Evet arkadaşlar dereceli oynamaktan korkuyorum.''ya yenilirsem'' korkusu beni bitirdi, yenebileceğim oyunları bu korkum yüzünden kaybettim.Korku öyle bir boyuta geldiki takımım fb verirse kesin yenildik diyip morali sıfıra düşürüyorum.Aynı zamanda fb alırsak kesin yendik diyorum o oyunuda kaybediyoruz.Sessiz kaldığımdada durum değişiyor.Sırf bu korkum yüzünden bir arkadaşım olmadan oyuna giremez oldum(işemeye giderken annesini çağıran çocuklar gibi).W/L farkı -4 oldu artık girmekten iyice korkuyorum gümüş 1 den altına 1 e 3 günde çıktım ama bu korkum,flame yapmam,moral bozmam yüzünden cillop gibi elomu ve W/L oranımı berbat duruma getirdim.Normal oyunlarda böyle bir durum söz konusu değil.Mainim support.Hesabımı şampiyon denemesi için verdiğim arkadaşta son ranked oyunlarını kaybedince uzun bir süre ranked girmemeye söz verdim kendime.Sizce nasıl çözerim bu durumu?Benimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa paylaşsın.
Bu kadar takinti yapman normal degil düsecekse düssün nolacak yani sonucta kabiliyetin gelistikce bir gün daha yukarilari cikarsin önemli olan oyundan zevk almak
Kendine güvenmiyosun bence. Oyuna girerken kazanıcaz diye gir. Takımda flame yapan embesiller varsa kazanıcaz beyler rahat olun vb de. Supp oynuyomuşsun. Yanındaki adama 1-2 kill aldır sonra gank isteme ezilen lane'i kamplamasını söyle jungleın. Şöyle bişeyde var takım gerizekalı doluysa 15-20 skor önde olsanda o maç gidebiliyor. Bol bol takımı yönlendir hepsinin koyundan farkı yok. 50 kere drake dersin 51.de gelirler. Sabırlı olman lazım. Bende fena küfür ederimde kazanmam gereken maçlarda böyle davranıyorum
Thresh oynamayı acayip seviyorum adc iyi oynayan varsa alsın diyorum. Zaten adamla beraber botu tamamen kontrol altına alınca karşı jung bot ve midi kamplıyor. Diğer laneler rahatllıyor. Psikolojilerini düşün yani. Siz ezerseniz karşı takım kavgaya başlar.. Aklıma bu kadar geldi
Zaten söylediğim çoğu şeyin farkındasındır ama küfür, hakaret maç kaybettirmekten başka işe yaramıyor maalesef. Baktın yüzde yüz gidiyor maç o zaman yardır
Ya su oyunu abartma , yenilirsen de takma Zamanını dinledirmek amacıyla harcadığın bir şeyde stres duyuyorsan ya o seyi bırak yada stres yasama