Şimdi Ara

Ders Çalışırken Uyumamak İçin Hangi Kahve,Kahveden Anlıyan İçeri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
8.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba Arkadasşar ben Yaklasık 1-2 Aydır Kpss Sınavına Hazırlanıyorum Ama Malesef Uykum Gelıyor Sürekli Nescafe 3ü 1 arada alıyodum ama oda baydı artık ne kokusu var ne dogru dürüst tadı önerebileceginiz güzel Kahveler Nelerdir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ders Çalışırken Uyumamak İçin Hangi Kahveyi İçmelisin?

Ders çalışırken uyanık kalmak ve konsantre olmak için en iyi kahveyi mi arıyorsun? Kafeinin uyarıcı etkileri, ders çalışırken odaklanmana ve uyanık kalmana yardımcı olabilir. İşte ders çalışırken içebileceğin, uyku kaçıran bazı kahve türleri:

Hangi Kahve Uyku Kaçırır?

• Koyu Kavrulmuş Kahveler: Koyu kavrulmuş kahveler, daha yüksek kafein konsantrasyonuna sahiptir, bu da onları uyku kaçırmak için ideal hale getirir.
    • Robusta Kahvesi: Robusta kahvesi, Arabica kahvesinden daha fazla kafein içerir, bu nedenle uyku kaçırma etkisi daha güçlüdür.
    • Espresso Bazlı İçecekler: Espresso, ristretto ve Americano gibi espresso bazlı içecekler, yüksek kafein içeriğiyle bilinirler.

Uyku Kaçıran Kahve Markaları

• Starbucks Blonde Espresso: Daha az kafein içeren bir seçenek olsa da, yine de uyanık kalmana yardımcı olacaktır.
    • Peet's Coffee Major Dickason's Blend: Koyu kavrulmuş ve yüksek kafeinli bir karışımdır.
    • Death Wish Coffee: Adından da anlaşılacağı gibi, piyasadaki en güçlü kahvelerden biridir.

Ders Çalışırken İçilecek Kahve

Ders çalışırken içeceğin kahveyi seçerken aklında bulundurman gereken birkaç ipucu:

• Toleransını Dikkate Al: Daha önce kafeine karşı daha az toleranslıysan, daha hafif bir kahve seç.
    • Ölçülü Tüket: Çok fazla kafein anksiyete, baş ağrısı ve diğer olumsuz yan etkilere neden olabilir.
    • Akşamları Kaçın: Yatmadan birkaç saat önce kafeinden kaçınmak uyku düzenini bozmamanı sağlar.

En Çok Uyku Açan Kahve

En çok uyku açan kahve, yüksek kafein içeriğine sahip, koyu kavrulmuş bir kahvedir. Robusta kahvesi veya espresso bazlı içecekler genellikle bu kategoriye girer.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1 bardak sütlu kahve, şekersız sade kahve ve sütü karıştırıp ıçıyorum, tadı guzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

1 bardak sütlu kahve, şekersız sade kahve ve sütü karıştırıp ıçıyorum, tadı guzel oluyor
    Nescafe Action vardı Bulabilirsen onlar iyi, bazı arkadaşlar onu içip sabahladıklarını söylemişlerdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunefe18

Nescafe Action vardı Bulabilirsen onlar iyi, bazı arkadaşlar onu içip sabahladıklarını söylemişlerdi...

Alıntıları Göster
    Sade kahve + redbull + kola karıştır iç oranlarını kendine göre ayarla 2 bardak iç 3 gün uyumazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustache

Sade kahve + redbull + kola karıştır iç oranlarını kendine göre ayarla 2 bardak iç 3 gün uyumazsın.

usta kokdeymı yapıyoz ustunede votka koysak ne olur ek olarak :) öle karışık şeylerler ugrasmak istemıyorum aslınca hazır kahveler var ya onlardan dıyorum hangısı ıyıdır
  • Soğuk nescafe ile kolayı karıştır boğazı yüzerek geçersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimsede soguk dus dememis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kdr fena dıyosun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cold459 -- 3 Nisan 2014; 20:31:57 >
  • Yemen kahvesi veya filtre kahve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyimidir bunların tadı flan ortalama ne kdr acaba ?
  • Sütlü olmayan her türlü sert kahve işini görür tecrübe ile sabittir

• makakaqle M kullanıcısına yanıt
    bende saten sutlu kahveyle aram yok dogru dıyosun her tur kahve uyku kacırıyo nerdeyse ama tadıda onemlı nescafe gıbı olursa kotu ne kokusu var nede tadı
  • quote:

Ölmezse tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cold459

iyimidir bunların tadı flan ortalama ne kdr acaba ?

3u 1 arada gibi Sekerli kahveye alistiysan aci gelecektir. Ben genelde lavazza gibi yerlerde iciyorum ortalama 6-7 tl felan.nescafe gibi satiliyor mu bilmiyorum. Istanbuldaysan Eminönü ya da tchiboya bir bak

• kupayla bir-iki-üç bardak(bünyeye göre) türk kahvesi

• quote:

Bırak 3 günü düz duvara tırmanırsın yap bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Washimira

quote:

Bırak 3 günü düz duvara tırmanırsın yap bunu

Alıntıları Göster
    Filtre kahve iyidir, iyi

• evet genelde sekerlı kahve ıcmısımdır suana kadar fakat sekersızınede alıstırırım bunyeyı onumde uzum bır calısma zamanım var bu arada ıstanbulda oturmuyorum otursaydım gıderdım belki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cold459

evet genelde sekerlı kahve ıcmısımdır suana kadar fakat sekersızınede alıstırırım bunyeyı onumde uzum bır calısma zamanım var bu arada ıstanbulda oturmuyorum otursaydım gıderdım belki :)
    valla kahvede bi yerden sonra işe yaramıyor spor yap müzik dinle dans et anca öle uyumazsın
  • Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt
    pc acıkken hıc uykum gelmıyo saten bı ders calısmaya basladıgım zaman gelıyor :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.