Şimdi Ara

Ders çalışmak YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lise 2 ogrencisiyim ders calisamiyorum siyasi sosyal kulturel calismalar yapiyorum ama derse motive olamiyorum hedefmi belirlemeliyim ne yapmaliyim bir yardimci olursaniz cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı durum bendede mevcut.

• Abi otur masanın başına deki kendi kendine ben ders calisicam. Müzik dinlemeyi seviyorsan al test kitabını aç müziğini oyle çöz, yanlış anlama ama senin yaşında siyaset le kültürel faaliyetlerle uğraşmak senin okulla arani iyi yapar. Üniversite sınavına katkısı olmaz . Yapma demiyorum ama senin daha çok ders çalışmaya yönelik faaliyetler yapman gerekiyor. Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nalimali

Abi otur masanın başına deki kendi kendine ben ders calisicam. Müzik dinlemeyi seviyorsan al test kitabını aç müziğini oyle çöz, yanlış anlama ama senin yaşında siyaset le kültürel faaliyetlerle uğraşmak senin okulla arani iyi yapar. Üniversite sınavına katkısı olmaz . Yapma demiyorum ama senin daha çok ders çalışmaya yönelik faaliyetler yapman gerekiyor. Kolay gelsin

Öncelikle yorumunuz icin teşekkürler deniyorum ama biraz daha yaratici birseyler llazim motive edecek birde hedef belirlemede yardima ihtyacim var

• Güncel

• Üniversite bolumleri ve puanları hakkında kitapçıklar dolanıyor etrafta, genellikle de bunları dershaneler ve üniversiteler dağıtıyor.onlardan bir tane alıp hedefini bulmaya çalışabilirsin.

Misal ben mütercimlik okuyacağım, okulda da diğer dillerden çok Fransızcaya daha çok yükleneceğim.ardından da gelsin benim lejyonerlik hayallerim

• Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Ders Çalışmak
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • blendinho kullanıcısına yanıt
    Sana motivelerin kralını söyliyeyim o zaman bir sevgilin olsun ama senden farklı(çaliskan vs.) O seni yola getirir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blendinho

Arkadaşlar lise 2 ogrencisiyim ders calisamiyorum siyasi sosyal kulturel calismalar yapiyorum ama derse motive olamiyorum hedefmi belirlemeliyim ne yapmaliyim bir yardimci olursaniz cok sevinirim

Ailenden senin eğitiminle ilgilenecek kimse yoksa liseden sonra iş bul çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasiKa

quote:

Arkadaşlar lise 2 ogrencisiyim ders calisamiyorum siyasi sosyal kulturel calismalar yapiyorum ama derse motive olamiyorum hedefmi belirlemeliyim ne yapmaliyim bir yardimci olursaniz cok sevinirim

yok forumdaş okdarda değil 500 üzerinden 465 puan alarak gırdım lıseye
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasiKa

quote:

forumdaş bize bakmıyorlar ya ah birde onun bır yolu olsa gerçekten cok ıstıyorum olsun bır kız arkadaşım :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.