Şimdi Ara

Depresyondayım (Kız meselesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özet geçicem hoşlandığım bir kız vardı binbir zorluktan sonra sonunda ona açılabilmiştim (yaklaşık 1.5 ay önce) ama reddi yemiştim.Şu ana kadar hiç kız arkadaşım olmadı ve bu kızda hayatımda hoşlandığım 2. kızdı. Neyse ben yediğim bu reddin ağırlığından yavaş yavaş kurtulmaya başlamıştım ki kızın sürekli bi çocukla konuştuğunu farkettim derslerde tenefüslerde falan sürekli konuşuyorlar. Bahsettiğim kızında daha önce hiç erkek arkadaşı olmamış hatta hiçbir erkekle konuştuğunuda sanmıyorum ve hiçbir sosyal hesabı da yoktu neyse geçen derste arkadaşlarıyla konuşurken instagram açtığını duydum tabi eve gidince hemen araştırmamı yaptım takip ettiği kişilerde 1 erkek var oda konuştuğu çocuk.Bunuda gördükten sonra parçalar yerine oturdu. Kız büyük ihtimal o çocuktan hoşlanıyor ama çocuğa gelince size şöyle anlatıyım kulağında küpesi marka botları saati olan her hafta bir kızla dolaşan ve kızlara hiç değer vermeyen kısacası p*ç dediğimiz tiplerden gerçi hakkını yemiyim yakışıklı çocuk.

Kısacası beni yıkan şey, böyle temiz bir kızın bile (en azından benim gördüğüm kadarıyla) böyle bi çocuğun peşinden koşması ve ben bunu kendime yediremiyorum tipsiz biri değilim ama pasif biriyim öne atılmayı sevmem sessizimdir kimseye bi zararım dokunmaz kendimce yaşarım yani anlamadığım bu kızlar ne istiyor şerefsizmi olalım amacımız mı olsun 1 hafta kullanıp kenaramı atalım takmayalımmı değer vermeyelim mi bumudur ? bunları gördükçe hergün dahada dibe batıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FloydOne -- 5 Mayıs 2015; 15:30:28 >

• Sen zaten elindesindir. İnsan elde edemediğini ister olayın özü bu. Yani ne yaparsa yapsın ona taparcasına muamele yapıp (yada dakika başı kafanı çevirip bakıyorsan falan) o seni değil ona bakmayanı ister.

Sana ne yaparsa yapsın elindesindir. Ama diğer çocuğun alternatifi olduğundan onu kaybetmemek ister. Seni kaybetme gibi bir olay yok zaten.

Umarım anlatabilmişimdir.
  • THEY'LL NEVER TAKE ME ALIVE
    IM GETTIN HIGH WITH MA FO FIVE
    COCKED ON THESE SUCKERS TIME TO DIE!

• sekizeşittirbüyükd kullanıcısına yanıt
    Çok iyi anlattın hocam benimde hatam bu oldu zaten.
  • Instagram'da takip mi etmiş? Artık evlenmek zorundalar kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane erkekgi takip ediyirmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtMt7 -- 5 Mayıs 2015; 16:03:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ondan sonra kızlar bütün erkekler aynı diyor. Çakallar ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • leydi99 kullanıcısına yanıt
    Bunun geliceğini biliyodum yazarken bunu andım çünkü.

• Kız biliyor senin kolay lokma olduğunu.Kızlar çoğu zaman en zor, ortamdaki en yakışıklı çocuğu hedefine koyarlar.Geçmiş olsun
  • Mr. Punk kullanıcısına yanıt
    Hocam burda olay o değilde neyse dalga geçme çabanızı hoş görücem.

• Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt
    Hocam orası öyle katılıyorum ama ben kemdimin okadar da kolay lokma olduğumu sanmıyorum tamam kıza kapıldım ilgi gösterdim biraz peşinden koştum ama beni reddettikten sonrada tamamen bıraktım peşini ama derinlerde bırakabildimmi orasını görüyosunuz zaten.

• Kaçıncı sınıftasın?

Ayrıca bırak kendi hayatına bak hiçbir şey senden önemli değil.
    Elbet biri çıkar karşına. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloydOne

Hocam orası öyle katılıyorum ama ben kemdimin okadar da kolay lokma olduğumu sanmıyorum tamam kıza kapıldım ilgi gösterdim biraz peşinden koştum ama beni reddettikten sonrada tamamen bıraktım peşini ama derinlerde bırakabildimmi orasını görüyosunuz zaten.

Kız artık biliyor işte.Kız senle çıkmak istese bi süre sonra yokluktan, sende sevdiğin için kabul edeceksin hemen.Kızda biliyor bunu işte.O yüzden o kızla artık ciddi ilişki,aşk olmaz.Unut diyeceğim, unutulmuyor kolay.Geçer bi süre sonra :)
  • Ben anlamıyorum karşınızdakinin sizden hoşlandığına dair bir belirti yokken niye gidip senden hoşlanıyorum vs. diyorsunuz? Hani 1 kere yapıp sonra hatasından dönenler neyse de bunu sürekli sürekli yapanlar var bir de ben onları hiç anlayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

Kız artık biliyor işte.Kız senle çıkmak istese bi süre sonra yokluktan, sende sevdiğin için kabul edeceksin hemen.Kızda biliyor bunu işte.O yüzden o kızla artık ciddi ilişki,aşk olmaz.Unut diyeceğim, unutulmuyor kolay.Geçer bi süre sonra :)

Hocam kız yarın gelip çıkmak istese inan kabul etmem çok soğudum ve beni zihinsel olarakta yordu bu olaylar sınav öncesi nelerle uğraşıyorum.Yaş 18.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

Hocam kız yarın gelip çıkmak istese inan kabul etmem çok soğudum ve beni zihinsel olarakta yordu bu olaylar sınav öncesi nelerle uğraşıyorum.Yaş 18.

Soğuduysan neden depresyondasın içinde hala birşeyler kalmıştır, soğusan böyle olmazdı.

• quote:

Hocam burda olay o değilde neyse dalga geçme çabanızı hoş görücem.

Bırak şimdi, kızın erkeğe yaklaşmasından yakınıyorsun olay bu değil diyorsun, kızdan soğudum diyorsun aynı kızın konusunu açıyorsun, önce ne düşündüğüne bir karar ver, ondan sonra ne istersen yazarsın

İnstagramdan takip edip de iki konuşunca ne oluyor, herşeye ön yargılı olma, ayrıca kız bunun için sana hesap vermek zorunda değil, reddetmiş seni, başka "temiz" kızlarla ilgilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 5 Mayıs 2015; 21:36:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.