Şimdi Ara

Dereceli Girmeden Bilinmesi Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet uzun sure once 30 seviye oldum.Her lane icin 2 ve daha fazla champ tamamladim.

1- Elo nedir ?
    2- Pick ekraninda bilinmesi gerekenler nelerdir ?
    3- Lig atlama sistemi hakkinda bilinmesi gerekenler nelerdir ?
    4- Baska oneriniz varsa alabilirum

Sorularima cevap verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sordukların içinde en cevaplanabilir elo olayı. onu da bi zahmet google'a yaz bul. çok değişken bir şey değil bulabilirsin hemen.
  • Elo puanın. 1200 elo ile başlarsın 1500 silver 1800 gold gibi düşün. ( bu rakamları tam bilmiyorum )
    Pick ekranında birbirine söven varsa onlara söv odağı kendine çek.
    Lig atlama güzel.
    Her lane de 3 şampiyon
  • Her koridorda 2-3 alternatifin olmadan dereceli girme
  • Pick ekranında bilinmesi gerekenler=hero sec
    Lig atlama sistemi hakkinda bilinmesi gerekenler nelerdir ? = 100 lp oldunmu 3 win aldınmı lig atlıyon xd
    Baska oneriniz Varsa alabilirum = evet alabilursun XD
  • Elohell olmamak önemli. Pick ekranında thresh kalırsa al kalmazsa jinx al ikisi de kalmazsa dodgele. Lig atlamak önemlidir üst üste iki maç yenilirsen ranked girme dinlen biraz normal at aram at sonra bi daha gir baktın yine yeniliyorsun oyunu kapa yarin devam et. 4. Soruyu anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: A Twist of Fate

Elohell olmamak önemli. Pick ekranında thresh kalırsa al kalmazsa jinx al ikisi de kalmazsa dodgele. Lig atlamak önemlidir üst üste iki maç yenilirsen ranked girme dinlen biraz normal at aram at sonra bi daha gir baktın yine yeniliyorsun oyunu kapa yarin devam et. 4. Soruyu anlamadim

Eloyu daha acarmisin

4. Soru baska verebileceginiz oneri var mi anlaminda sordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rune ve kabiliyet sayfaların ne durumda arkadaşım ?
  • İlk yazan alır diye birşey yok sıraya uy, pre girip takaslayacaklar felan varsa benim pickim önce deyip adamların takasını bozma. Her lanede birbirlerini ezebilecek şampiyonları ezebilecek en az 3 adet şampiyonu iyi oynamayı öğren

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Worps W kullanıcısına yanıt
    Elo nu art art a cok yenilerek dusuk seviyelere yani bulunduğu n kumenin altına çekme yoksa gelen giden lp farkı atar ve oyundan sogursun. Tek kazanamiyorsan pre bul

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataymy

Rune ve kabiliyet sayfaların ne durumda arkadaşım ?

Iste bu yuzden girmiyorum. Klasik ad saufam var suan sadece

• Worps W kullanıcısına yanıt
    Rune sayfalarını tamamlamadan girme dostum. Bir AD,AP olmalı mutlaka daha sonra yeni rune sayfaları eklemelisin orman için mesela çünkü her maçta koridor kalmayabiliyor ormancı olduğunda sıkıntıya düşersin. İlk etapta bronz yada gümüş ligde oynayacağını düşünürsek şu an AD ve AP rune sayfası yeterli olur gibi bu esnada yeni rune sayfası dizersin.
  • 2x2 = ? kaç eder diye kendine sorucaksın. cvp verebiliyorsan okey gir.

karekter seçiminde

2-2 kaç eder diye arkadaşlara sorucaksın cvp verirlerse oyuna devam et yoksa çık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.