Şimdi Ara

depolama birimi olarak ssd kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2500 tl civarı f/p oyun bilgisayarı toplamak üzereyim
    depolama birimi olarak ssd tercih etmek istiyorum fakat sistem tavsiyelerinde ssd + hdd olarak tavsiye veriliyor
    tek başına ssd tavsiye edilmiyor benimde bu konuda kafam karıştı
    250gb samsung 850 evo ssd almayı düşünüyorum (200 250 gb arası bana yeterli gelecektir ) ayrıyetten eski bilgisayarımdan kalma 750gb 5400 rpm hdd ye sahibim ssdyi doldursam bile bunu yeni bilgisayara ekleme şansım var
    bu durumda sizin kararınız veya bana yapacağınız yorumlar ne olurdu gelecek cevaplara şimdiden teşekkür edip iyi forumlar diliyorum

• Ssd yi depolama için kullanmak biraz pahalıya kaçar bana göre.Düşük kapasiteyi yüksek fiyata aldığımız için.
    Bana 250 gb yeter demişsiniz ama depolama için hız 2. Planda şahsi görüşüm.
    150-160 liraya 1 tb alın depolama için.120 likte bi Ssd tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arno.mdr -- 9 Nisan 2015; 1:05:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • musacakar M kullanıcısına yanıt
    Sistemi hdd almadan ssd ile toplayın elinizdeki 750 gb hdd yi de depolama amaçlı olarak siz takın yada toplayacak arkadaşlara teslim edin onlar taksın...
  • Depolama için SSD tercih edilmez, fiyatları ortada SSD'lerin. Elinizde HDD varmış zaten, onu kullanmanız iyi olur.
  • SSD ile depolama yapmak, spor araba ile yük taşımaya benzer.
    Yani hem gereksiz pahalı, hem de SSDyi doldurup performansını düşürür.
  • gerçek olayı birtek @arno.mdr hocam anlamış bende aynı şekilde düşünüyorum
    250gb lik bir depolama alanı bana zaten yeticektir bunun üzerine hard diske filanda ihtiyacım yok
    yeni sistem toplarken sadece ssd önermiyorlar laptoplarda bile ssd +hdd yapıyorlar bunun nedenini merak edip konuyu açmıştım
    sadece ssd ile bir sistem toplansa ne olur? getirileri zaten hepimizin malumu götürüleri nedir?

depolama biriminden kasıt hdd ssd birimleridir :=) arşivci olsam tabiki 1tb 2tb hdd alır keyfime bakardım ama otaraklarda bezim yok 250gb ssd bana yeterli gelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musacakar -- 9 Nisan 2015; 19:30:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.