Şimdi Ara

Ders calismak icin motive olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler acaba nasil ders calismak icin motive olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motive olmayi beklersen olamazsin.

Kendini zorla ders calismak icin. Bu sekilde devam ettikce kendi kendine ders calisma motivasyonu elde edeceksindir.

• boşver ders çalışıpta ne olucak sanki doktor mu olucan
  • Hedefin varsa çok rahat motive olursun. Geçen yıl bir hedefim yoktu ve ders çalışmak hiç istemiyordum. Bu yıl kendime hedef koydum ve dersin başından kalkmak istemiyorum.

• istediğin bölüme kayıt olduğun günü düşün veya üniversitendeki taş gibi hatunların sana teklif ettiğini...

• SanchezDirty S kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanchezDirty

istediğin bölüme kayıt olduğun günü düşün veya üniversitendeki taş gibi hatunların sana teklif ettiğini...

Etmezlerse?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

istediğin bölüme kayıt olduğun günü düşün veya üniversitendeki taş gibi hatunların sana teklif ettiğini...

uni de kizlar teklif ediyor tabiki

• Çok zor bu istediğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Gandalf

quote:

Etmezlerse?

O zman sen edersin

• Motive olmayi felan bekleme daha rasyonel düşün bu benim işim de simdi calistiklarin gelecegini şekillendirecek.

• quote:

• sanki ders çalışınca apartman yöneticisi olacaksın
  • kendine bir hedef koy ve mümkünse hedef koyduğun okulu bi şekilde ziyaret et (tanıtım günleri,seminerler vs) bu seni daha iyi motive edecektir ayrıca dikkat dağınıklığın varsa bi şekilde muayene olup uygun dozajda ilaç kullanabilirsin.
  • quote:

• İdeallerin ve hedefleriniz olsun ve onlara ulaşmak için çabalayın. Bir yıl sonrasını düşünün, istediğiniz şehirde istediğiniz üniversitenin istediğiniz bölümündesiniz. Sevmediğiniz bir şehirde olmak mı istersiniz yoksa hayata başlamak mı istersiniz; oturup bunları enine boyuna düşünün. Unutmayın, kimse size hayallerinizi gerçekleştirmeniz için bir şey vermez. Her şeyi kendiniz çalışarak, kazanarak elde etmelisiniz; ne zaman pes edecek ve çalışmayı bıracak olursanız bu işe neden başladığınızı hatırlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf0099

quote:

uni de kizlar teklif ediyor tabiki

bunu kim sıktıysa var ya

• Küçüklüğünde asker olmak gibi bir hayalin varsa, kendini fransız lejyonerleğine girmek için zorlayabilirsin.bu sayede ders çalışmana gerek kalmaz ;)

• Youtubeden motivasyon videolarına da bir bakın. Güzel oluyor bazıları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.