Şimdi Ara

Derin mi Derin Anahtar Çiziği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sabah işe gitmek için aracıma indiğimde, aracımın ön sağ kapısının belden yukarısında yaklaşık 4-5cm. uzunluğunda derin bir çizik farkettim. Muhtemelen anahtar ile yapılmış. Tırnağım bariz takılıyor çiziğe. Aracım siyah renkli (3 ay önce sıfır aldım) ve çizik olan bölge bembeyaz kaldı. Çok çok ufak bir noktada (3-4mm. falan) metalik kısım bile görünüyor.

    Artık bunu yapan insanlıktan nasibini almamış, şuursuz varlığa karşı buradan açıkça olmasada neler hissedip dilediğimi sizler anlamışsınızdır.

    Şimdi aracın böyle kalması tabiki içime hiç sinmeyecek. Zaten zamanla paslanma falan da yapabilir sanırım. Önümde bazı seçenekler var, AutoKing'e gidip mini onarım kapsamında lokal boya ile halletmek, Peugeot yetkili servisinde lokal boya + kapının tamamına vernik ile yaptıkları uygulamayı yaptırmak. Ya da bunların dışında Meguiars Derin Çizik Giderici Pasta (Ultimate Compound), Quixx (Car Scratch Remover) veya TurtleWax'ın renkli cilasını (Color Magic Plus) kullanmak.

    Şimdi sizlere soruyorum arkadaşlar. Siz olsanız ne yapardınız. Her halikarda gitti canıım aracımın orjinalliği.







  • kapı çıtasının üst tarafı boyanabilir.
    araba sıfır olduğu için sonradan yapılan boyanın pek sırıtacağını zannetmiyorum
  • Geçmiş olsun arkadaşım. bence hiç boya olayına falan girme. servisten aracının renk koduna uygun rötuş boyası temin edip ince bir fırçayla çiziği kapat. paslanmayı da önler. yakından bakınca belli olacaktır ama boyatmaktan iyidir. hem zaten 5 cm
  • Rutuş boyasını kalın atsınlar. 2-3 güne kuruyunca pasta ile normal seviyeye indirip cilanı atarsın. Baya bir güzel olur. Ama tavsiyem hemen randevu alabiliyorsan aautokinkte mini onarım kapsamında tamir ettirmen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.