2. seceneği işaretledim. Bu işe gercekten gönül vermiş gruplar var: UNIFEB, Fenerlist gibi. Ama zararlıları da var: GFB gibi.
quote:Orjinalden alıntı: alpyanar 2. seceneği işaretledim. Bu işe gercekten gönül vermiş gruplar var: UNIFEB, Fenerlist gibi. Ama zararlıları da var: GFB gibi. onlar dernek değil grup dernek statüsü farklı oluyor..
kill in dernekten kastı o sanırım. ben de ona göre yorum yaptım zaten. da güzel dedi. sen ne karısıyorsun kill e söyle düzeltsin o zaman quote:Orjinalden alıntı: marcopasa quote:Orjinalden alıntı: alpyanar 2. seceneği işaretledim. Bu işe gercekten gönül vermiş gruplar var: UNIFEB, Fenerlist gibi. Ama zararlıları da var: GFB gibi. onlar dernek değil grup dernek statüsü farklı oluyor..
quote:Orjinalden alıntı: marcopasa quote:Orjinalden alıntı: alpyanar 2. seceneği işaretledim. Bu işe gercekten gönül vermiş gruplar var: UNIFEB, Fenerlist gibi. Ama zararlıları da var: GFB gibi. onlar dernek değil grup dernek statüsü farklı oluyor.. Alan aldı mesajı.Bende farkındayım farklı olduklarının ama dernek için ayrı gurup için ayrı topik açmamda pek hoş olmazdı değilmi?
quote:Orjinalden alıntı: KillForYou! quote:Orjinalden alıntı: marcopasa quote:Orjinalden alıntı: alpyanar 2. seceneği işaretledim. Bu işe gercekten gönül vermiş gruplar var: UNIFEB, Fenerlist gibi. Ama zararlıları da var: GFB gibi. onlar dernek değil grup dernek statüsü farklı oluyor.. Alan aldı mesajı.Bende farkındayım farklı olduklarının ama dernek için ayrı gurup için ayrı topik açmamda pek hoş olmazdı değilmi? tabi haklısınız..