Şimdi Ara

derin mesele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi şöyle: Bilgisayarımda harddisc iki parça ve iki tane user var.ben kendi userim ile kullandığım klasörlerimden birini ( bu klasör c de değil, diğer ayrılmış kısımda) diğer tüm kullanıcılara yasaklamıştım.daha sonra işletim sistemi kurulu tarafı formatlayıp 2000 olan işletim sistemimi xp ile değiştirdim.lakin şimdi hd de diğer ayrılmış kısımda benim kendi userimle diğer kullanıcılara yasakladığım klasör gözüküyor fakat doğal olarak açılmıyor.aynen eski ad ve şifre ile yeni bir user oluşturup denememe rağmen yine hata alıyorum.yıllardır sakladığım mezuniyet, düğün dernek resimleri vs..bi alay şey o klasörde..acaba kurtarılabilir mi ne dersiniz? tşk

• d sürücüsünde başka bi sistem youk dimi?
  • ne yazikki bu imkansiz! cnku XP korumak icin sistemin bir guvenlik ID'sini alir ki buda 30-40 haneli bisey onun eslenmesini bekler yani buda mumkun olmaycagi icin sen o dosyalara veda etmek zorundasin. he bi kac alternatif yol var ben kendim kurtarmistim onuda birazdan buraya yazacagim ins olur

EDIT: Cozum ins senin icin olur:
    O klasore sag tikla ve ozellikler'e gel. Guvenlik sekmesine gel ve Guvenlik mesaji cikarsa Tamam'i tikla.
    Gelismis'i ve sonra da Sahibi sekmesini tikla. Ad listesinde, kullanici adini veya Administrator olarak oturum actiysan Administrator'i ya da Administrators grubunu tikla. Alt kaplardaki ve nesnelerdeki sahibi degistir kutusunu isaretle. Tamam'i tikla ve asagidaki gibi bi mesaj alirsan Evet'i tikla:
    Klasor adi dizini icerigini okuma izinleriniz bulunmuyor. Dizin izinlerini, size Tam Denetim atayan izinlerle degistirmek ister misiniz?
    Evet'i tiklatirsaniz tum izinler degistirilecek.
    Tamam'i tikla, sonra da klasor ve icerigi icin istedigin izinleri ve guvenlik ayarlarini bastan uygula.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 19 Ağustos 2006; 18:31:48 >

• hayır yok..

quote:

Orjinalden alıntı: rich_boy

d sürücüsünde başka bi sistem youk dimi?
  • serji dostum şimdi deniyorum söylediğini..olursa çaylar benden :)
  • bende isterim ha ona göre ama ben cay icmem alkol varmı
  • oldu yaaa..sağ tıklayınca güzenlik çıkmadı ama bişeyleri kurcaladım..öznetlikler vs ayarlandı bi süre..bi de salt okunur tikini kaldırdım oluverdi birdenbire...ben soğuk bi birayla kutlicam valla:) teşekkürler arkadaşlar
  • rich_boy yok yaw kalmadi kola verelim
    cohen dostum yaw cok dsk bi ihtimal ama sansin varsa olur dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cohen

oldu yaaa..sağ tıklayınca güzenlik çıkmadı ama bişeyleri kurcaladım..öznetlikler vs ayarlandı bi süre..bi de salt okunur tikini kaldırdım oluverdi birdenbire...ben soğuk bi birayla kutlicam valla:) teşekkürler arkadaşlar

abi bira falan deme ya alla alla sabah sabah başlatcan bizi alkole bugün c.tesi dur askerdende 3 arkadaş geldi izine bugün valla ortaköy bizden korksun neyse benim yerime sen ic bi tane daha bira akşamda ben senin yerine icerim afiyet olsun
  • cohen senin adina sevndm dostum neyse hayirli olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.