Şimdi Ara

DERS CALISIRKEN SIKILIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum sınava 1 ay gibi bir süre kaldı ancak ben çalişamıyorum.Konsantre yerlerde ve uykum geliyor.Motivasyon eksikliği var ve bunu aşamıyorum.Ders çalışmak artık çok sıkıcı geliyor.Bunu nasıl aşabilirim? Yaptığım planların hiçbirine uymadım ve hep yarıda bıraktım.Moral 0 yardım pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Moral fln bunlar boş işler direk masaya oturup caliscan kardes aynısı bende de var bir sürü yol uyguladım olmadi. Zorla oturcan masaya

• quote:

Orijinalden alıntı: will-graham

Moral fln bunlar boş işler direk masaya oturup caliscan kardes aynısı bende de var bir sürü yol uyguladım olmadi. Zorla oturcan masaya

Zaten masaya hep zorla oturuyorum:) Sabahtan beri 2 sayfa özet cikardim sanki yillar geçti yani o kadar çok sıkılıyorum.Biraz da kendime güvenim kayboldu, onu nasil bulacağim bilmiyorum.Herkes haril haril calisiyor ben aheste aheste bir turlu kendimi alistiramadim calismaya olmuyor ne yapsam.

• 40 gün sonra hangi bölüme gıtsem işsizlik oranım azaları kafasından iyidir sıkılarak calışmak sene başında desen neysede kalmıs 40 gün mübarek sıkılmayarak çalışan bir Allahın kulu var herkes zorla oturuyo ama sıkılarak kalkanlar elenıyor dişini sıkanlar kazanıyor .
  • Haklısın bro ne diyim

• Zevk alarak çalışan varmıki ?

• Aga bence bugun yada 2 gun kendine izin ver istedigini yap düşünme hic yatarkende gelecekte karını çocuğunu kendini frlan hayallerini düşün 40 gunde 2 ngun gezmek cok kaybettirmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde ders çalışamıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.