Şimdi Ara

depresyondayim artık dayanamıyorum :'(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatımı anlatayım.. Belki aciyip 2 kelime konuşacak arkadas bulabilirim.. diş Hekimligi okuyorum bitti sayılır.. stajlar. Hastalar vs.. Sabah 8 aksam 5 klinikteyim. sevgilim var. ama olmasa daha mı iyi bilemiyorum.. aksam yemeğe gitmeye , Cafe'ye gitmeye , sohbet etmeye 50 kişiyi ararım ve 1 tek kişi dahi bulamam.. artık depresyondayim orası kesin ama hangi aşamada bilmiyorum.. Ne ailem arıyor ne arkadaslarım. Sevgilim zaten ayrı bir dünya . Nasıl sevgiliyiz bilmiyorum günde 10 dk yi geçmez görüşmemiz.. artık gercekten 24 yasında bir insan yalnızlıktan nasıl ağlar aklım almıyor.. Yardım edin bana ben hiç iyi değilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebsan -- 2 Kasım 2013; 1:31:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir gün yanlızlığın aslında çok iyi olduğunu anlayacaksın. Şuan yaşadıklarını özlemle arayacaksın. Ozaman aklına ben geleyim.

• Uni okuyosun ve yanlizsin hemi. Vururum lan seni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dişçilerin intihar oranı fazlaymış ama ben meslekten sanırdım demek ki yalnızlıktanmış. İşe başlayınca düzelir muhtemelen arkadaşım moralini bozma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GentleGuy

Bir gün yanlızlığın aslında çok iyi olduğunu anlayacaksın. Şuan yaşadıklarını özlemle arayacaksın. Ozaman aklına ben geleyim.

Zaten bu yüzden yalnız kaldım ya.. insanlardan uzaklaştım ilk basta. Her hata yapanı sildim. Herkesten soğudum. Sonra böyle bir basıma kaldım.. koskoca binlerce öğrenci icerisinde 1 tane Arkadasim yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kam Sagu

Dişçilerin intihar oranı fazlaymış ama ben meslekten sanırdım demek ki yalnızlıktanmış. İşe başlayınca düzelir muhtemelen arkadaşım moralini bozma.

Hocam hergun 5 te eve gelip bütün gunü tek basına bitirmek zorunda olmak insana nasıl bir acı veriyor bilmek istemezsin.. kafayı siyirmamak işten bile degil.. gercekten artık nefes almak bile istemiyor canım..

• hebsan H kullanıcısına yanıt
    Yalnız geldik yalnız gideceğiz takma kafana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dayanamıyorum artık
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yalnız geldik yalnız gideceğiz takma kafana.

Şuan trolluyormusun bilmiyorum ama yemin ederim suan cok kötü bir durumdayım..

• Trollemiyorum kardeş üzüldüğün şey bi hiç sadece yalnızlığın kıymetini bil tadını çıkar diyorum

• quote:

Trollemiyorum kardeş üzüldüğün şey bi hiç sadece yalnızlığın kıymetini bil tadını çıkar diyorum

Nasıl yapılıyor o is anlatsana ? Nasıl mutlu olabilirim mesela suan

• Doğaçlama yaşa sende,bir beklentin olmadan insanlarla tanış sohbet et ve kim oldukları önemli olmasın..

Kendimden örnek vereyim,dün bankaya gittim bir işim için,bireyseldeki bayan çıtı pıtı biriydi sıra beklerken onu izlemeye dalmışım mal gibi (art niyetim yoktu ama) Sıra bana gelince konuşmaya başladık,işlemlerimi yaptı ve doldurmam için bir form uzattı..Aslında hiç hazzetmem ama meslektaşız diye başladık sohbete,bir müşteri kredi başvurusu için gelmiş benden önce gün içinde ama ortaya çıkmış ki adam okuma-yazma bilmiyor tuttuk bunun geyiğini yaptık işim bittiği halde..Fırsat olsa bir o kadar süre daha laflardık sanki yıllardır tanışıyormuş gibi ama tabi mümkün değildi..Kalktım iyi günler kolay gelsin dedim çıktım şubeden ve şansımı denesem belki bir randevu koparabilirdim ama işte kafa buna çalışırsa yani her samimi olduğun veya tanıştığın insana hayatında bir yer açmaya kalkarsan sonra üzülüyorsun..En iyisi gündelik yaşamak,en azından senin buna imkânın var çünkü yaşın genç bir şey kaybetmezsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Doğaçlama yaşa sende,bir beklentin olmadan insanlarla tanış sohbet et ve kim oldukları önemli olmasın..

Kendimden örnek vereyim,dün bankaya gittim bir işim için,bireyseldeki bayan çıtı pıtı biriydi sıra beklerken onu izlemeye dalmışım mal gibi (art niyetim yoktu ama) Sıra bana gelince konuşmaya başladık,işlemlerimi yaptı ve doldurmam için bir form uzattı..Aslında hiç hazzetmem ama meslektaşız diye başladık sohbete,bir müşteri kredi başvurusu için gelmiş benden önce gün içinde ama ortaya çıkmış ki adam okuma-yazma bilmiyor tuttuk bunun geyiğini yaptık işim bittiği halde..Fırsat olsa bir o kadar süre daha laflardık sanki yıllardır tanışıyormuş gibi ama tabi mümkün değildi..Kalktım iyi günler kolay gelsin dedim çıktım şubeden ve şansımı denesem belki bir randevu koparabilirdim ama işte kafa buna çalışırsa yani her samimi olduğun veya tanıştığın insana hayatında bir yer açmaya kalkarsan sonra üzülüyorsun..En iyisi gündelik yaşamak,en azından senin buna imkânın var çünkü yaşın genç bir şey kaybetmezsin..

Allah razı olsun hocam. Tavsiyeniz için teşekkürler..

• bugün okula gittim üç saat dersim vardı.o kadar kişi var sınıfımda inanır mısın sadece üç kişiyle konuştum onlarla da bi iki cümle toplamda.yurda geldim doru düzgün sadece oda arkadaşımla konuştum bi de telefonda ailemle görüştüm o kadar..arada yalnızlıktan ağlıyorum ben de ama seninki biraz daha farklı.senin sevgilin var bi asosyal için ütopik bi durum.he görüşmüyoruz diyosan da yenisini bulman zor olmayacaktır.bi kere yapan bi kez daha yapabilir .zaten sevgili olduktan sonra başka birine ihtiyacın kalmıyodur-sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

bugün okula gittim üç saat dersim vardı.o kadar kişi var sınıfımda inanır mısın sadece üç kişiyle konuştum onlarla da bi iki cümle toplamda.yurda geldim doru düzgün sadece oda arkadaşımla konuştum bi de telefonda ailemle görüştüm o kadar..arada yalnızlıktan ağlıyorum ben de ama seninki biraz daha farklı.senin sevgilin var bi asosyal için ütopik bi durum.he görüşmüyoruz diyosan da yenisini bulman zor olmayacaktır.bi kere yapan bi kez daha yapabilir .zaten sevgili olduktan sonra başka birine ihtiyacın kalmıyodur-sanırım..

Beni sevdiğini düşünmüyorum. Sevdiğini söylüyor ama umurunda degilmişim gibi davranıyor. Cesaretini nereden alıyor anlamıyorum. cok zor zamanları oldu ben ona el ayak oldum. Ve suanki hallerimden haberi bile yok.. Kendime acıyorum.. Ondan cok şey bekliyorum ama bulamadığım için çöküntü oluyor icimde . Depresif oluyorum..

• araba al bitane herkez senle konusmaya can atar
    ama sakin yanlizligi sevme.

• yalnız olmak aslında o kadar iyi bir şey ki.. bunu Türkiye'ye yerleştikten sonra anladım. gerçekten yanımda olan insanları tanıdım. her şeyi akışına bırak, hayatını yaşa. bir şekilde her şey oluruna varır. sabret

*cafelere gidecek birilerini bulamıyorum diye yazmışsın. yalnız gitmeyi deneyebilirsin. yeni insanlarla tanışırsın ki ben öyle yapıyorum, hatta Ankara'daysan eğer dertleşebiliriz. *
  • Hayatinda degisiklikler yap , hobi edin , yeni ortamlara girip yeni arkadaslar edin , yani demek istedigim degisiklik yapmazsan boyle yalni, kalmaya devam edersin..

• 36 yaşındayım. Senin yaşlarındayken benzer problemlerim vardı. Sana yardım etmek isterdim ama ne diyeceğimi bilmiyorum. Seni tanımıyorum çünkü. Geçenlerde düşünüyordum kendi kendime. Şimdi üniversite yıllarına dönsem napardım diye. Öncekinden daha iyi şeyler yapabilirmiydim bilmiyorum ama deneyeceğimden eminim. Üniversite güzel bir ortam. Biraz kabından taşmalısın dostum. Eğer her gün aynı şeyleri yapıyorsan ve bunlar artık birer görev gibi olduysa, hiç zevk almıyorsan emin ol başına daha kötü birşey gelemez. Bundan daha kötüsü olamaz. Kabından taş derken şunu kastediyorum. Kim olurlarsa olsunlar okulda eğlenen hayattan zevk alan insanlarla takıl. Ben zamanında çok insan seçtim. Ne kadar aptal olduğumu yeni anlıyorum. Tanıştığın bir insan bütün hayatını değiştirebilir. Her şey insanlarda bitiyor. İnsanlar planların içerisinde yoksa yalnızlığa alışmaya bak ama yalnızlığın sonu iyi değil onu söyleyeyim. Ben manen bitmiş durumdayım hayatım hatalarla dolu. Tam anlamıyla yapayalnızım şu an. Tünelin ucundaki ışığı görüyorum artık anlarsın ya. Her neyse. Çok geç olmadan kabından taş söyleyebileceğim bu kadar.

• Bisiklete bin.Ciddiyim bak ben de senin gibiydim 1 tane bile arkadaşım yoktu.Sonra bisiklet aldım yollarda diğer bisikletlilerle tanıştım.Grup kurduk falan derken bi bakmışsın çevren olmuş.Daha 3 saat önce 20 kişiyle florya'ya turladık.Hepsine de güvenirim mahalle arkadaşlıklarından daha iyi olur bisiklet arkadaşlığı.Ayrıca her hafta çaylanma turumuz var 7-8 kişiyle her hafta çay turları düzenleriz.Hafta sonları belgrat, mangal, boğaz turları falan yaparız.Bu pazar belgrat'a gidicez 20 kişiyle düşün yani.Normal bir arkadaş grubunu kolay kolay toplayamazsın böyle hele de söz konusu 20 kişiyse imkansıza yakın.Bisiklet arkadaşlığı farklıdır, kısacası bisiklet hayattır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebsan

quote:

Orijinalden alıntı: radar_

bugün okula gittim üç saat dersim vardı.o kadar kişi var sınıfımda inanır mısın sadece üç kişiyle konuştum onlarla da bi iki cümle toplamda.yurda geldim doru düzgün sadece oda arkadaşımla konuştum bi de telefonda ailemle görüştüm o kadar..arada yalnızlıktan ağlıyorum ben de ama seninki biraz daha farklı.senin sevgilin var bi asosyal için ütopik bi durum.he görüşmüyoruz diyosan da yenisini bulman zor olmayacaktır.bi kere yapan bi kez daha yapabilir .zaten sevgili olduktan sonra başka birine ihtiyacın kalmıyodur-sanırım..

Beni sevdiğini düşünmüyorum. Sevdiğini söylüyor ama umurunda degilmişim gibi davranıyor. Cesaretini nereden alıyor anlamıyorum. cok zor zamanları oldu ben ona el ayak oldum. Ve suanki hallerimden haberi bile yok.. Kendime acıyorum.. Ondan cok şey bekliyorum ama bulamadığım için çöküntü oluyor icimde . Depresif oluyorum..

o kızdan ayrıl okuldan bi kaç arkadaş bul herkesin kusuru vardır çart diye silip atma milleti Sen aramassan millette seni aramaz unutma bu kuralıda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.