< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (22. sayfa)
-
-
Yalan bilgi. Kandilli'de öyle bir kayıt yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. DEPREM Burda çok kötü salladı. 2 Avize yere düştü. Bina da çatlaklar oldu. Dışardayız Evlere giremiyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstüne birde soğuk hava eklendi.
2. depremi Ankara-Yenimahalle de iş yerinde hissettik. düzce ve adapazarı depremlerinden sonra ilk defa deprem hissettim, kötüydü.
ben o kadar uzakta böyle hissetmişken merkez üssü ve çevre illerde ki insanların psikolojik olarak bile kötü etkilendiğini düşünüyorum.
Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim.
Depremden etkilenen herkese geçmiş olsun, inşallah kötü etkisini biran önce atarsınız.
-
Kahramanmaraş-Merkez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 6 Şubat 2023; 16:42:15 > -
Farkettiyseniz hep aynı binalar yıkılmış.
-
Projesine uygun yapılmamasına rağmen iskan veren belediyeler, usülüne uygun yapılmamasına rağmen onay veren yapı denetimler. Tüm bu sistem içinde bişeylere mecbur bırakılan çalışanlar, yani neresinden tutarsan tutarsızlık desem gerisini sen anlar mısın ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yine yardım edelim, ediyoruz da. Türk milleti içten yardımseverdir yapar ancak, niye devlet kalkamıyor onu anlamadım. 99 dan beri verilen deprem vergileri mesela nereye gidiyor ? Sormak lazım, kader deyip geçmemek lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekşide ve twitterda yardım çağrısında bulunan, haber alınamayan ya da enkaz altında kalan binlerce insan var. Hangi birine nasıl ulaşılacak çok üzülüyorum ya. Allah yardımcısı olsun bu milletin.
belki biliyosunuzdur ama 1866 ya DEPREM yazıp sms atarsanız afad 20 tl bağış oluyor bilginize.
-
Arkadaşlar deprem vergileri hükümetin şovlarını yanlışlarını vb. sorgulamanın şuan tam sırası değil birlik beraber olalım ne yardım gerekiyorsa yapalım
ahbap a 10 tl bağış bile kritik şuan herşeye ihtiyaç var
seçim günü geldiğinde hesabını sorarsınız şuan çok büyük sorun var.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 6 Şubat 2023; 17:12:26 > -
-Deprem bölgesinde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, deprem koordinasyon toplantısı esnasında depreme yakalandığı görüntüler paylaşıldı.
23 DERECEtwitter“📌 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu depreme böyle yakalandı.”https://twitter.com/i/status/1622591376733921281 -
Yorgan alın yastık alın çadır alın ayakkabı alıp gönderin hiçbişey beceremiyorsanız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar yardım etmek isteyen her nasil olursa olsun bütçesinin el verdiğince az çok yardım etsin. Yok şurası güvenilir değil, yok burası güvenilir değil zamanı değil. Güvenmekten başka çare yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X