Merhaba Bu sene lise mezunu oldum akşam lisesinden. Lise hayatım böyle okula gitmeyerek geçti hep çalıştım, ödedim geçtim. Şimdi geçen sene işyerinden dolayı dersaneye gidemedim ders çalışamadım bu sene buna kararlıyım ve MF bölümündeyim, İşimde bilgi işlem uzmanlığı, işyerinde bu sene rahatım ders çalışabilirim dersane saatleri çıkabiliyorum, şimdi dün dershane'de mat konuları çok çok yabancı geldi biraz anlamak zor hatta anlamadım hiç birşey benim nasıl çalışmam gerekli, okullar başlayana kadar hafta içi hergün dershaneye gideceğim 2de. Yaş ilerliyo bu sene kesinlikle barajı biraz geçmem gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Dershaneden sonra eve gelip tekrar yap diyenler olabilir fakat dershanedede mat konularından birşey anlamadığımdan tekrarı olmuyor.(hızlı anlatıp işliyip geçiyorlar)
Eline not almak icin bir defter veya a4 kagitlar al, internetten ekolhoca, ztv, internetteders gibi sitelerden konu anlatimini izle izlerken not al. Soru cozecekleri zaman videoyu durdur soruyu cozmeye calis sonra devam ettir. Bu sekilde iyi temel kurabilirsin konu anlatim kitaplarindan anlamiyosan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
evet ekolhoca nın anlattıkları aklıma giriyor dostum, kağıtlada beraber çözünce tamamen pekişiyor. Olmaz diye birşey yok olacak inş.
eve gelince internetteki sitelerden tekrar yap kitaptan değil. Teknofem iyidir. bir bak istersen.
Okuldan uzak olduğum için temel yok hocam videoları izliyorum fakat afedersiniz anlamıyorum çok yapmayı istiyorum ama anlamıyorum. Nolur yardımcı olun.
karekok matematik-geometri 0, guvender kolay matematik-geometri, fem ilk adim
bunlari incele, cok temelden baslarlar ama kisa surede halledersen faydasi olur belki?
böyle birşey olmaz 1 haftadır kendimi yiyip bitiriyorum ya, videolara bakıyorum onlar bana bakıyo çözemiyorum, dershanede yapılanları yazıyorum bilmediğimden dolayı eve gelince tekrar etme şansım olmuyor anlamıyorum çünkü.