Bildirim
deri ruhsat kılıfı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
olur mu öyle şey yav. herhangi bi sigorta acentesine git rica et verirler bi tane. ne parası ne satın alması. onları eşantiyon dağıtıyorlar, reklam amaçlı zaten... -
Arkadaş haklı.quote:
Orijinalden alıntı: aya
olur mu öyle şey yav. herhangi bi sigorta acentesine git rica et verirler bi tane. ne parası ne satın alması. onları eşantiyon dağıtıyorlar, reklam amaçlı zaten...
Git Sigorta acentasına yada trafik takip bürosuna. Onlar verirler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 9 Ocak 2007; 13:52:19 > -
Arabayı aldıgın yada almadıgın bayiler bile verir :) Ben daha once 2 kez aldım.quote:
Orijinalden alıntı: Cloud Nine
Arkadaş haklı.
Git Sigorta acentasına yada trafik takip bürosuna. Onlar verirler..
Alıntıları Göster -
teşekkür ederim arkadaşlar.ŞAnsımı bi deneyeceğimquote:
Orijinalden alıntı: huseaz
Arabayı aldıgın yada almadıgın bayiler bile verir :) Ben daha once 2 kez aldım.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: itas59
teşekkür ederim arkadaşlar.ŞAnsımı bi deneyeceğim
Alıntıları Göster
Bunun için yazı yazmana, soru sormana, topic açmana değmez
Her yerde var, uğra bir araba satan yere, seve seve verirler. Para vermeye değmez
Amaaa sen şöyle gerçek deri (timsah derisi falan), yanarlı dönerli bir şey istiyorsan orası başka tabiii
-
denemene gerek yok git direk verirlerquote:
Orijinalden alıntı: resmonse
Her yerde var, uğra bir araba satan yere, seve seve verirler. Para vermeye değmez
Amaaa sen şöyle gerçek deri (timsah derisi falan), yanarlı dönerli bir şey istiyorsan orası başka tabiii
Alıntıları Göster
-
eger bulamazsan ben sana kargoyla gönderirm bende 2-3 tane var fzladan pm den adresini at gönderirim dilersen yaniquote:
Orijinalden alıntı: dunlop09
denemene gerek yok git direk verirler
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: resmonse
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: resmonse
-
ilaç firmalarından denk getir eczacı tanıdık VARMIquote:
Orijinalden alıntı: SISUquote:
Orjinalden alıntı: resmonse
Alıntıları Göster
-
adam deri demiş plastik dememiş.. tabi deri daha kullanışlı oluyor kirlenmiyor yırtılmıyor. bi denk getirsem bende deri alacam. bu naylonlar çok çabuk yırtılıyorquote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA
ilaç firmalarından denk getir eczacı tanıdık VARMI
Alıntıları Göster
-
ben sana ilaç firmalarının verdiklerini bir göstersem AKLIN DÖNER deri hemde bomba gibiquote:
Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee
adam deri demiş plastik dememiş.. tabi deri daha kullanışlı oluyor kirlenmiyor yırtılmıyor. bi denk getirsem bende deri alacam. bu naylonlar çok çabuk yırtılıyor
Alıntıları Göster -
bi tane de biz bulsak onlardan nerden buluyonuzquote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA
ben sana ilaç firmalarının verdiklerini bir göstersem AKLIN DÖNER deri hemde bomba gibi
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: __RaVe__®
eger bulamazsan ben sana kargoyla gönderirm bende 2-3 tane var fzladan pm den adresini at gönderirim dilersen yani
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: __RaVe__®
eger bulamazsan ben sana kargoyla gönderirm bende 2-3 tane var fzladan pm den adresini at gönderirim dilersen yani
Epeydir ben de arıyorum deri ruhsat kılıfı
hiçbir yerde bulamadım.
-
quote:
Orjinalden alıntı: itas59
Arkadaşlar herkese merhabalar deri ruhsat kılıfım yırtıldı nereden tedarik edebilirim.İnternet üzerinde satış yapan bir yer varmıdır.
itas59
Bulabilirsen haberimiz olsun. Bu işi ben de hırs meselesi yaptım. -
bende roche un eşantiyonu deri kılıf var. iki günde sıkıldım torpido gözünde öyle tek başına yatıyor. roche de bir tanıdığınız varsa size bulabilir.quote:
Orijinalden alıntı: reyhaquote:
Arkadaşlar herkese merhabalar deri ruhsat kılıfım yırtıldı nereden tedarik edebilirim.İnternet üzerinde satış yapan bir yer varmıdır.
itas59
Bulabilirsen haberimiz olsun. Bu işi ben de hırs meselesi yaptım. -
quote:
Arkadaşım buradan her ikimiz de deri bir ruhsat kılıfı edinebiliriz. Yalnız bu rakam biraz abartılı. Sanırım ben biraz daha araştıracağım.
http://www.ekonomikticaret.com/ekonomikticaret/product.aspx?dept_id=4607&p_id=cntcztrg1338
-
abi cüzdan mı bu ya ruhsat kılıfı kullanın o plastiklerden nolcak sanki hergün bişiler yapıyosunuz ruhsatlaquote:
Orijinalden alıntı: reyhaquote:
Arkadaşım buradan her ikimiz de deri bir ruhsat kılıfı edinebiliriz. Yalnız bu rakam biraz abartılı. Sanırım ben biraz daha araştıracağım.
http://www.ekonomikticaret.com/ekonomikticaret/product.aspx?dept_id=4607&p_id=cntcztrg1338
-
http://www.ekonomikticaret.com/ekonomikticaret/product.aspx?dept_id=4607&p_id=cntcztrg1338quote:
Orijinalden alıntı: ŞAhin
abi cüzdan mı bu ya ruhsat kılıfı kullanın o plastiklerden nolcak sanki hergün bişiler yapıyosunuz ruhsatla
Alıntıları Göster
Olur mu böyle bi şey? Biraz pahalı ama.
-
arkadaşlar hala arıyorum bulamadım.Bulursam haber veririm deri daha bi güzel duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: ecar limon
Olur mu böyle bi şey? Biraz pahalı ama.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- eski tarihli lastik alınır mı
- megane 4 hangi motor alınmalı
- en iyi silecek lastiği
- xl lastik nedir
- porya bilyası değişimi fiyatı 2024
- 35 tfsi ne demek
- renault zoe menzil
- golf 7.5 hangi yıllar
- peugeot 2008 allure 2024
- dacia duster 2022 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X