Bana düşen görevi yerine getirdim. 2 dersi değerlendirdim, kalan 3ten hala emin değilim, sanırım pas geçeceğim. Yapacağım değerlendirmenin bir faydası olacağını düşünmüyorum, "bir şey değişmeyecek"... Aldığım dersler için değerlendirme sayıları 1, 2 max 3. Dersi alan toplam kişi sayıları en az 30, 40. Bizim bölüm için durum bu olabilir, sayı çok az... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 29 Mayıs 2025; 12:44:57 > |
Ders Değerlendirmemizi Yaptık

-
-
Ne demek dersi değerlendirmeden harf notunu göstermeme gibi bir şey yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hiçbir dersi dinlemediğim için değerlendirmiyorum valla. öğrencilik hayatım kendi kendime çalışmakla geçti.
-
Son cümle relatable. Bu dönemki derslerden birine dönüp bakıyorum, ne öğrendiysem kendim öğrenmişim, dersin katkısı max %20.
E ben niye bu dersi aldım, derslere katıldım o halde? Computer engineering ama dersleri engineer etmede problemler var.
-
İlk sene olabilecek en kötü şekilde değerlendirdiğim derslerde hiçbir değişiklik olmadı, aynen devam ediyorlar.
-
Bizde millet JavaScriptle hepsine otomatik not atıp öyle atlıyor anketi o zaman da puanları hiçbir şey ifade etmiyor
Yoksa bir bölüm dersiyle sevmediğim başka bir ders aynı puan olmamalı 😏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bu kendi kendine öğrenme durumu çok yoğun mu? Mesela
Endüstri mühendisliği okusanız dahi kendinizi şu an çalıştığınız çalışacağınız alana yöneltmek isteseniz kolaylıkla yapabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minamina222 -- 30 Mayıs 2025; 8:38:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Endüstri Mühendisliği okuyor olsam yazılım üzerine yaptığım stajları yapamazdım (kabul almazdım muhtemelen) ki yaptığım stajlar software engineering üzerine beni epey geliştirdi.
"abilmek" üzerine konuşmak tehlikeli, elbette imkansız değil ama şunu rahatça söyleyebilirim, CENG okuduğum senaryodaki bilgi birikimine "kolaylıkla" sahip olamazdım.
14 hafta süren data structures, algorithms, comp org. vb. derslerini aldım, öyle ya da böyle bir şeyler öğrendim, yeri gelince aklımdan çağırıyorum, işime yarıyor, düşüncelerimi şekillendiriyor...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X