Şimdi Ara

DERDİM DERDINİZ OLSA DAYANIRMIYDINIZ BU ÇİLEYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30k mf ile mezuna kaldim cok daha iyisini yapacakken aytde heyecan tuzunden sacmaladim bu yuzden acisini cekiyorum.neyse anlatayim biraz halimi
    aslinda ek tercihlerle gidecektim ama son gun babamin bir bok yapamadin bir sene daha calisamiyormusun demesiyle tokat yedim desem yeridir nutkum tutuldu hicbirsey diyemedim adam sabah 5 aksam 6 insaatda siva yapiyor.gelip bir de benim kahrimimi ceksin hakli adam da.gectim odaya sabaha kadar agladim ertesi gun calismaya basladim fakat elde kitap yok almaya para yok yazicidan eski pdf cikarip cozuyorum dersane desen gitmem imkansiz 5 kardesiz hepsi okuyor evde calisirken olmek istiyorum bana ceza mi bu diye ama mecburen calismaya calisiyorum.keske diyorum halim vaktim yerinde olsa da on kez mezuna kalsam hedefim icin ama olmuyor sadece sinav stresi olsa keske arada kutuphaneye gidiyorum sabah erkenden tabi aksama kadar aç nasil dayanirsa bir insan aksam olmadan donuyorum bir sayfaya 8 sayfa sigdirip pdf cikartip cozuyorum kanka gozler pert yani anlayacaginiz.hayat bu kadar acimasiz mi yoksa bana mi vurdu bilmiyorum ama benimki cok zor kaldirmak fazlasiyla zor yururken arablarin onune atlayip kurtulamayi dusunuyorum her zaman giderken ama arkamdan uzulecekler icin yapamiyorum keske benim de derdim sadece sinav stresi olsa

EDİT:9K YAPTIM MUTLUYUM
    SABREDIN YILMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aposteriorizm -- 31 Temmuz 2019; 23:56:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Babanın birşey demeye hakkı yok. İnşaatta çalışırken 5 çocuk yapmayı göze almışsa seni seve seve okutacak. Annem babam memur durumları fena değilken bile 2 çocuk yapmışlar ilerde bakamayabiliriz diye. Acıtasyon yapmasın. Kimse zorla kafasına silah dayamadı o adamın. Sinir oluyorum böylelerine. Allah rızkını verirmişmiş sana bunları yaşatmaya ne hakları var?
  • Hocam lütfen güçlü olun. Söylemesi kolay yaşadığınız şeyler zor ama siz bu şartlar altında 30k yapmış birisiniz. Bir sene daha güçlü kuvvetli olun pes etmeyin çok daha iyi yerlere geleceksiniz. Kendinizi de hırpalamayın bazen hayat istediğimiz gibi yürümüyor yaşam şartları zorluyor ama her zorluğun bir güzelliği vardır. Siz bu zorlukları aştığınızda belki sizin hayatınız tüm anlamıyla değişecek. Bizim de bazı sıkıntılar var ama insan düşündükçe delirecek gibi oluyor. Lütfen çok kendinize bunu dillendirmeyin. Hayat acımasız maalesef ama siz bu derdin üstesinden kalkabilirsiniz. Seneye de hep beraber güleriz inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sıkma canını. İnan ki bunlar büyük sıkıntılar gibi gözüküyor da bazı insanların yaşadığının yanında hiçbir şey. Hele intiharı hiç düşünme. Bir insanın kendisine verip verebileceği en büyük cezadır. Dini inancın var mı bilmiyorum ama intihar etmen seni bu dünyada korkak öteki dünyada büyük günahkar yapar. Şunun şurasında çalışman gereken zaman 1 yıl değil 9 ay bile değil. Sık dişini güzel bir bölüm kazan aileni gururlandır ileride kardeşlerin senin sayesinde okusun hepsine bir faydan dokunsun. İntihar etmek 40 soruluk bir sınavda 37 yapabilecekken ilk 3 soru zor geldi diye sınavı yırtıp atmaktır. Bu korkaklığı yapma aklına bile getirme. Otur derslerini hallet bunlar aklına bile gelmez sene sonuna kadar. Bol şans ve başarılar dilerim sınavda

• Babanın birşey demeye hakkı yok. İnşaatta çalışırken 5 çocuk yapmayı göze almışsa seni seve seve okutacak. Annem babam memur durumları fena değilken bile 2 çocuk yapmışlar ilerde bakamayabiliriz diye. Acıtasyon yapmasın. Kimse zorla kafasına silah dayamadı o adamın. Sinir oluyorum böylelerine. Allah rızkını verirmişmiş sana bunları yaşatmaya ne hakları var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8931184CD -- 26 Eylül 2018; 23:58:26 >
  • Hocam kütüphanede 2018 basim üniversite kitapları oluyor onlarida PDF çektirmeden boş bir kağıda çözerek orada kullanabilirsin veya daha büyük PDF cektirebilirsin.

Sahaf tarzı bir yerden uyguna alabilirsin veya bir PDF ci bul hocam ucuza cektir kitabı 2019 basım kitap kritik kitaplar ve denemeler harici alma.

Hocam bir de devletin kurs merkezleri oluyor ücretsiz onlarida bir araştırın lütfen veya ucuza okul kursları oluyor 1.5- 2 k arası onlarada bakabilirsiniz hocam olmazsa durumunuzu anlatın dershanelere veya butik kurslara belki biri uygun bir fiyat veya başarı indirimi yapar.

Hocam yemek evde nasıl yiyorsan bir saklama kabı edin sorun yasamazsin diye düşünüyorum.

Güçlü durun moralinizi bozmamaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christiantroy -- 27 Eylül 2018; 0:19:27 >
  • Hocam instagram, twitter gibi mecralarda bu sene yerleşenler kitaplarını veriyor. Şu an yılın başı, bir sürü kitap bulabilirsin oralardan.

• Geçen yıl 28k yaptım. Bu yıl 6.9k'ya çekmeyi başardım. Ailem zengin değil. Her zaman arkamda oldular. Çok masraflı olduğumu biliyordum ama kendime inandım. Sabah akşam uyumadan çalıştım. Başarabileceğimi biliyordum. Hiçbir şey engel değildi. Bu yazıyı da kampüste yazıyorum. İnan ve başar hocam. Emin ol ilk gereken şey inanmak. Hiçbir şey sana engel değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    o ananız var ya
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi arkadaşım hatta baya samimi arkadaşım 7-8 kardeş bunlar ve babası çiftçi bildiğin çocuk biçer kullanıyordu dershane denemesinde ilçe 1. si oldu ücretsiz girdi dershaneye ve o kadar zorluğa rağmen bu sene 6k sıralama yaptı okul 1. liği kontenjanından Uludağ TIP a gitti. yani diyeceğim şu her ne kadar zor olsada başarman için o ortamı kendin kurmalısın. Allah yardımcın olsun kardeşim.
  • Keşke kitaplarımı atmadan önce okusaydım bu başlığı...

• Christiantroy kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş tüm olanakları cok güzel açıklamış.Bunları kesin değerlendirin.Ben de sunu eklemek istiyorum devletin halk eğitim merkezlerinde mezunlara ücretsiz kurslar vardı.Şu an var mi veya ne durumda bilmiyorum bir araştırın derim.Her şeyin gönlünüzce olması dilegiyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şunu da up layalım sonucum 9k
    yılmayın arkadaşlar her şey için teşekkürler
    şu konuları gördükçe hüzünlenmemek elde değil umarım hersey gönlünüzce olur dostlar🤗🤗

• Aposteriorizm kullanıcısına yanıt
    Helal olsun reis duygulandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim hocam

• hocam yanlia anlama benim babamda emekçi adam ama inşaatta calisan adamin 5çocuk neyine ya ??? bu nasil akil bu cocuklari nasil bakacam diye dusunmedimi hiç?

• telegramda filan kanallar var 2019-2020model her kitabin pdfsi var

• building07 B kullanıcısına yanıt
    hocam konuyu sene basinda acmistim suan sinav bitti ve cok sukur istedigim siralama geldi

• Sevinçten ağlayacağım şimdi, peçete uzatın. Lan çok mutlu oldum niyeyse. Tebrik ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok teşekkür ederim hocam umarım sizin de her şey gönlünüzce olur🤗

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.