Şimdi Ara

DermaRoller 0,75 mm Saç Dökülmesi, Seboreik Dermatit, Kepeklenme sorunları için.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
7.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  DermaRoller 0,75 mm Saç Dökülmesi, Seboreik Dermatit, Kepeklenme sorunları için. DermaRoller 0,75 mm Saç Dökülmesi, Seboreik Dermatit, Kepeklenme sorunları için. DermaRoller 0,75 mm Saç Dökülmesi, Seboreik Dermatit, Kepeklenme sorunları için.

Şaç Dökülmesi, Seboreik Dermatit, Kepeklenme sorunlarını gidermede kulanılan, üzerinde Saç derisine uygun uzunlukta 0.75mm küçük iğneler sayesinde bölgeyi uyarıp tedavi eder.

Arkadaşlar elimde sınırlı sayıda vardır. Ürünleri Amerikadan kuzenim aracılığı ile getirmekteyim. Kargo parası ödemediğim için uygun fiyatlara satmaktayım. Kuzenim, belli zaman dilimlerinde türkiyeye gelirken bazı ürünler şipariş ediyorum. Aslında kendi kulanımım için aldığım ürünlerdir.

Ben saç dökülmesi için satın almıştım
    -Saç dökülmesi için minoxidil kulanıyorum. Minoxidil emilimini %40 artırmakta ve etkisinide gördüm.
    -Kafa derimde Seboreik dermatit ve kepeklenme sorunu vardı kulandığımdan beri bu sorun geçti.
    -Saç dökülmesini durdurduğu bilinmekte. İnternetten gerekli araştırmaları yapınız.

Hijyen için Kolonya veya Eczaneden alacağınız etil alkol ile her kulanımdan sonra temizleyiniz.

Etki mekanizması nasıldır?
    - Üzerinde bulunan küçük iğneler 'dermis' denilen derideki ikinci tabakaya kadar delikler açar. Bu küçük delikler. Derinin kendini iyileştirme mekanizmasını harekete geçirir ve Kolejen üretimini artırır
    Kolejen nedir: dermis tabakasında bulunan bir maddedir deri iyileşimini hızlandırır.
    -Her deri bölgesinin Dermis tabakası incelik ve kalınlığı birbirinden farklıdır. Saç bölgesi için en iyi iğne uzunluğu 0,75 mm'miş

Kulanım Şekli
    Kendi araştırmalarım sonucu kulanım şeklini söylüyorum.
    - Haftada 4 yada bazen 5 kere uyguluyorum. uygun aralıkları zamanına göre ayarlıyorum.
    - Saç bölgesi için sadece önden arkaya doğru 10 defa tarıyorum.
    - Steril olması için alkol veya kolonya kulanıyorum her kulanımdan sonra bu işlemi tekrarlıyorum.

Fiyatı: 47 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufeba -- 24 Nisan 2011; 16:26:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesus

PM

Hayırlı olsun arkadaşım. memnun kalman dileğile

• iğneler titanyum mu? yüz için 1,5 mm olanı var mı ya da getirtme şansınız? birde ürün orijinal mi?

Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 27 Nisan 2011; 18:24:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

iğneler titanyum mu? yüz için 1,5 mm olanı var mı ya da getirtme şansınız? birde ürün orijinal mi?

Hayırlı satışlar.

Evet hocam iğneler titanum alaşımlı, ürünler amerikadan geliyor. Üstede yazdığım gibi kuzenim sayesinde aldım. Kedim için aldım ve orjinal olmayan bir ürünü kulanmam. Yüz için 1,5 mm (akne scarları için) olanı var. Normalde ürünlere kargo parası vermiyorum. Kuzenim gelirken elden getiriyor ama kargo ilede göndertirebilirim. Sana PM atıyorum.

• Ürünler bugün elime ulaştı. Çok teşekkür ediyorum.
  • Arkadaşlar bunu saçında yaşayanlar kendini biraz daha şanslı görmeliler fakat birde bunu yüzünde yaşayanlar var halinize şükredin diyorum öncelikle.Benim yıllarca saçımdaydı daha sonra yüzüme indi ve birçok kısmını kapladı krem sürsen bir dert kızarıklığa sebep oluyo ve 3-5 gün sonra tekrarlıyordu kesin bir çözüm yolu olmuyordu aynalara küsüyosun psikolojin bozuluyo insanlardan kaçıyosun..Birgün "VICHY Dercos Shampooing Antı Pel Gras" ile tanıştım(alırken dikkat edin üzerinde kırmızı renkte problemes de chute yazısı olanından linktekinin aynısı)..Ben bunu nerdeyse 1 yıla yakındır kullanıyorum Allah' ıma bin şükür ne saçımda ne yüzümde tekrarlamadı o kadar çok şey kullandım (kremler,ilaç,bitkisel otlar) en son bunda karar kıldım artık çıkmıyor çok rahatım kafasına yatanada tavsiye ederim saçıma sadece bunu kullanıyorum yıkarken yüzümüde köpüklüyorum..Yardımcı olmak adına yazmak istedim çünkü bende 2 yıl çektim bu hastalığı(saçımdayken hariç)..Hiç bir çıkarım yoktur reklam amaçlıda değildir istediğiniz yerden alırsınız ben eczanelerden temin ediyorum..Yardımcı olmak adına örnek linkini veriyorum bakmak isterseniz..Bıçak gibi tesir beklemeyin 3 ay kadar deneyin bir şey kaybetmezsiniz 2-3 günde bir saçınızı yıkıcaksınız hepsi bu kadar.Allah dert verip derman aratmasın hepinize acil şifalar.

http://www.dermobakim.com/Vichy-Dercos-Shampooing-Anti-Pel-Gras-200ml_443.html#0

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.