Şimdi Ara

Ders çalışırken sabahlıyorum ders çalışma lambası almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ders çalışırken sabahlıyorum ders çalışma lambası almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı nasıldır ?

• Onun yerine kumandalı ampul al derece derece kısma ozelligi var o lamba isi gozunu kör eder

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ders çalışırken sabahlıyorum ders çalışma lambası almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı ?

• Ikea tertial oneririm.

• adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    bu ampul nasıl bir şey, renginin değişmesi harici ne yapıyor hocam bahseder misin
  • Ben de senin gibiyim. Benim masanın üzerinde raf var. Telefonumun fenerini birinci seviyede açıyorum. Rafa koyuyorum telefonu, masaya vuruyor ışığı. İş görüyor baya.
  • cocibebe C kullanıcısına yanıt
    Hem renkli hem normal lamba istedigin parlakliga ayarliyosun mesela gece kisinca gozun fazla agrimiyor ve daha verimli geciyor zamanım onun disinda pek bir ozelligi yok aliexpresden 20 ye almistim tr ici sitelerde 50 60 civari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HammerMan0 H kullanıcısına yanıt
    Hocam sarı ışıklı büyük boy güzel bi lamba al. Paraya kıy uzun yıllar kullanırsın. Kimisi tavandaki ampulle çalış demiş şaka gibi.

• Ben de ikea tertial kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandie -- 18 Aralık 2019; 17:5:6 >
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıldır bu aydınlatması nasıldır göz yorar mı sence
  • pandie kullanıcısına yanıt
    Bir bakabilir miyim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.