DERS İÇİN IPAD ÖNERİLERİ?

-
-
1.5 yıl önce 9.nesil olanını almıştım. pil süresi de önemliydi benim için, pili en uzun süre giden model olabilir, youtube'da pil süresi kıyaslamalarında 1. çıkıyordu genelde :D kalem + 9.nesil aldım. gayet memnunum, bi arıza olmadığı sürece 5+ yıl daha kullanırım yani. 10.nesil ile 9.nesil arasındaki fark sanırım 10. nesilin işlemcisi bir tık daha iyi ve ekranı biraz daha büyük. o fark için 4-5 bin fazla vermeye değer mi, bilmem. bütçem rahat diyorsanız 10.nesili de alınabilir tabii ki ama aralarında ciddi bir fark olduğunu düşünmüyorum. youtube'da inceleme videolarına da bakın eğer bakmadıysanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -memento mori -- 1 Temmuz 2023; 13:15:31 > -
cevabınız için çok teşekkür ederim.Dediğiniz gibi youtube'dan videolarını izlemeleyim.
-
ipad 9 kullanıyorum depolaması en düşük modeli(64 gb sanırım) + apple pencil gen1
ben aldıktan sonra gen 10 çıktı ve çok saçma bir model çünkü kalem entegrasyonu çok dandik.
fiyatından dolayı 9 aldım imkanın varsa air 4 veya 5 e bakabilirsin.
çok komplex video editi falan yapmıyorum max 3-5 dk lık video editledim bi sıkıntı olmadı tabikide.
not alma kısmında aşırı güzel ekran boyutu ve hafifliği gayet ideal ama tırtıklı erkan koruyucu kesinlikle al
şarj konusunda çok memnunum hiç yarı yolda bırakmadı(bu sıralar günde 0.5-1 saat arası kullanıyorum en son geçen pazar şarj ettim hala %25 şarjı var)
tableti aldıktan sonra ek olarak 1000 lira daha masraf yaptım(ekran koruyucu, kalem kılıfı, tablet kılıfı ve uygulamalara gitti para)
okul döneminde de not alma ve kitap okuma hariç pek kullanmıyorum arada dizi film ve oyun oynuyorum nadiren.
eğer 4k uzun videolar işlemeyeceksen falan direkt 9 al paran cebinde kalsın
-
yok hocam youtube dan ders videoları izlemek ve desmos gibi uygulamaları kullanmak için almayı düşünüyorum.Teşekkür ederim cevabınız için
-
direkt ipad 9 al hiç düşünme bi daha zam gelmeden hemen al
pt den ipadi applecomdan kalem al öyle en ucuz oluyordu
-
tamamdır hocam çok sağ olun
-
hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan
-
8 bile yeterli. ders calismak icin aliyorsun sonucta. gecen sene 8 mi alayim air 4 mu tartismalari donuyordu burada. illa son nesili alacaksin diye bir sey yok kalemle bir seyler yazabilmek icin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
haklısınız hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X