Şimdi Ara

ders çalışamıyorum inanılmaz sıkılmaya başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • virüsten önce kütüphanede düzenli çalışıyordum bu virus muhabbeti ilk çıktıgında ilk hafta evde calıstım gayet verimliydi fakat su an yarım saat calıssam inanılmaz sıkkınlık ve isteksizlik oluyor gidip yataga falan uzanıp bırakıyorum ya da aklıma başka şeyler geliyor bırakıyorum.2 3 gün ara falan veriyorum yine çalışamıyorum hedefimin ve yapmam gerekenlerin farkındayım ama aşırı iradesizce davranıyorum ne yapmam gerek arkadaslar yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi russel derek murphy -- 11 Nisan 2020; 16:29:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dizi izle.
    1 bölüm dizi 1 saat oyun 1 saat ders

bunu günde 5 kez yapsan yeter
  • Aynıyız hocam nasıl halledebiliriz acaba

• bilmiyorum hocam ya bugünleri değerlendirirsem inanılmaz faydalı olacagını çok iyi biliyorum ama olmuyor çok üzülüyorum devam ederse bu durum gelecekte de cok pisman olucam:(

• up

• kanka sabah zaman hızlı geçiyor 8*9 gibi başla 12-1 kadar iyi çalışırsın sonra ara ver neyi seviyosan onu yap 2-3 saat sonra 1 tane daha böyle bunun yarısı kadar atsan yeterli olur zaten
  • Benimde böyle bir sorunum var virüs maf etti ortalığı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okulda Çok Sıkılıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı benimde öyle kütüphanede bir düzenim vardı evde 15 gün çalışabildim devamı gelmiyor odamı taşıdım sabah kaç kere sabah erken kalmayı denedim 1 gün 2 gün gidiyor devamı gelmiyor bilmiyor ne yapıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.