Şimdi Ara

DERBİ GİTTİ, GEÇMİŞ OLSUN BEŞİKTAŞLI ARKADAŞLAR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulüpler birliği yeni Başk. Sn. Özhan Canaydın bir basın toplantısı yapmış ve barkovizyon gözterisiyle yapılan hakem hatalarını göstermiş, sonra da "hatalar hep aleyhimize gelişiyor, buna isyan ediyorum. Sessiz kalamayız" tarzı birşeyler söylemiş.

http://www.ajansspor.com/haber/129128

Zamanlamaya bakar mısınız? Tam da ligin ilk 2 si yani Ş.L. bileti için çok önemli bir derbi öncesi. Sen sus sus, sonra...

Yine de hakemin bu maçta sonuca etki edecek bir hata yapmamasını diliyorum. İnşallah temiz bir maç olur ama korkum o ki bu kirli düzeni birazcık öğrendiysem GS ye sus payı olarak verileceğiz. İnşallah yanılırım. Gs nin bu sezon hakem hatalarından başının yandığına katılıyorum ama bu kesinlikle böyle ödeştirilmemeli

• gsnin yakın zamanda hakem hatalarıyla derbi kazandıgını hatırlamıyorum..sen gönlünü ferah tut..zamanlamanında çok kötü olduguna katılmıyorum..mazallah 2-1yenildiğimiz ali aydının maçı gibi bir maç yaşarsak lig karışırır..dediğim gibi gs hakem hatalarıyla puan kazanan değil,kaybeden olmuştur
  • arkadaşım o açıklamayı sizinde üye olduğunuz birliğe başkan seçildiği için şaibeyle adı bütünleşen fenere yapmıştır. ayrıca gs"nin hakkını yendiğini sende herkes gibi biliyorsun.

merak etme sen.korkaklar hemen birlikten ayrıldı dikkat edersen.neden diye bir düşün
  • @çerkez

Bu yazdığına sen inanıyorsan ben susuyorum çerkez hocam..

Her şey ortadayken ve biz bu haksızlıklara itiraz ederken konuyu yanlış yere getiriyorsun kanımca..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

@çerkez

Her şey ortadayken ve biz bu haksızlıklara itiraz ederken konuyu yanlış yere getiriyorsun kanımca..

hocam, bu kadar hakem hatası olmasa şu an gs nin her şeye rağmen lider olacağının farkındayım. Aynı şekilde o pis oyunlar olmasa bugün fırtına gibi esen bir Beşitaş ın olacağından da eminim.
    Ancak insan uyuz olmadan edemiyor. Nslsa iddiasız bir görüntüdeyiz ya, olası bir hakem faciasında sizin daha çok sesiniz çıkacağından sus payı olarak verilmekten korkuyoruz. olay bu...

• barkovizyonla 8 0 lık şikeyide göstermişmi 98 de atılan golleri arife verilen onlarca penaltıyı göstermişmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: refref

barkovizyonla 8 0 lık şikeyide göstermişmi 98 de atılan golleri arife verilen onlarca penaltıyı göstermişmi

yok sadece işine geldiği pozisyonları göstermiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

quote:

barkovizyonla 8 0 lık şikeyide göstermişmi 98 de atılan golleri arife verilen onlarca penaltıyı göstermişmi

doğru zaten yıllardır öyle yapıyorlar bana dokunmayan yılan bin yaşasın işin ilginç yanı bjk liler 8 0 ı çoktan sineye çekmiş

• quote:

quote:

yalnız farkındaysanız orada da mağdur olan takım BJK idi.
    o zaman Seba vardı ses çıkarmıyorduk,çıkaramıyorduk.
    şimdi yanlışa isyan ediyoruz.
    ama alışmamışsınız ondan garip geliyor size.
    ne olmuş yani Beşiktaşın hakkı yenmiş dimi?amaaaaann....

ah be abicim bi başbakanımız bi devlet bakanımız olmadıki bizi ezdirmesin ele güne karşı...

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

quote:

yalnız farkındaysanız orada da mağdur olan takım BJK idi.
    o zaman Seba vardı ses çıkarmıyorduk,çıkaramıyorduk.
    şimdi yanlışa isyan ediyoruz.
    ama alışmamışsınız ondan garip geliyor size.
    ne olmuş yani Beşiktaşın hakkı yenmiş dimi?amaaaaann....

ah be abicim bi başbakanımız bi devlet bakanımız olmadıki bizi ezdirmesin ele güne karşı...

Var olmaz mı, koskoca Cumhurbaşkanımız var Beşiktaşlı, İçişleri Bakanımız var. Ama onlar da Beşiktaş kültürünü almış insanlar, pislikle uğraşmak istemiyorlar.

Bu arada 8-0 lık maçları, denizli-malatya-şike-şaibe-doping olaylarını, 98. dk.daki penaltıları tabi ki sineye çekmedik, çekemeyiz. Tıpkı 5 kırmızılık rezaletlerle elimizden çalınan şampiyonluğu sineye çekemediğimiz gibi. Zaten yeri geldikçe hep açarız bu konuları, yoksa o muhabbetler, rezillikler olmasa herkes kabul eder ki 3 yıldızlı tek takım(yıldız umurumuzda değil, şampiyonluk sayısı açısından örnek gösterdim) Beşiktaş olurdu.
    Zamanında gs çok canlar yakmıştı, şimdi de fb. Ortak olan nokta, hakkı gaspedilenin Beşiktaş olması.
    Bir de üstüne şampiyonluğu hatta 2.liği elinden çalınırken, milyonlarca dolar uçarken, makine gibi takım bozulurken, bir derbi maçtaki 2 penaltı ile sezonun günah keçisi olması Beşiktaş ın durumunu, bu işlerde ne kadar beceriksiz olduğunu gösteren bir örnek tablo...

O yüzden Beşiktaş taraftarı isyankar bir kimliğe sahip işte...

• bi geçen seneyi hatırla arkadaşım.ortasaha da ayağı takılan necati yere düştü ve hakem oyundan attı.üstelik necati itiraz falan etmemişti.düşmek yasak mı futbolda haa yasak mı.herkes gs nin aleyhine çalışıyor.
  • son 5 yılda gs nin hakem hataları ile kazandığı bir derbi bulda sonra gel buraya konu aç
    o zaman saygı çerçevesinde tartışırız
  • olaya sadece kendi açınızdan bakmayın gerçekleri görün tam hatırlamıyorum hakemi ama ali aydın olabilir olimpiyat stadında oynanmıştı maç iki tane penaltı golu atmıştı gs kazanmıştı maçı işte o pozisyonlar penaltımıydı????

saygı duyduğum bir adam özhan canaydın ama onuda yoldan çıkardılar böyle çıklamaları ondan beklemezdim . medyamız berbat bir durumda..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinemagazin

bi geçen seneyi hatırla arkadaşım.ortasaha da ayağı takılan necati yere düştü ve hakem oyundan attı.üstelik necati itiraz falan etmemişti.düşmek yasak mı futbolda haa yasak mı.herkes gs nin aleyhine çalışıyor.

Hakem'in Trabzonspor maçında sakatlandığı için seke seke dışarıya çıkmaya çalışan Nobre'ye Kırmızı kart gösterdiğini hatırlar mısın ? Bak senin mantığına göre de herkes FB aleyhine çalışıyor...

Herkes olayları kendine yonttuğu sürece kendi takımı ezik, tabi takımın başarısız olduğu durumlarda, diğer takımlar beleşe şampiyon olmaya devam edecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 9 Aralık 2005, 8:45:12 >
  • BJK'ın kankası değil miydi ya GS? Yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi , dostumun düşmanı benim de düşmanım derlerdi..Araya kara kedi mi girdi..Ne kolpa işler bunlar ya..Daha beter olun ne diim

@hanamichi

Gecen sene ki FB derbisinde , Cem PAPİLA'nın (büyük FB'li) vermediği penaltı , Ayhan'a göstermediği kırmızı kartı unutmuşsunuz..Ram yerine Rom kullanmanı tavsiye ederim..Makianyı açıp kapattıgında bilgiler silinmemiş olur
  • durun siz kardeşsiniz
  • haklısın hocam fb karsı ittifak yapmak görevinizken,şimdi nolduda böle bi açıklama geldi kendinize gelin asli görevinizi unutmayın
    quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

@çerkez

• Temizlig çiler kendilerini temizlemeye başladılar.
  • baktım ki bir bjk bir gs iletisine 10 tane fbli cevap yazmış ,polemik ,gündem yaratma , vs ne de olsa fbli başkanın taraftarı
  • 5i biyerdeler sizi
    quote:

Orjinalden alıntı: gezgin79

baktım ki bir bjk bir gs iletisine 10 tane fbli cevap yazmış ,polemik ,gündem yaratma , vs ne de olsa fbli başkanın taraftarı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.