Şimdi Ara

Dernekten üyelerine toplu mesaj atma(SMS) hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim daha doğrusu bir arkadaşımın önemli bir sorusu/sorunu var.Bir dernekten üyelerine nasıl toplu bir şekilde mesaj gönderilebilir?Gönderen kısmında derneğin ismi yer alacak.

Cevaplarını bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Mart 2009; 20:27:41 >

• Bir derneğin bunu gerçekleştirmesi için ne yapması lazım yukarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

Bir derneğin bunu gerçekleştirmesi için ne yapması lazım yukarı

Mail atmayı biliyor olması lazım. Bu da soru mu şimdi? Toplu mail atmayı bilmediğin için foruma yazanını da ilk kez gördüm. Merak ettim sen bu foruma nasıl kayıt olup internetle bu siteye bağlanabildin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uisik34

quote:

Mail atmayı biliyor olması lazım. Bu da soru mu şimdi? Toplu mail atmayı bilmediğin için foruma yazanını da ilk kez gördüm. Merak ettim sen bu foruma nasıl kayıt olup internetle bu siteye bağlanabildin?

Kafan mı güzel senin?Çünkü ikimizden birinin kafası cidden güzel.Anlamamışsın ne demek istediğimi bir de ötüyorsun.SMS diyorum mail, nerde sms nerde?Kısa mesaj gsm operatörü ile hani anlayabilmeyi başarabildin mi?Hani donanimhaber'e üye olurken mesajlarının ve açtığın konuların kontrol edilmemesi gibi bazı sınırlamarın ortadan kalkması için donanimhaber'e numaranı doğrulatıyorsun o da sana aktivasyon için sms ile bir numara gönderiyor.Gelenlerde yanlış hatırlamıyorsam DH ya da donanimhaber yazıyor olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Mart 2009; 20:25:58 >

• Mrb Frost_Nova

2 sene önce yoğun bir şekilde bu işi yaptım.Eskiden olsa çok daha kolaydı ama artık toplu smsler sadece OPERATÖRler üzerinden gönderilebiliyor(Eskiden de operatörler üzerinden giderdi ama aracı firmalar devreden çıkartıldı)
    Senin görünen isim dediğin "ALFANUMERİC" olarak adlandırılıyor.Şimdiden söyleyeyim alfanumeric 11 karakteri geçemez ve türkçe karakterler içeremez(boşluk ta karaktere dahildir.)
    Şu an toplu smste sms birim fiyatı KDV ÖİV dahil 105.000 TL(Eski para),0,105 TL(yeni para) civarlarında.
    Bu sisteme dahil olabilmek içinse sanırsam derneklerden
    BİR ADET KURUMSAL NUMARA(TURKCELL,VODAFONE ya da AVEA)
    YETKİLİ KİŞİ KİMLİK FOTOKOPİSİ
    DERNEK DEFTERİ FOTOKOPİSİ

Gibi şeyler istiyorlar.Hatta dernek defterinde bir karar bile olması gerekiyor..
    Dediğim gibi eskiden 1 dakika içinde bayi sistemimden hesabını açıp,alfanumeriğini tanımlayıp mesaj atmanı sağlayabilirdim ama artık böyle tırıvırı birsürü şeyle uğraşmak zorundasın..
    Operatörlerin toplusms konusunda çalıştıkları çözüm ortakları var.
    TURATEL bunlardan birtanesidir.İrtibata geçip gerekli cevapları alabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Mrb Frost_Nova

2 sene önce yoğun bir şekilde bu işi yaptım.Eskiden olsa çok daha kolaydı ama artık toplu smsler sadece OPERATÖRler üzerinden gönderilebiliyor(Eskiden de operatörler üzerinden giderdi ama aracı firmalar devreden çıkartıldı)
    Senin görünen isim dediğin "ALFANUMERİC" olarak adlandırılıyor.Şimdiden söyleyeyim alfanumeric 11 karakteri geçemez ve türkçe karakterler içeremez(boşluk ta karaktere dahildir.)
    Şu an toplu smste sms birim fiyatı KDV ÖİV dahil 105.000 TL(Eski para),0,105 TL(yeni para) civarlarında.

Gibi şeyler istiyorlar.Hatta dernek defterinde bir karar bile olması gerekiyor..
    Dediğim gibi eskiden 1 dakika içinde bayi sistemimden hesabını açıp,alfanumeriğini tanımlayıp mesaj atmanı sağlayabilirdim ama artık böyle tırıvırı birsürü şeyle uğraşmak zorundasın..

Çok sağol mesutaksoy valla konu dışından şu üstteki gibi bir mesaj gelince ümidimi kesmiştim.Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: uisik34

quote:

Post kasmanın bir işe yaramadığını böylece görmüş olduk. Böyle okuyup anlamadan boşa post atarak oluşmuş kabarık mesaj sayısı hiçbirşey ifade etmiyormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Mesaj
    2 yıl önce açıldı
    Özel mesaj
    2 hafta önce açıldı
    DH özel mesaj alamıyorum
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

çok kolaywww.avrasyatelekom.com a üye oluyorsun mailine gelen başlık formunu doldurup fax veya mail gönderiyorsun oldu bitti. Excel listeni paneline ekleyip istediğin kadar toplu sms gönderirsin. Dernek ismin görünür. Alfanumeric başlıkla gider tüm sms ler ve anında ulaşır. Başlıksız göndermek yasaktır.

örnek fiyatlar
    vergiler dahil

1000 sms 55 tl
    10.000 sms 490 tl
    1 milyon sms 37.000 tl

bu fiyatlarla bu kaliteyi bir arada bulmak güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkwolf

quote:

çok kolaywww.avrasyatelekom.com a üye oluyorsun mailine gelen başlık formunu doldurup fax veya mail gönderiyorsun oldu bitti. Excel listeni paneline ekleyip istediğin kadar toplu sms gönderirsin. Dernek ismin görünür. Alfanumeric başlıkla gider tüm sms ler ve anında ulaşır. Başlıksız göndermek yasaktır.

örnek fiyatlar
    vergiler dahil

1000 sms 55 tl
    10.000 sms 490 tl
    1 milyon sms 37.000 tl

Konuyu açalı 3-4 yıl oluyor yine de teşekkürler tabi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenkwolf

quote:

örnek fiyatlar
    vergiler dahil

1000 sms 55 tl
    10.000 sms 490 tl
    1 milyon sms 37.000 tl

Konuyu açalı 3-4 yıl oluyor yine de teşekkürler tabi.

Sonuçta konuyu açana cevap verilirken başkalarının da konu hakkında bilgi sahibi olması sağlanıyor dimi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Mrb Frost_Nova

+1 Bizde öğrenmiş olduk..

• Çözüm ortakları fiyat tarifesini bayisi olduğu firmaya göre belirler.

Ancak Avrasya Telekom ® üç büyük operatör kalitesinde hizmet sunan ve tarifesini kendi belirleyen bir operatördür.

Alfanumeric başlık için belge fax veya email ile gönderildiğinde anında başlık tanımlanır ve 15 gün içinde aslı kargo ile yollanır işte bu kadar basit

İndirimli toplu sms fiyat tarifesi

BASLIKLI (Originatörlü) TOPLU SMS Fiyatları
    1 Temmuz 2013 ile 31 Aralık 2013 tarihinde Geçerlidir. Taahhütlü fiyatlar için sayfa altına bakınız
    Sms Adedi Kdv Dahil Tutar Sms Birim Fiyatı
    500 Sms 25 TL 0,0500 Krş.

750 Sms 36 TL 0,0480 Krş.

1.000 Sms 40 TL 0,0400 Krş.

1.500 Sms 60 TL 0,0400 Krş.

2.000 Sms 80 TL 0,0400 Krş.

3.000 Sms 120 TL 0,0400 Krş.

4.000 Sms 160 TL 0,0400 Krş.

5.000 Sms 200 TL 0,0400 Krş.

7.500 Sms 300 TL 0,0400 Krş.

10.000 Sms 350 TL 0,0350 Krş.

15.000 Sms 495 TL 0,0330 Krş.

20.000 Sms 620 TL 0,0310 Krş.

25.000 Sms 775 TL 0,0310 Krş.

30.000 Sms 930 TL 0,0310 Krş.

40.000 Sms 1.240 TL 0,0310 Krş.

50.000 Sms 1.500 TL 0,0300 Krş.

75.000 Sms 2.175 TL 0,0290 Krş.

100.000 Sms 2.800 TL 0,0280 Krş.

• www.netgsm.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

www.netgsm.com

Aynen..
    Bir de şöyle bir şey var fiyatdan daha önemlisi Hizmet Kalitesi ve Hız..
    NetGSM kullanıyorum ve memnunum
  • Taqip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dernekler için sms göndereceğin firmanın BTK'dan lisansı olması dikkat edilecek en önemli konulardan birisi ve tabiki ardından Başlıklı sms fiyatları
  • Toplu sms firmaları içerisinde gerçekten çok az firma profesyonel çalışıyor. Kurumsal SMS kullanmak istiyorsan doğru tercih başlıklı sms olmalıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.