CrowKing2016🦋twitter “HAARP aletinin gücü 3.6 Giga watt.
Yani 3 milyar 600 milyon watt.
Bu da bilineni. O zamandan bu zamana çok daha güçlülerini yapmış olabilirler.” https://twitter.com/CrowKing2016/status/1622991682663813121?s=19< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Depremi ABD'mi çıkardı (5. sayfa)
-
-
yıl 2023
bahsedilen ülkeye ait casus uydular yeryüzünün hangi köşesinde hangi yer altı zenginlikleri var rahatça görebiliyor ama siz dalgadan bahsedebiliyorsunuz
en basitinden elimizden düşürmediğimiz iphonelar bile bilemediğimiz ne sırlarımızı paylaşıyor
bunları yazınca komplocu oluyoruz
uyumaya devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carl_Sagan -- 10 Şubat 2023; 19:35:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1114 ve 1513 Maraş depremlerini de ABD yaptı. Önce geçmişe gemi gönderdi, sonra o gemiyle Maraş'taki fayı kırdı. Doğal bir olay değil olayın doğayla, bilimle alakası yok. Ah o Ameriga yok mu o Ameriga...
Hatta 1509 yılındaki İstanbul depremini yapan da ABD. O dönemdeki Osmanlı'yı zor durumda bırakmak için geçmişe gemi gönderdi. Philadelphia deneyi diye araştırırsanız görürsünüz.
Aslında bu deprem Arap Yarımadası'nın Anadolu'yu itmesinden kaynaklanıyor. Bunu bilim adamları da söylüyor. Peki ABD'nin en iyi müttefiki kim? Suudi Arabistan. Taşlar oturdu mu yerine? Sizce bu bir tesadüf olabilir mi?
-
Benden daha iyi özetlemişsin hocam. Eskiden biyografisini okumuş ve NG'de belgeselini izlemiştim, şimdi detaylarını hatırlamıyorum. Ben de Belgrad'daki Tesla müzesini gezmiştim, severim kendisini. Böyle adamlar el üstünde tutulmalı ve toplumda hak ettikleri saygıyı görmeli ama komplo teorilerine de meze edilmemeli.
-
Ya İncil ya da bilim
Galilei'nin yaşadığı çağda, Güneş sistemi konusunda tartışmalar yaşanıyordu. Dünya'yı evrenin merkezine koyan (dünya merkezcilik) anlayış Kilise tarafından benimsenmiş ve yaklaşık 1400 yıl boyunca resmi görüş olarak varlığını korumuştu. Ancak Polonyalı Kopernik 1530 yılında tamamladığı, "De Revolutionibus" adlı çalışmasıyla Dünya’nın günde bir kez kendi ekseni etrafında, yılda bir kez de Güneşin çevresinde döndüğü yaklaşımını getirdi. Kilise'nin bütün öğretilerini altüst eden bu yaklaşımı Galilei de destekledi.
Galileo'nun güneş merkezciliği fiziksel bir gerçek olarak kabul etmesi yasaktı ve Papa'ya karşı gelmek tehlikeli bir işti. İncil'deki bazı kısımlar dünya merkezci teorileri destekliyordu.
“Ama yine de dönüyor”

Papa, 1616'da Galileo'ya güneş merkezcilikten vazgeçme ve bu konuda hiçbir şey söyleyip yazmama emri verdi. Galileo on yıl boyunca tartışmalardan uzak durdu. Ancak 1623'te bu konuda kitap yazma projesini arkadaşı ve hayranı olan Kardinal Maffeo Barberini'nin teşviki ile yeniden canlandı. Galileo'nun kitabı, 'İki Ana Dünya Sistemi Üzerine Diyalog' 1632'de basıldı. Güneş merkezcilik konusundaki çalışmaların yer aldığı bu kitap büyük yankı yaptı.
Galileo’nun kitabı dünya merkezciliğe bir saldırı ve Kopernikçiliğin savunması gibi gözünüyordu. Ayrıca Papa'nın sözlerini kitaptaki bir karakterin ağzından yazarak onu sinirlendirmişti. Papa bu olayı affetmedi.
Galileo Roma'ya savunma yapmaya çağrıldı. Duruşması boyunca 1616'dan beri sözünü tutarak yasaklı fikirlerin hiçbirini savunmadığını ancak Diyalog'u okuyan birinin bunun Kopernik savunması olduğunu düşünebileceğini söyledi. 1633’ün 21 Haziran günü Engizisyon mahkemesi önünde dünyanın döndüğüne ilişkin tezini inkara zorlandı. Ancak işkence tehdidi altında bile savunmasını sürdürdü. Hatta bir rivayete göre önce Galileo önce teorisini yalanlamış, sonra “Ama yine de dönüyor” demişti.
Modern fiziğin babası
Engizisyon'un hükmü 22 Haziran günü verildi ve Galileo tüm hayatını ev hapsinde geçirdi. Ev hapsindeyken en başarılı çalışmalarından biri olan 'İki Yeni Bilim’i yazdı. Burada kırk yıl öncesinde yaptığı çalışmalara yer verdi ve kinematik ile maddelerin kuvveti üzerine açıklamalar yaptı. Bu kitap yüzlerce yıl sonra Albert Einstein tarafından övüldü. Çalışmaları için Galileo'ya “modern fiziğin babası” adı verildi. 1638'de tamamen kör olduğunda tıbbi müdahale için Floransa'ya gitmesine izin verildi.
8 Ocak 1642'de, 77 yaşındayken ateş ve kalp çarpıntısı nedeniyle hayatını kaybetti. Anısına mermerden bir mozole yapılmak istense de bu planlar Kilise tarafından Galileo'nun kafirliği öne sürülerek reddedildi. Bazilika'nın koridorlarından birinde küçük bir odaya gömüldü.
Ancak bir zamanlar Galilei'yi yargılayan Kilise bugün Dünya'nın Güneş'in etrafında döndüğü gerçeğini kabul etmiş durumda.
Hazırlayan: Cemre Yavuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hamza Yardımcıoğlu diye bi komplo teorisyeni var. geçen gün: "Haarp'ı ifşa ediyorum" gibisinden bi video yapmış. video önüme düşünce açayım dedim bakalım ne zırvalamış diye.
eleman 6-7 dakka boyunca Haarp'la ilgili wikipedia bilgilerini okudu. işte efendim şu yılda açılmış, yöneticisi şuymuş, ayrılan bütçe buymuş vs vs.. düz wiki bilgileri.
bunları okudu okudu, sonra da sözlerine aynen şöyle devam etti: "evet Haarp silahını açıkladık, ama bu silahın bu depremde kullanılıp kulalnılmadığını biz bilemeyiz tabii ki"
ulan ne silahı ! silah nerden çıktı?! wikipedia'da yazanları okuyunca Haarp'ın silah olduğunu mu kanıtladın sen! şaka mı lan bu!
bu elemanın 500 bin takipçisi var !
video altında baktım herkes ABD'ye sövmüş. abi bişey deyince de ne hakaret ediyon falan diyolar, bu nedir arkadaş? bir açıklama getiremiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yani hocam?
-
ben 2004'teydi sanırım Tesla'nın biyografi kitabını alıp okumuştum. o zamanlar sosyal medya-youtube falan yoktu. komplocular da ortalıkta yoktular. Tesla'nın adını da kimse bilmiyodu, mühendislik öğrencileri dahil.
sonradan sosyal medya'da: "batı ülkeleri Tesla'nın adını tarihten silmeye çabalıyolar ama biz onun adını yaşatacağız" diyen bi kitle çıktı. ilk gördüğümse ne olduğunu anlamayıp: "aaa, ben biliyom Tesla'yı" tepkisi vermiştim. ama, açıp okuyunca şoka uğradım. zira kendim de mühendislik mezunuyum ve Tesla'nın uzmanlık alanlarında ben de lisans seviyesinde okudum. dalgalar, elektrik, hatta kuantum fiziğiyle ilgili bile kitap bitirdim ki kendi bölümünde en iyi notlarımı bu derslerde aldım. dolayısıyla internette iddia edilen: "elektrik uzak mesafeye kablosuz taşınabiliyor ama batı ülkeleri bunu gizlemek için Tesla adını yasaklıyolar" gibi iddiaların nasıl birer uydurma olduğunu bizzat biliyorum.
bu elemanlara cevap vermek istediğimde bana şunu yazmışlardı:
- senin okuduğun o tüm dünyada okutulan lisans seviyesi fizik kitaplarının hepsi yalan çünkü bilim dediğin o şeyi %100 şekilde batı ülkeleri ortaya attılar, o kitaplardaki formülleri de batı ülkeleri ortaya attılar, onlar sahte formüller, senin gibileri oyalamak için onları sana okuttular. sen vaktini boşa harcarken batı ülkeleri gerçek formüllerle senin algılayamayacağın teknolojileri üretiyolar.
elemanlar aynen bunu yazdılar. bugğün de bu düşünce interentte düz dünyacılar arasında yaygındır, hiçbir lisans seviyesi kitabı kabul etmezler.
bunlar uçmuş. çıldırmışlar. bunlarla müzakere edilemez. bunlar laftan anlamazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 10 Şubat 2023; 20:28:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Toplum daima basiti ve görüneni sever çünkü bu çok ankaşılır ve akla yatkındır ama her zaman basit ve görünen doğru olmayabilir. Bilim, her zaman başka bir boyuttu. Bunu anlayabilen insanlar sınırlıdır. Sıradan toplum kitleleri bunu anlayıp yorumlayamazlar. Farkeden bilim adamları farketse bile aksini konuşabilir. Çünkü "resmi' bir görüş var. Bence elimizde net veriler olmadan ve tam aksi ıspatlanıncaya kadar bu konuda kesin yoktur, olmaz deyip kestirip atmak rasyonel bir yaklaşım olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
prestij adlı filme teslanın hayatından bir kesit vardı
teslanın şanssızlığı edison gibi birinin rakibi olmaktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplum komplo teorisini sever. "Amariga bizi izliyo" demeyi sever. "Aşıynan bize çip takçaklar" demeyi sever.
Komplo teorisyenleri de bu "müşteri kitlesini" çok iyi sömürür. Olay bundan ibaret.
-
düz dünya derneğini kuran eleman önceden bu forumda idi, popüler olmak için her yolu denedi eleman. şarkıcı olmaya çalıştı, Esra Erol a gitti her kızı reddediyodu, yetenek sizsiniz e katıldı ama yeteneği yok elendi hemen, survivor a katılmayı denedi ama kovaladılar.
eleman baktı olmuyo, en son gitti düz dünya derneğini kurdu, Facebook ta bilerek çok aşırı uçuk şeyler paylaşıyor, altına yorum yazanları mahkemeye veriyor "benim görüşüme hakaret etti" falan diye. ordan para kovalıyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda da vardı bir düz dünyacı. Bariz kanıtları ortaya koyduğum halde hiç koymamışım gibi aksini savunuyordu.
Halbuki azıcık matematik, azıcık mantık yani sadece birisi olsa yeter, Dünya'nın düz olmadığını anlamaya yeter.
Ama yook, dediğiniz gibi insan "söğüşlemek" tatlı geliyor. Bizim halk da inanıyor bunlara.
-
bu site de kabalın yan sanayi kolpa bilimci tayfasından oluşuyor. burada haarp tarzı şeyleri mi konuşacaksın. taşlanırsın. adamlar ne frekans biliyor ne grafen ve dna ilişkisini anlıyor asıl düz beyinliler sizlersiniz lan. size verilen ve sunulan her şeyi gerçekmiş gibi sorgulamadan kabul eden sizlersiniz. her düşünsel pattern yanlış ihtiva edebilir ama siz önce kendi reptil- kabalist aklınızı sorgulayın. boyut ötesi ve madde ötesi düşünmeyi öğrenin önce. ondan sonra insanları hakir görme konusunda master yapmaya devam edebilirsiniz.
-
Psikiyatride her şeyden şüphe eden, aşırı şüpheci, aşırı kuruntulu vakaların sağaltımında Rexapin 2,5mg tablet kullanılır. Bir psikiyatra gidip bu ilacı reçete etmesini isterseniz düzelirsiniz. Ama sakın ilacı bırakmayın, yoksa yine paranoyalarınız başlar.
Ha, bu arada, BLOK
-
Buna inananlar genel olarak eğitimsiz kesim.
-
Dahası da var, ABD 6-7 milyon yıl geriye, pliyosen çağına gidip Kuzey Anadolu Fayını ve Doğu Anadolu Fayını bugünkü yerlerine yerleştirdi. Fay olmayınca nasıl sinyalle kıracaklardı di mi ama. Fayları yerleştirdikten sonra iş kolaydı. Gönder gemiyi istediğin geçmişe, deprem yapsın gelsin.
ABD şimdilerde gemiyle uğraşmak istemiyormuş, Gemi kocaman, bizim zehir hafiye tayfanın gözünden kaçmıyormuş, Gemi ne zaman Türkiyeye gelse, bunlar hemen yakalıyorlarmış. Foyaları meydana çıkmasın diye cep tipi bir deprem frekans cihazı geliştiriyorlarmış. Bataryası 6000 mAh olacakmış. Ekranı Amoled ama çözünürlük ne olsun diye tartışıyorlarmış duyduğuma göre. Neyse efendim, ABD bu cep deprem indükleyiciyi bir sivile verip uçakla Türkiyeye gönderip, deprem yaptıracakmış bundan sonra. Böylece koca gemiyi gören vatan kurtarıcılar artık bu büyük komployu açığa çıkaramayacaklarmış.
ABD den her şey beklenir. Şeytan bu ABD, şeytan!
Yalnız anlamadığım bir şey var. Bu zehir hafiyeler her defasında bu gemiyi deprem olduktan sonra görüyorlar. Deprem olmadan önce neden görmüyorlar? Oysa gemi deprem olmadan önce de buradaydı (ben görmedim, onların yalancısıyım). O zaman deprem olmadan önce neden bizi "gemi burda, yine geldi, deprem olacak" diye uyarmadılar?
Yoksa onlar da bu komplonun bir parçası mı? Yoksa onlar da Rus işbirlikçisi mi?
Deprem olduktan sonra ABD gemisi geldi deprem yaptı demek yalnızca Rusların işine yayar çünkü. Bi taşla 2 kuş vurur Rusya. Hem depremle Türkiyeyi zayıflatır. Hem de ABD ile Türkiyeyi düşman yapar. Oyunu görüyo musun yiğenim. Bunlar gerçekten vatan sevdalısı olsa deprem olmadan önce gemi geldi, deprem olacakl diye uyarmazlar mıydı? Rus ajanı bunlar, ifşa ediyorum.
Bu kadar tşk yeter,
İyi blok malzemesi çıkıyor konudan.
-
IQ ve analitik/rasyonel düşünmede de bir sorun var gibi.
Ayrıca psikiyatrik bir durum da olabilir, bu kadar şüphe ve bu kadar kurgu iyi bir ruh sağlığına delalet değildir.
-
Kopernik'e de, Galileio'ya da muhtemelen toplum, zamanın da aynı şeyleri belki de çok daha ağırını söylemişti. Gerçek şu ki bir çoğu aşırı saçma olsa da içlerinde ya gerçekten doğru olan bir şeyler varsa?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X