< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitmişim. -- 10 Kasım 2020; 23:51:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Derdimi kendimi anlatamıyorum?
-
-
"Ama beni seviyor, ne istesem yapıyor" diyorsun ya bence sığınman gereken tek düşünce o. Hatta istediğini yapması da önemli değil, seni sevdiğini hissetmen bile önemli. Bir de şöyle düşün; belki baban gizli gizli seninle gurur duyuyor ama şımarır bu düşüncesiyle sana göstermiyor. Kesin arkadaş çevresinde bizim oğlan çok iyi araba kullanıyor, hiç serseri gibi sürmez tarzı hava bile atıyordur. Sana gösterdiği yüzünü gördüğün için bence böyle mutsuz oluyorsun.
-
Teşekkür ederim cidden mutlu ettin beni böyle düşününce evet haklısın sanki ben biraz abartıyorum çünkü babam arkadaşlarının yanında sürekli bana verirdi arabayı 😊
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Biraz da anlamak lazım onları da. Baban da belki öyle yetişti, istese de sevgisini tam anlamıyla gösteremiyordur. Sen daha bilinçli yetiştiğin için senin çocukların daha şanslı olacak ama senin içinde de babanın davranışlarından uzantılar kalacak. İnsan psikolojisi de genetik gibi nesilden nesile aktarılıyor.
-
Evet çoğu zaman onlarada hak veriyorum hatta empati yapıyorum hak vermiyor değilim ama ister istemez dediğim gibi içimde çok heves ve fikir kaldı o yüzden kendimi başkalarına olsun anlatamıyorum sana teşekkürler yardımcı olduğun için
quote:
Baban da belki öyle yetişti, istese de sevgisini tam anlamıyla gösteremiyordur.
Ben de buraya bir ekleme yapayım. Hakikaten, yetiştirme ile alakalı olacak, bizim toplumda insanlar birbirini sever ancak kolay kolay seni seviyorum diyemez. Ona ailesi sözle seni seviyorum dememiş olsa gerek. Bir de benzer şekilde özellikle internet ortamında görüyorum, insanlar seni seviyorum demek yerine seviliyorsun demeyi tercih ediyor. Sevdiğimizi söylerken edilgen kalıyor, dolu dolu sevdiğimizi söyleyemiyoruz.
Sevgiyi daha çok eylemle gösteriyoruz sanki. Netice de baba, evlatlarıyla babadır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle öyle bir günden güne “seni seviyorum canım oğlum iyiki varsın” demedi ama bunu bana çoğu zaman hissettirdi cidden dediğin gibi olsa gerek aile ve yetişme ortamına göre dedemden pek fayda yokmuş zaten babama
Herkesin derdi başından aşkın dert anlatmak istiyorsan psikologa para yedirmen lazim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Psikoloğa gerek var mı? Bu forumda dert dinleyecek onlarca adam var
-
Sizdeki klasik sevdiğini belli etmeyen baba işte takacak bir şey değil. Benimki gibi küçük yaşta bırakıp gitmedi sizi en azından.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yardımcı olmanızı istedim psikoloğa gidecek kadar bişi yok tani
Evet cidden kötü bişey annesiz veya babasız büyümek allah yardımcınız olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Bitmişim.
Yardımcı olmanızı istedim psikoloğa gidecek kadar bişi yok taniyaz bakalım neymiş
-
Dediğim gibi aileme karşı bunları anlatamadığımı söyledim sen galiba yanlış anladın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- telefonda konuşurken kendi sesimi duyuyorum dinleniyor muyum
- bir kızın sevgilisi olduğunu nasıl anlarız
- sevgiliye eyvallah demek
- açılmış dondurma buzlukta bozulur mu
- sakal beyazlaması
- 5g nedir zararları
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X