Şimdi Ara

Derin Dondurucu Dikey ama en iyisi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en az 5-6 raflı, 1.500 TL civarında yada daha ucuz olabilir, dikey, en ekonomik ve en iyi derin dondurucu hangi marka ve model arkadaşlar? kullanan var mı dikey dondurucu ? nelere dikkat etmeli? hangisini almalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi projist -- 5 Ekim 2011; 14:46:51 >

• Electrolux EUC 22430 W SPACE PLUS Derin Dondurucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

Electrolux EUC 22430 W SPACE PLUS Derin Dondurucu

elecrolux marka buzdolabım var ve memnunum açıkçası. "EUF 27391 W5" ve "EUC 25291" modelleri de sitesinde var. nette de satılıyor. gerçi 27391 modeli beni aşıyor, çok pahalı diğerine bakıyorum. sizin yazdığınız " EUC 22430" modeli eski model sanırsam. hacmi de şuanki modellere göre küçük kalıyor. bulup inceleyebilirsem EUC 22430'a da bakacağım. klavyenize sağlık.

bu arada AEG ARCTIS 61900 GSW0 modeli neredeyse %40 daha az enerji tüketiyor. buna takılmadan edemedim...
  • 22430 kodlu ürün 25291 modelinden sonra çıkan bir modeldir. 25291 modeli şu anda bayide kalanlar haricinde satışı bitmiştir. electrolux bundan sonra 22430 ile yoluna devam edecektir. evet aeg modeli a++ modeldir. ama aeg de bu aralar biraz stok sıkıntısı var. bayilerden 300 talep varsa electrolux 200 adet getirtebiliyor. bu yüzden teslim süresi malesef bazen 2 haftayı bulabiliyor. bu hafta derin dondurucular geliyor ama talebi anca karşılayacağız gibi duruyor.
  • Ben Alman marka ve almanyada üretilen Liebherr 8 çekmece kullanıyorum. A-%60, yani artık A+++ piyasalarda ve ülkemizde bulunuyor. Ayda 2,5 TL elektrik harcıyor. bu zamlardan sonra bence en önemli konu bu. 10-15 yıl kullanılacak bir dolap alırken, şimdiden en düşük harcayanı almak lazım. Ayrıca A sınıfı diye adlandırılan sınıf çok yanıltıyor. Yılda kaç kW tüketiyor, onla kıyaslamak lazım. Ayrıca bu dev dondurucu -32 derecede şoklama yapıyor. çok memnunum. web sitelerinde bir çok ebat ve model var. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redgül

Ben Alman marka ve almanyada üretilen Liebherr 8 çekmece kullanıyorum. A-%60, yani artık A+++ piyasalarda ve ülkemizde bulunuyor. Ayda 2,5 TL elektrik harcıyor. bu zamlardan sonra bence en önemli konu bu. 10-15 yıl kullanılacak bir dolap alırken, şimdiden en düşük harcayanı almak lazım. Ayrıca A sınıfı diye adlandırılan sınıf çok yanıltıyor. Yılda kaç kW tüketiyor, onla kıyaslamak lazım. Ayrıca bu dev dondurucu -32 derecede şoklama yapıyor. çok memnunum. web sitelerinde bir çok ebat ve model var. tavsiye ederim.

hocam A sınıfı bir derin dondurucu (0,7 kwh günlük tüketim dersek) yılda 80-90 tl faturaya yansıyor. liebherr sordum mesajınızdan sonra, en uygun dolabı bile 2000 TL den aşağı değil. (200 lt ortalama iç hacimlilerden bahsediyorum) yani kendini amorte etmesi ekonomik ömrünü doldurması falan gerekecek. sağlam ve güzel ürün olduğunu tahmin ediyorum ama fiyat performans ürünü değil. yinede yakından bakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: projist

quote:

Ben Alman marka ve almanyada üretilen Liebherr 8 çekmece kullanıyorum. A-%60, yani artık A+++ piyasalarda ve ülkemizde bulunuyor. Ayda 2,5 TL elektrik harcıyor. bu zamlardan sonra bence en önemli konu bu. 10-15 yıl kullanılacak bir dolap alırken, şimdiden en düşük harcayanı almak lazım. Ayrıca A sınıfı diye adlandırılan sınıf çok yanıltıyor. Yılda kaç kW tüketiyor, onla kıyaslamak lazım. Ayrıca bu dev dondurucu -32 derecede şoklama yapıyor. çok memnunum. web sitelerinde bir çok ebat ve model var. tavsiye ederim.

hocam A sınıfı bir derin dondurucu (0,7 kwh günlük tüketim dersek) yılda 80-90 tl faturaya yansıyor. liebherr sordum mesajınızdan sonra, en uygun dolabı bile 2000 TL den aşağı değil. (200 lt ortalama iç hacimlilerden bahsediyorum) yani kendini amorte etmesi ekonomik ömrünü doldurması falan gerekecek. sağlam ve güzel ürün olduğunu tahmin ediyorum ama fiyat performans ürünü değil. yinede yakından bakacağım.

Merhaba,konuyu hortlatıyorum ama hangi marka ve model dondurucu aldınız acaba ve memnunmusunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinsuvari

quote:

quote:

Merhaba,konuyu hortlatıyorum ama hangi marka ve model dondurucu aldınız acaba ve memnunmusunuz?

yok hocam kısmet olmadı daha alamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: derinsuvari

quote:

quote:

yok hocam kısmet olmadı daha alamadım.

Hayırlısı olsun arkadaşım.Bu arada edindiğim bilgiye göre Adana,Antalya,İzmir v.b. çok nemli illerde no-frost tercih edilmesi performans açısından daha sağlıklı olurmuş.Diğerleri malesef çok randımanlı olmuyormuş. Bilginize.

• Electrolux EUF 1900 AOW A+ Enerji Sınıfı 5 Çekmeceli Derin Dondurucu'yu dün Media Markt'ten 749TL.ye almış bulunuyoruz.İlgilenenler varsa oraya bakabilir.
  • Selam.memnunmusunuz acaba bende almayı düşünüyorumda aynısından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.