Şimdi Ara

Depresyon belirtileri yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaten hayatım çok geriye doğru ilerliyordu. Çalıştığım iş yerinde yükselecektim.Ulan şu hayatta ilk defa bir şey başardım diye o kadar umutlandımki, sonra öğrendimki çalışma arkadaşlarım arkamdan iş çeviriyor. Emek verdiğim insan zamanında onun arkasından atan kişiyle bir olmuş. Beyler çalışmam ile ilgili hiç bir sorunum yok. Pes etmeyen bir yapım var. Ama ne denediysem başarılı olamıyorum. Mobil uygulama, we sitesi, radyo vb bir çok şey yılmadan denedim. Bende başarılı olurum diye düşündüm. Hayatta sevgiye hep muhtaç kalan biriyim. Fakat gidip normal bir iş yerinde 2.5 seneyi geçtim. Bir gram bile iş bilmeyen insanlar benim üstüm oldu. Burada başarısız oldum. Son 1 haftadır acayip bir yıkılım yaşıyorum.Gülmeyi özledim. Ve gülemiyorum. Artık pes ettim. Bu saatten sonra hayatımı yataya bağlayıp, bir an önce ölmeyi beklemek sanırım benim için en iyi çözüm olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 2 Mart 2020; 21:12:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mark Selby kullanıcısına yanıt
    Iyi bir psikiyatr. Psikoterapi verebilen. Ilac tedavisi + psikoterapi şart. Sureci kisa zamanda atlatabilmek icin..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodimus01

Iyi bir psikiyatr. Psikoterapi verebilen. Ilac tedavisi + psikoterapi şart. Sureci kisa zamanda atlatabilmek icin..
    Hocam ilaç tavsiyeniz varmı eczaneden alıp kullansam.

Asla. Oyle bir ilac yok. Psikiyatr senin sikayetlerini dinleyerek dogru ilac grubundan baslayacak, etki/tepkilere gore, muayene zamanlarinda sikayetlerinize, durumunuza gore vs doz arttirimi/etken madde degisimi, ek ilac takviyesi yapabilir. Ayni zamanda ilac tedavisi kadar psikoterapi de onemli.

• quote:

Asla. Oyle bir ilac yok. Psikiyatr senin sikayetlerini dinleyerek dogru ilac grubundan baslayacak, etki/tepkilere gore, muayene zamanlarinda sikayetlerinize, durumunuza gore vs doz arttirimi/etken madde degisimi, ek ilac takviyesi yapabilir. Ayni zamanda ilac tedavisi kadar psikoterapi de onemli.
    Hocam peki öfke kontrol sorunumda var sinirlenince kendime hakim olamıyorum ne tavsiye edersiniz.

Sikayetleriniz icinde bahsedince zaten yasadiginiz duruma gore ilac/ilaclar verecek size. Ayni zamanda öfke kontrolünde ilaclar kadar da psikoterapi başarılı. Duzenli kullanmaniz gerekli ama, minimum 2 ayda etkiyi hissedersiniz ofke konusunda vs..

• quote:

Sikayetleriniz icinde bahsedince zaten yasadiginiz duruma gore ilac/ilaclar verecek size. Ayni zamanda öfke kontrolünde ilaclar kadar da psikoterapi başarılı. Duzenli kullanmaniz gerekli ama, minimum 2 ayda etkiyi hissedersiniz ofke konusunda vs..
    İlginiz için saolun hocam yarın eczaneden cipralex alıcam. Tüm bu sorunlarıma çözüm olur sanırım. Eğer kullanmazsam. Daha kötüye gidicem. Tüm bunlae aslında evde olan hasta yakınım her hafta 1 gün hastanede olmam. Son 2 senedir yaşadığım ağır travmatik olaylar beni çok etkiledi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.