Şimdi Ara

Derbileri alsaydık şampiyonduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deplasmanda 0-2 galipken berabere kalmasak ve içerdeki derbileri şanssız bir şekilde kaybetmeyip yenseydik lider bizdik . Birçok olasılık deyip güleceksiniz ama bu saydığım maçların tümünde oyun olarak üstün olmamıza rağmen yenildik

• Adana 29 galibiyet alsa şampiyondu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Adana 29 galibiyet alsa şampiyondu

Bu trol cevabı bekliyordum , mesajımda belirttim özellikle .çok zekisin gerçekten .
  • Yves Didier Drogba kullanıcısına yanıt
    konu boş bir konu ki ne bekliyorsun

olasılık üzerine konuşulmaz bir çok maçta üstündük diyorsun bence üstün olduğunzu tek maç vodafone arenada ki maç oda sadece ilk yarı olarak 2. yarıda da bjk üstündü.
  • quote:

olasılık üzerine konuşulmaz bir çok maçta üstündük diyorsun bence üstün olduğunzu tek maç vodafone arenada ki maç oda sadece ilk yarı olarak 2. yarıda da bjk üstündü.

Kendi evimizde oynadığımız derbilerde üstündük. İki maçtada da rakipten iyi oynadık. Özellikle Fenerbahçe maçında baya üstündük. Rakipten diyorum özellikle iyi oynadığımızı iddia etmiyorum.
  • Valla kendi evimizde üstünsün diyorsun da.
    80 küsürüncü dakikada BJKnin ayağından top alamıyordun hatırladığım kadarıyla :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sezon en buyuk basarin vodafone arena da ilk devreyi 2-0 onde bitirmek zaten. Ne sampiyonlugundan bahsediyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yanlış olmuş içerdeki Fb maçında tek kale oynadık...Yine fb balı devreye girdi tabi.
  • Kadro kalitesi yerlerde görece büyük maçlarda oyunda kalamıyoruz.

En makul durum olan Bjk-Fb-Başak-Trabzon'u içerde yensek son haftaya 2 puan farkla lider giriyorduk.

D*rsun kaldığı sürece zaten kadro kalitesi artmaz üstüne hakkımız olan penaltıları falan da çalmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadeout -- 31 Mayıs 2017; 11:15:8 >
  • quote:

Bizim evimizdeki FB derbisinde siz üstündünüz yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Bu sezon en buyuk basarin vodafone arena da ilk devreyi 2-0 onde bitirmek zaten. Ne sampiyonlugundan bahsediyorsun?

tt arenada sanki tek kale oynadın bülent bey penaltımızı yedi daha doğrusu verdi önce ama sonra vazgeçti eyyamcılık yaptı resmen ve brumaya çarpan top gol oldu bala maç aldınız
  • ercn80 kullanıcısına yanıt
    O penaltılar yıllardır yeniyor zaten yeni yeni umrunuzda olmaya başladı anlaşılan. Ayrıca maçta verilmeyen 2 penaltı var biri musleranın babele yaptığıi diğeride Quaresmaya yapılan. Atınc'ın pozisyon omuz omuza. Yasin'in zayıf olması Atınc'ın sorunu değil. Bala golde görmek istiyorsan ilk maçta direğe çarpıp oyuncunun önüne düşen gole bakabilirsin.
  • Derbileri alsaydık futbolcuların biryerleri kalkardı anafolu takımlarından puan kaybederdik.

• bu ligde zaten 2 şekilde şampiyon olabiliyorsunuz.ya bjk gibi anadolu takımlarına min puan bırakıcaksınız derbilerde yenemiyorsan yenilmicrksin ya da tüm derbileri kazanıcaksınız bjk bu sene ilk 4 deki takımlardan sadece gsyi yenebildi ama sadecede bşksehire yenildi mesela baktıgımızda ne puan kazandı nede rakipleri kazandı.

mesela hamza hamzaoglu şampiyonkugunda bjk aynı bugunku gs gibi 1 derbi bile kazanmış olsa o yıl hersey cok farklı olurdu.hani gercekten dediğiniz gibi derbileri madem kazanamıyorsun o zaman yenilipte rakiplerine avantaj saglama bu maclar 3 puan değil 6 puan macı sonucta.

• Fadeout kullanıcısına yanıt
    Öyle abartılacak bir top oynamadıniz ilk maçtaki golün benzerini yediniz bu bal değildir bal dediğin bjk maçındaki gibi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

quote:

Kendi evimizde oynadığımız derbilerde üstündük. İki maçtada da rakipten iyi oynadık. Özellikle Fenerbahçe maçında baya üstündük. Rakipten diyorum özellikle iyi oynadığımızı iddia etmiyorum.

üstün dediğin oyunda toplam 3 gol pozisyonu oldu 2 si bizim kalemizde olmayan gol.

1 taneside souzanın size sapladığı gol.

Maç tek kale oynandı, ilk şutunuz 85te daha bir şey demeye gerek duymuyorum. Ezdik diye bir şey iddia etmiyorum anlama problemleriniz var galiba. Üslubunu da al öteye git.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Bu sezon en buyuk basarin vodafone arena da ilk devreyi 2-0 onde bitirmek zaten. Ne sampiyonlugundan bahsediyorsun?

Allah Allah, ben bu sezon BJK'yi kupa finalinde çimlere gömdüğümüzü hatırlıyorum en büyük başarı olarak

/>
  • Kendi sahamizdaki BJK macini alsak yine sampiyonduk. Fark 2'ye inecekken 8'e cikti. Tudor sagolsun.
  • Cimlere gommekten kastin yedek kadromuzu penaltilarla yenmek sanirim bu sene o kupada olmayacak teselli edecek.

• Tüm maçları kazansak şampiyonduk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.