Şimdi Ara

Dergi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakındım fakat göremedim. Forumda dergi için ayrılmış bir bölüm yok mu acaba ? Sinema-Kitap-Çizgi Roman falan altına bi yere de dergi sıkıştırılsa aslında fena olmazdı sanırım :)

• Hocam dunyada milyarlarca kitap var bu konu acilmis ancak gun icinde en fazla 30-40 kisi takiliyor. Dunyada ise en fazla 1000 adet dergi var onda daha cok kisi olacagini zannetmiyorum

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 12 Mart 2014; 7:52:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Haklısın galiba :) Yine de olsa fena olmazdı diye düşündüm ama muhtemelen giren kimse olmayacaktır. Girenlerde en fazla gençlik dergileri falan paylaşıcaktır ki o da olmasada olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd

Haklısın galiba :) Yine de olsa fena olmazdı diye düşündüm ama muhtemelen giren kimse olmayacaktır. Girenlerde en fazla gençlik dergileri falan paylaşıcaktır ki o da olmasada olur :)

Fikir gercekten guzel ancak forumda cok kullanici olmasina ragmen ilgi alanlari daha cok konu disi, sicak firsatlar bolumu gibi belli konularda oldugu icin (ben de eskiden konu disinda takilirdim cok gereksiz bir yer oldugunu farkettim) bu bolumlerde cok fazla kisi takilmiyor. O yuzden butun konulara esit ilgi olsa iyi bir fikir olurdu.

• Bu bölüm altında konuşabiliriz. Dergi bölümü açılırsa zaten ilgi çok fazla olmayacağından daha derginin önünü kapatmış oluruz.

• Haklısın. Bu fikirde oldukça güzel :)
  • quote:

Ricky.McFloyd

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap ve Seri Kitap Tanıtımları
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bölüm kuralları:

9-) Konu başlıklarının açtığınız konunun içeriği ile ilgili olmasına özen gösteriniz. Konuları, lütfen ait oldukları alt bölümlere açınız. Bölüm ve başlık ihlali yapılan konular kilitlenecektir.

http://forum.donanimhaber.com/m_75407043/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.