Şimdi Ara

Deprem korkusu öngörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Şuan ben konyadayım evim izmirde ve bu sabah rüyamda İzmirde deprem olduğunu gördüm,herşey yıkılıyodu ve ben uçak la memleketime dönüp ailemi arıyodum ama ailemi bulamayıp başka insanları göçük altından çıkarmaya yardım ediyodum neyse rüya diyip geçtim gün boyu aklıma nedense hiç ummadığım anda deprem ile alakalı düşünceler geldi ve az önce gazete şöyle bi haber okudum:
     Deprem korkusu öngörü
    ne düşünüyosunuz?

• Konut satışları düştüğünden, piyasayı tekrar canlandırmak için deprem olacak söylentileri bilinçli olarak çıkartılıyor. İnanmayın böyle seylere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaceDriver

Konut satışları düştüğünden, piyasayı tekrar canlandırmak için deprem olacak söylentileri bilinçli olarak çıkartılıyor. İnanmayın böyle seylere.

hadi ya vallaha hiç böyle düşünmedim
  • Ben de Adana'da oturuyorum yazın içimde durduk yere huzursuzluk oldu deprem olacakmış gibi internetten falan baktım hazırım depreme 3 gün sonra 5 küsür büyüklüğünde deprem oldu sarsıntı bitene kadar mal mal lambaya bakmıştım nasıl sallanıyor diye neyse ki artık tecrübeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Limonlu Maden Suyu

Ben de Adana'da oturuyorum yazın içimde durduk yere huzursuzluk oldu deprem olacakmış gibi internetten falan baktım hazırım depreme 3 gün sonra 5 küsür büyüklüğünde deprem oldu sarsıntı bitene kadar mal mal lambaya bakmıştım nasıl sallanıyor diye neyse ki artık tecrübeliyim

tecrübeliyim derken.Üstüne düşen kolona tepik atarak uzaklaştırmayı mı öğrendin

• arkadaşlar sallantı anında ve ardında merdiven ve asansörlerden uzak duralım.

bu dediklerimi yabın.
  • Bugün 5.5 deprem oldu belki haberde veya kıyıda köşede deprem haberini görmüşsündür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karanlık korkusu ve paranoya
    11 yıl önce açıldı
    Yaşlanmak ve Ölüm korkusu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülgen35

Bugün 5.5 deprem oldu belki haberde veya kıyıda köşede deprem haberini görmüşsündür.

gördüm ya gördüm
  • Amariganin oyunu bonlar gelismamizi istamiyorlar dapram bombaso gullaniyorlar.

• istanbul yok olacak. buyuk cogunuz bir daha buraya yazamayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

Orijinalden alıntı: Limonlu Maden Suyu

Ben de Adana'da oturuyorum yazın içimde durduk yere huzursuzluk oldu deprem olacakmış gibi internetten falan baktım hazırım depreme 3 gün sonra 5 küsür büyüklüğünde deprem oldu sarsıntı bitene kadar mal mal lambaya bakmıştım nasıl sallanıyor diye neyse ki artık tecrübeliyim

tecrübeliyim derken.Üstüne düşen kolona tepik atarak uzaklaştırmayı mı öğrendin

Yok hiç bina yıkılmadı Adana Mersinde sadece psikolojik olarak

• Yıllardır Marmara'da çok büyük bir deprem olacağını söylüyorlar. Eğer olursa milyonlarca insan ölebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 7 Şubat 2017; 21:20:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnızca bir profesör daha büyük deprem olabilir dedi, bütün haber siteleri büyük deprem olacak diye haberler yazmaya başladı. Bunun tek nedeni var, EKONOMİ BİTTİ, EVLER SATILMIYOR. İnsanlar krizin farkında, milleti yeni ev aldırmaya uğraşıyorlar. Bu yarın deprem olmayacağı anlamına gelmiyor tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 7 Şubat 2017; 21:29:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.