Şimdi Ara

Derbi Gpr 125 R Sizce Nasıl Bir Motor Alıcam Ama Karar Veremiyorum... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
21.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu ara bende incelemedeyim netteki yorumlari okuyorum
    Sanirim aklimdaki motor belli oldu
    Cunku yuksek hacim icin butce gerekir
    Fakat bu motorda 5000 liraya isimizi halledebiliriz
    Okudugum yorumlara gore 4 litre felan yakiyormus motor ki normal alTinizdaki safkan bir yaris motorundan bahsediyoruz
    Bunu alacAk adam 7/24 motorda olmayacagi icin benzin bence sorun cikarmaz
  • arkadaşlar otomotiv teknikeri (yeni) mezunu olarak size 2t motosikletleri tavsiye etmem çünkü verim düşüktür yani yakıt/performans oranı yaktığı yakıta göre çok daha fazla hp gücü elde etmesi lazım ama maalesef elde edemiyorlar elde etselerdi zaten motogp hala 2t motorlarla yarışırdı tabii emisyon değerleri de verim düşük oldığu için çok çıkar bunun sonucunda ama aprilia rs125 euro3 normunu karşılıyor tabii seçim sizin ...
  • ağzı olan eli ve klavyesi olan konuşmuş arkadaşım bu ne. Biraz araştırırsan 20000kmde yaşayan derbileri görürsün. hatta ülke dışına çıkarsan 20.000 mil de ve piston değişimi görmemiş derbi var. Ayrıca 12.000kmde piston değişse ne olcak 35EUluk parçayı 350 liradan 2 yılda bir değiştircen o kadar. Sanki 12000kmyi arkadaşlar iki ayda yapıyor otobüs mü bu.
  • güzel motor
  • Aldım kullanıyorum cidden zevkli ve atak bir motor şehir içi kullanımda size incecik hafif ve bir o kadar da güçlü bir SS oluyor. Bir arkada 100kmde 30tl yakır demiş zaten boş konuştuğu için olsa gerek banlanmış Ama zamlar sağ olsun 20tl yakar oldu makina 5lt yada 5.5 yakıyor 100km de bu motor içinde değer ki 250cc SSlerde 4.5 litreden başlar gazı açınca 5e dayanır. GPR 125 de gazı açmayınca 4 litreye kadar düşmesi lazım gaz açmadan binemediğim için bilemicem :)
  • Klinik_Psikolog K kullanıcısına yanıt
    2015'deyiz ve konuyu hortlatıyorum. Arkadaşım ben İstanbul'dan bahsetmek istiyorum. milyonlarca araba var ve işe gidip gelirken ben 10 dakkada 50 araba solluyorumdur. motor kullanmama gerek yok, bisikletle bile yapılıyor bu dediğim. Bu kadar araba kullanan trafikte boku bokuna gaz yakan mazot yakan elemanların arasında çıkıp da "motoron 2tsi çok yokoyor düt düt de küresel ısınma" da diyenlere fitil oluyorum. Avrupa 2tleri yasaklamakta haklı, orda millet beyin yokmuşcasına benzini şirket ödüyor diyip hurra arabayla gitmiyor işe, bisikletle, motorla gidiyor. Fakat ülkemizde bu dediklerini dile getirmek bile saçma. trafikte motor çok olusaydı haklısınız.

konuyu hortlatma sebebim: bakımı tam 2. el derbi gpr 125r ya da muadil 2t vitesli motor arıyorum, hobiden, yardım edecek kişiler olursa minnettar olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierFire -- 14 Nisan 2015; 4:22:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klinik_Psikolog

quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

KX125'e binen bir vatandaş olarak bunun yıl ile çağ ile ilgisi olmadığını belirtmek isterim, 2008 model 2t üretiliyorsa demek ki binilebiliyor.

Peki madem 2t sevmiyorsunuz, o zaman bana o hafiflikte, o güçte ve o kadar güzel tasarımı olan bir 4t supersport söyleyin bakalım

Ha ekleyeyim, arazide fena azgın orası doğru ama asfaltta kullanımı hiç de zor değil, çok da zevkli..

arkadasim zaman ve cag ile tabiki ilgisi var
    sunu soyleyeyim

eger benim param cok, yakıtı cok yaksada umruda degil diyorsan
    eger yazlari cehennem gibi havaya kislari sel baskınlarina, küresel ısınmaya evet diyorsan!

birinci soyledigimi gec 2soyledigim sey icin umrumda degil diyorsanız size soyleyecek hicbirsozum yoktur.

2tler pistlerde ve musabakalarda kullanilabilir. buna birsey denemez fakat cevreye verdigi zarar 4tmotorun 7-8katidir...

kucuk cc motorlarda ureticiler performans icin 2t motor koyuyorlar
    arkadaslar bu motorlar avrupada [size=3]yasak!

simdi birileri cikacak sanane ne istersem alirim diyecek
    yok oyle birsey, birilerinin egosu tatmin olsun diye kimseyi egzos gazıyla bogmaya mahfetmeye hakkıyok.

peki ne yapacaz?

performans mı istiyorsun
    ozaman
    125-150 yetmiyotsa 250 oda yetmiyorsa 400cc 4t motor alıcaksın
    125cc alıp 2t almanin mantigi ne??
    pisttemisin nerdesin?125cc kategorisinde yarislarami giriyorsunda en performanslısına ihtiyacın var...

kimse kızmasın kusura bakmasin
    millet olarak hava atmaya egzos bagirttirmaya gosteris yapmaya cok merakimiz var.
    gercekten motor seven insanlar severek binen, isin gosterisinde olmayan arkadaslar malesef cokaz.

2t motorlar Avrupada kesinlikle yasak değiller. Burada (Yunanistanda) birçok kişi iki zamanlı motor kullanıyor. Hatta yakın zamanda ben de iki zamanlı scooter alacağım. Günde 20 km. bile yapmayacakken neden dört zamanlı scooter alayım ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 17 Nisan 2015; 18:25:47 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.