Şimdi Ara

6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.790
Cevap
67
Favori
283.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafalarının çalışmama ihtimalini bilinçli kötü olmalarına tercih ettiğim için öyle dedim aslında. Umut ediyorum hala bilinçli kötü değillerdir diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Telefonu elime alıp video izleyesim, haber okuyasım yok. Sağolsunlar aç değiliz destekler çok başarılı ve medenice ilerliyor kimi koçari tiplilere rağmen, sizin de bilgi açlığımızı doyurmanız için vakit ayırmanız beni çok mutlu etti, ellerinize sağlık...

Hepimiz aynı şeyi konuşuyoruz; ya müdahale ile deprem olmuşken farklı fayları da kıralım bu iş topyekün bitsin dediler ya oldukça bilimsel yazılmış bir senaryo bazı gizli niyetler çerçevesinde hayata geçirildi (belki de kentsel dönüşüm adına) ya da hakikaten uzun süreli sessizlik sonrası bir garip fay davranışı meydana geldi ki bu noktada Anadolu üzerinde var olduğu bilinen Türkiye devletinin bu bölgedeki kimi faaliyetlerinin de buna sebep olduğu söylenebilir...

Bizi en çok üzen her ne olursa olsun hissettiğimiz o faşo ağa tadının hiç gitmemesi, üzerine yağma görüntüleri de eklenince canımız bir sıkıldı sormayın Bizim kimi insanımız o kadar tatlı ki yağmacılara çamaşır suyu mu içicen diyip kızıyordu bu yaşam formlarına, Yumoş kaçıran vardı nutkum tutuldu

Hala nemden, rutubetten bakım tutmayan üst kattaki dairemizin alttan bir kolon kesik olmasına rağmen ayakta kalmasına inanamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 13 Şubat 2023; 17:37:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tubytube kullanıcısına yanıt

Bu arada sizin oralardaki deprem sonrası acaba zenginleşenler veya maddi durumları iyi olduğu halde deprem öncesi kötüymüş gibi görünenler çıkacak mı merak ediyorum.

Bizim burada 99 depreminden sonra böyle şeyler oldu da. Tanıdığım bazı insanların yıllarca gariban diye yardım ettikleri insanlar meğer o kadar gariban değillermiş. Deprem gerçek yüzlerini ortaya çıkarmıştı.

Gizli zenginler açığa çıkmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 13 Şubat 2023; 17:57:29 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Aynı şeyin konusunu ben açtım aileme, içinde yaşadığımız toplumda gerçek yüzleriyle karşılaşmadığımız o kadar çok yaşam formu var ki bu deprem sonrası bakalım neler neler saçılacak diye düşünmeden edemedim. Biz sokaklardayken onlar sığınaklara kaçtı galiba, bir de maşallah dağıtılan kimi yemeklerdeki, atıştırmalıklardaki malzemeler o kadar birinci sınıf ki siz asla bunlara ulaşamazsınız. İstanbul'dayken Bim'in yan marketi File marketlerden aldığım gofret bile farklıydı, yuhlanası bir fark var...

İçinde yaşadığımız piramit yapı ne pis ne rezil, dünya bir tarafıyla gülüyordur olanlara...

Umarım adil davranılması konusunda gerekenler yapılır...

• çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt

2 Ağustos 2022 de foruma üye olan birinin 16 yıldır forum üyesi olan bana bebe demesi oldukça komik. Keşke yorum yazmadan önce profilime girip ne zaman üye olmuşum baksaydın.

Ömrü o kadarmış dediğin zaman bunun daha ne anlama geleceğini bilmeden yorum yapıyorsun. Git Türkçe hocana bir sor belki o anlatır sana.

Trolsün anladık ta biraz mantıklı trollük yapsan iyi olacak. Bu arada profil fotoğrafıma bakarak yaş yorumu yapman ayrı bir seviye olsa gerek. O oyunu oynayanların keşke zahmet edip yaş ortalamasını bir araştırsaydın derim.

Sana daha başka cevap yazmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 13 Şubat 2023; 18:9:12 >
  • Habertwitter
    “AFAD ekibinin, enkaz altındaki afetzedeyi çıkaran Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerini bölgeden uzaklaştırıp afetzedeyi kendileri çıkarmış gibi gösterdikleri anlar kameralara yansıdı.”
    https://twitter.com/Haber/status/1625139949052862467?s=20

Bu doğru ise ve kim bu tip işleri yapıyorsa hepsinin Allah belasını versin.

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Dertlerinin ülke olduğunu düşünmüyorum. En öncelikli dertleri belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bina depreme dayanıklı yapılsa zerre hasar almamış olsa ama evdeki sallantıdan dolap kafasına düşüp ölse burda neyi suçlardınız? Depremi mi? Binayı mı? Kaderde varsa bu bile olur.

• 42 yaşındayım ve senin konuşma üslubuna bakarsak senden büyük olduğum net. Neyse seni ciddiye alanda suç.

• İstanbul da yaşayan imkanı olan arkadaşlar bence İstanbul dan tasinma vakti gelmiştir.
    Kendinizi ve ailenizi riske atmayın, eğer imkan varsa daha güvenli illere göç edin derim.
    Naci görür ısrarla İstanbul üzerinde durmaya başladı, olası bir deprem de manzara 6 şubattan farklı olmayacak hatta daha da kötüsü olabilir.
    bence artık kentsel dönüşüme de vakit yok ,imkan da yok.

• halil altın H kullanıcısına yanıt

Ne imiş dertleri açıkça yazar mısın?

Ülke Devlet Millet ile başka şeyleri karıştırmayın bilerek artık.

• Kabahat sende. Onlar gibi olsan hicbirsey demezlerdi.

• Patience kullanıcısına yanıt

Buna benzer haberleri görüyordum ama kaynak ya da video olmadığından paylaşmıyordum. Ve bu tarz haberler gitgide daha da artıyor. Bu da gerçek olduklarının bir kanıtı denebilir.

Kameralar karşında tekbir getirmelerinden belliydi durumun bu seviyede olduğu.

İşleri güçleri şov. Her türlü emek hırsızlığı bunlarda var ne yapacaksın.

Bunları seçenler acaba utanıyor mudur şu an diye düşünmek istiyorum ama hiç sanmıyorum.

Çoğunun olandan bitenden haberi bile yoktur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 13 Şubat 2023; 18:30:38 >
  • ghostiki kullanıcısına yanıt

bu gibi mesajların gizli amacı vat

nüfusu yabancılaştırmak

tr nin her yeri fay hattı depremden kaçamazsınız

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.