Şimdi Ara

Ders çalışmak çok zor bir olaymış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
5
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav ygs lys çalışim guzel bi yer muhendislik tutturim diyorum ders çalışıyorum 15 dk sonra gına geliyo ztn okuduğundan bişi anlamiyorum havadan bir sayı geliyo nerde geldiğinide göstermiyo çok sıkıcı ya neyse şu abimin ingilizce yds sınavı var sınavı kazansın beni çalışıracak belki kafama bişi girer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 eylül de kaydımı yapıcam üniversite. İç mimarlık istanbulda %100 burslu kafam rahat şuan.
    Ama ders çalışmak çok zor cidden. Allah sabr versin. Çoğu zaman yeter diyeceksin. Ama şimdiden salarsan ve konular birikirse 2-3 ay sonra kafayı yersin. Çok ağır gelir ve hepten boşlarsın.

• Aynen ,bende 5-10 dk zor dayaniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu sene 3 e geçtim ve şimdiden düzenli çalışmayı kendime alıştırmaya çalışacağım.Öncelikle okuldaki konuları tekrar ederek başlamak iyi bir fikir mi ?

• sende orman mühendisliğine gel. sonun öyle gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylanens

sende orman mühendisliğine gel. sonun öyle gözüküyor

Yok inşaat istiyorum bro yapacaz bişeyler artık

• Olm millet bi oturusta 3-4 saat calisiyirum vs diyor nasil yapiliyor acaba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışmak çok güzel
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okuyarak çalışıyorsan tabi aklında kalmaz. En iyi çalışma yöntemi yazarak çalışmadır. Bir kağıda yazarak, kendi kendine anlatarak çalış. Kesin sonuç alırsın
  • dişinizi sıkıp çalışmaya bakın. bunlar iyi günleriniz. vaktiniz daraldığında göreceksiniz asıl bunalmayı
  • Alışınca aksine çalışmak istiyorsun.
  • Ben de 3 e geçtim 10 gündür kitap açık duruyor aynı sayfada okul açılacak daha hiç çalışmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

Alışınca aksine çalışmak istiyorsun.

Inşallah öyle olur hocam ya

• Siz pembe boynuzlu at mı bekliyordunuz

• Çalışma ortamın ve arkadaş çevren çok önemli.Çalışma isteğini ortadan kaldıran (bilgisayar , televizyon) etmenlerden uzaklaş.Zor olacak ama başka çaren yok.

Arkadaş çevren çalışmıyorsa onlarla ilişkiyi kes.Çalışan çevrelerle takıl.Uyum sağlarsın , derslere çalışma isteğin artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloc Party

Çalışma ortamın ve arkadaş çevren çok önemli.Çalışma isteğini ortadan kaldıran (bilgisayar , televizyon) etmenlerden uzaklaş.Zor olacak ama başka çaren yok.

Arkadaş çevren çalışmıyorsa onlarla ilişkiyi kes.Çalışan çevrelerle takıl.Uyum sağlarsın , derslere çalışma isteğin artar.

Aynen bu aklıma geldi ztn interneti kapatacagız bakalım internetsiz durabilcekmiyim

• Burada gezme YGS-LYS forumuna takıl.
  • cidden çok zor.aslında sabır işi.hayatında ki zevklerden bir müddet feragat etmek gerekiyor.
  • Bana da zor gelirdi.Bir hedef belirle ve ona kilitlen inan ders çalışmadığın zaman suçluluk duyar hale geliyorsun.

• Bu işler kolay. sadece anlama yolunu bulman gerekir. Kafayı nasıl çalıştırman gerektiğini kavraman gerekir. sonra kendin çalışarak da yeni şeyler öğrenebilirsin.

Bende üni okumadan önce lise 2 ye kadar matematikten birşey anlamaz öyle bakardım. sonra bi mat. hocam geldi beynimin olduğunu anladım.
  • ödümüzdeki hafta yds var daha hiç bakmadım belli bir yaştan sonra çalışmak çok zor geliyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.