Şimdi Ara

Deprem Tahmini (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
6.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konunun amacını anlayamadım deprem tahmini mi vereceksin yoksa yazdığın insanlara mı ilgi çekmek istedin
  • Tutacak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popi olma çabaları.
  • tutmaz ama ne olur ne olmaz hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter

konunun amacını anlayamadım deprem tahmini mi vereceksin yoksa yazdığın insanlara mı ilgi çekmek istedin

Artık depremlerin önceden bilindiğini(kanıt ile), depremin gelmeden önceki belirtileri ve deprem nasıl önceden bilinir(Bulut takibi vb) ile anlatacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezerve
  • önlerden
  • Anlat bekliyoruz.
  • tü kıssss mesaj kıvrıl oğlum.
  • Deprem olmadan önce köpekler çok havlar

• 1.ci sayfaya kıvrılayım
  • Şuan dükkandayım 12de çıkıyorum 12.30 da başlayacağım

• başlık takip
  • şuraya çöküyümde
  • Açılın ben jeoloğum. (sonunda bunu söyleyebileceğim bir konu )

Bahsettiğiniz şey imkansız henüz depremi 1 hafta önceden tahmin edebilen bir makina icat edilmedi. Suyun çekilmesi, köpeklerin uluması, ayın kızarması gibi uydurma ve rastlantısal olaylara göre yorum yapıyorsanız o da yanlış . Haa kaynak tamamen kıçım diyorsanız ona sözüm yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Açılın ben jeoloğum. (sonunda bunu söyleyebileceğim bir konu )

Bahsettiğiniz şey imkansız henüz depremi 1 hafta önceden tahmin edebilen bir makina icat edilmedi. Suyun çekilmesi, köpeklerin uluması, ayın kızarması gibi uydurma ve rastlantısal olaylara göre yorum yapıyorsanız o da yanlış . Haa kaynak tamamen kıçım diyorsanız ona sözüm yok.

Arkadaşım, Kocaeli Üniversitesinde de jeoloji başkanı mı neydi öyle birşey onada sordum o da öyle birşey olmaz dedi.Ama ben kendim bile yapabiliyorum. benim tanıdığım jeoloji ile ilgilenen arkadaş deprem tahmini yapabiliyor ? Hatta o arkadaş haberlerde duydun mu bilemem Van depreminı önceden bilip, iplenmeyenlerden.Maraş depremlerinide bilmişti.Haber linkinıde atacağım.Çok önyargılı davranıyorsunuz.Olur mu öyle şey sadece allah bilir, demeyin çünkü oluyor.Açın şu bilimin önünü.

• Mesajım bulunsun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.