Şimdi Ara

Depremde Ölmekten Korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonra fark ediyorum ki o kadar çok şey var ki korkulacak. Son bir yılda 40 yaş aralarında tanıdığım üç kişi öldü. İkisi kalp krizi biri de kanserden. Benim de mide kanseri olma ihtimalim yüksek. Sık sık kontrol ettiriyorum. Kilo desen o kadar fit değilim. İki dedem de kalp krizinden öldü. Geçen gün kulağımdaki kulaklık yüzünden az kalsın araba çarpıyordu. Depremin gelip öldürmesine bekleyene kadar elli kez ölebilirim farklı şekilde. Tabii bunları depremi küçümsemek için söylemiyorum. Fakat deprem korkusundan felç olmak istemiyorum. Bu öyle bir korku ki insanı zararına evi, arabasını sattırıp işinden istifa ettirip Kayseri'ye taşındırır. Oysa öyle bir lüksüm yok. Gönül isterdi ki tek katlı müstakil evim olsun, barınağım olsun ama yok.

Uzun vadede İstanbul'dan zaten taşınmayı planlıyordum ama şu an öncelik haline geldi. Ama bunun korkusuyla aksiyon alıp seneye kalp krizinden ölürsem trajikomik olur.

• O zaman deprem öldürmez fakirlik öldürür çünkü sağlam evler en az 5 milyon lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatım olsa içinde güzel bir jakuzi kucağımda bir kar tanesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölmekten korkmamak.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.