Dergi önerisi lazim

-
-
Hocam dergi önermem o olay 2010 da kaldı onun yerine fasiküllerle ilerlemeniz daha mantıklı olacaktır(özellikle matematik için). Fen derslerimde de youtube ve ardından soru bankası yeterli olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fasikul önerisi alabilirmiyim?
Hocam en meşhuru apotemi ama temelin çok sağlam olması lazım bu kitaptan ilerleyebilmek için, acil ona göre birkaç tık kolay ama yine de zorlayan soruları var yeni nesil sorular vs de yeterince var. Hız ve renk piyasaya göre kolay bir yayın ama fasiküllerini çözmedim bir bilgim yok. Çapı 11 de çöźmüştüm gayet yeterli bir fasiküldü daha fazlasını Youtube dan araştırabilirsiniz daha hakim öğretmenler ve derece ögrencileri tavsiye veriyor.
Oğlum 10 sinifata temelide pek sağlam diyemem
hocam soru bankası yeterli olur. anladığım kadarıyla oğlunuz 10. Sınıfa yeni geçmiş. bence yapılabilecek en güzel şey 10. Sınıfı güzelce anlayıp sınav bilincini henüz 11 başındayken kazanmak. Oralardan calısmaya başlayıp azıcık da kafası calısıyorsa ilk 5k içten bile değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya sorunumuz şu.
Hic bir türlü anadolu kisesine giremedi. Mecburen imam hatip e girdi nakilnde olmadi ilk dönem ordan aldim tırt bir özel lise de ve eğitimin olduğunu düsünmüyorum.
Bişeylerbyapmam.laxim çırpiniyorum işte
Hmm anladım hocam…
Özel hoca tutmak geldi aklıma sadece. Dediğiniz gibi eğitim tırtsa zor olur okulla…
Hocam youtubedan faydalansın ve fasikül olarak da çap fasikülleri gayet yeterli olur 10.sınıfta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tebrik ederim hocam sizi.
Yutuptaki hocaları takip ettirin hocam. Yavaş yavaş yks bilinci oluşur. Oradan izler soru bankası çözer
Evet hocam ama abonesi çok diye gri koç a falan yönelmeyin. gerekirse buradan öneri alın bence
Aynen öyle forumda çok güzel öneriler var
Öneri allabilirmiyim
Playboy dergisini öneririm
Mat—>EyupB
Fizik—>Özcan Aykın
Biyoloji—>Dr.Biyoloji ve Fundamentals iki ayrı kanal.
Kimya için bilmiyorum gerçekten, rehberlik içinse aralarından en iyisi herhalde Bekir Avşar ama geneli tırt onu söyleyeyim
Maşallah düşüncenizi tebrik ederim
Dergi olayı artık yok. Kaliteli ve onu geliştirecek ( seviyesinde / bir tık üstü ) soru bankalarıyla ilerleyebilir. 9. sınıfı eksikse ihmal etmesin. Her konuyu vaktinde kavramak son sınıfta çok rahat olmayı sağlıyor
Geometri - Kenan Kara
Kimya için de Görkem Şahin'i izleyebilir.
Turkce tarih cografya ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Playboy dergisini öneririm
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X