020; 2:11:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • çalışıp, sorumlu olacağın dersleri vereceksin. bunun başka yolu yok. kendi hataların için eğitim sistemini suçlama. bir dönem çalışıp, diğer dönem kurtarırım mantığın, seni bu duruma düşürdü. önümüzdeki öğretim yılının belirsizliği varken, bu düşünceyi bırak ve bugünün işini yarına bırakma.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın hatalıyım ama benim kadar eğitim sistemininde sucu var 8 tane ders icin sorumlu olduğum icin demiyorum sabahın 6sında kalkıp akşam 5te evde oluyorum 10 tane derse giriyorum kursları saymıyorum bile hangi birine anlayayım ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ortalaman yüksek olsaydı, 8 dersten de geçerdin. ama benim zamanımda, böyle bir lüksümüz yoktu. biz her dersten geçmek zorunda olduğumuz için kendi çabamıza güvenmek zorundaydık.(sadece tek dersi bırakma hakkımız vardı. şuan ki eğitim sistemi, size sandığınızdan çok daha fazla kolaylık sağlıyor. ilk dönem ortalamanı yüksek tutsaydın(2. dönemde yapacağın şey bu olacaktı.) bu sorunu yaşamayacaktın. artık önünde yeni bir eğitim öğretim yılı var. ilk yapacağın şey, sorumluluk sınavlarının tarihlerini yakından takip etmek olacak. çünkü pek çok öğrenci, bunu yapmadığı için gelecek sene tekrar girmek zorunda kaldı.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef evet kolaylık sağlıyor ama ben 1 günde tekrar söylediğim gibi 10 tane derse giriyorum son derse gelene kadar kafamda bin tane soru oluyor benim hatam çalışsam düzeltirdim ama bize ders olsun neyse teşekkür ederim 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakındığın durumlari bu ülkedeki tüm öğrenciler yaşiyor,sistemi suçlayarak bir yere varamazsin.Bu ülkenin sayisal 1'incisi de o sistemden geldi fakat eminim ki "Günde x saat ders görüyorum,bu sistem böyle olmaz"dememistir.Başarı ile başarısızlık tamamiyle senin alacağın kararlara bağlı.Obp'nin önemini araştırmani mutlaka öneririm ki 12. sinifa geldiğinde Obp çok düşük kaç bin geriye atar hesabi yapma.Toparlamak için geç değil ama sınav gerçeğinin farkinda olmali ve ona göre kararlar almalısın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.