Şimdi Ara

deoxys in sırrınnı çözdüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belki siz biliosunuzdur ama deoxys teki "s" takısı çoulmuş takısıymış yani adın içinde diilmiş ( deoxyler) isteyene msnden gnderiim yada googleda yazın bulun.

msn: umut_7997@hotmail.com

• niye söylemiyorsun ayıpmı ne biçim forum bu biri kopyalamayı buldum der söylemez biri bilmem neyi çözdüm söylemem nedir bu ya oyun bu oyun unutmayın devlet sırrımı kardeşim.
  • resmi diicektimmmmm unuttum yasmaı pardon
  • alimisin nesin adam gibi konuş seni düelloya davet ediyorum HERKEZ HADDİNİ BİLECEK!!!!!!!!!!
    BULDUMKOPYALAMAYIKISKANDINMI
  • ARKADAŞLAR TABİKİDE DEOXYS TEK KİŞİ DEĞİL BUNU EN İYİ BEN BİLİRİM ÇİZGİ FİLMİNİ İZLEDİNİZMİ DESTİNY DEOXYS ADINDA İLK OLARAK TEK BU BİZİM ELİMİZDE KULLANDIĞIMIZ DEOXYS YANLIŞLIKLA DÜNYAYA GELİYOR SONRA TÜM AİLESİNİ (ÇOĞUL EKİ BURADA) DÜNYAYA GETİRMEYE ÇALIŞIYOR RAYQUAZA ASH MAY MAX WE BROCKTA ENGELLEMEYE ÇELIŞIOLAR TAWSİYE EDERİMMM
  • terbiyeli ol senden büyüğüm sıkıyosa benim kadar poke yaparsın emek vererek oyun ismini ver erkeksen bakacağım hırsızlık yapma herkese saygı göster yüz yüze bu lafları edebilirmisin acaba
  • senin teklifini beni ancak güldürür beni yenecek kadar iyi değilsin zayıf pokelerin var 10 takım çıkarsam seni yenerim unutma öfkeyle kalkan zararla oturur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA soru-cevap,tavsiye (Y-76)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir ederim iki asla ve asla kullanmadım bunu bana kardeşiö öğretti 3 bana laf dokunduruyorsun 4 senin güçlü olduğunu biliyorum ama bende bi emek harcadım 5 hırsızlık yapmıyorum 6 takımama güveniyorum 7 benle kapışırmısın topiclerinde ama sen beni yenemezsinki demiyorum elaleme 8 ben bu topicte senden eskiyim

ve nickim:089643

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemoncraterhastası -- 19 Ağustos 2006; 13:01:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliihsanuz

terbiyeli ol senden büyüğüm sıkıyosa benim kadar poke yaparsın emek vererek oyun ismini ver erkeksen bakacağım hırsızlık yapma herkese saygı göster yüz yüze bu lafları edebilirmisin acaba

SONUNA KADAR DESTEK !!!! EMEĞE SAYGI
  • kopya yapıp insanlara söylememk ne demek hırsızlık değilmi kopyala o zaman ne bekliyorsun hadi yani eleştiriye alismalısın hayat böyledir sana insan olarak saygı duyuyorum yaşın küçük öfkelenme sakin ol bu senin bileceğin iş insanların fikirlerine saygı duymayı öğren ben sadece görüşümü söyledim sen nerelisin ben trabzonluyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pokemoncraterhastası

bir ederim iki asla ve asla kullanmadım bunu bana kardeşiö öğretti 3 bana laf dokunduruyorsun 4 senin güçlü olduğunu biliyorum ama bende bi emek harcadım 5 hırsızlık yapmıyorum 6 takımama güveniyorum 7 benle kapışırmısın topiclerinde ama sen beni yenemezsinki demiyorum elaleme 8 ben bu topicte senden eskiyim

ve nickim:089643

Kardeş ali abi de haklı çünkü herkes ben en ii olcjuam havasında gidiyo buda sizin zararınıza bencilleşiyorsunuz sen bieşy bulmuşun söleme,onu bulmuşun söleme...

Diyelim bende kanserin ilacını buldum,veyahut kuş gribi nin aşısını elaleme sölemiim onlar faydalanmasın die bir düşünce olabilir mi?Bu konuda seni kınıyorum pokemonhastası bulduysan paylaşıcaksın yaşamanın öğrenmenin tek sırrı bu

• ben samsunluyum bi kere yaşımın küçük olduğunu nerden bilyorsun buda benim görüşüm takımıma bakıp aldanma çünkü bu benim as takımım değildir onuda belirtmek isterim
  • destiny deoxsy ın filmi türkiyeye geldimi
  • deoxys sırır çözüldü demişinde ne sırrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: !deoxys!

ARKADAŞLAR TABİKİDE DEOXYS TEK KİŞİ DEĞİL BUNU EN İYİ BEN BİLİRİM ÇİZGİ FİLMİNİ İZLEDİNİZMİ DESTİNY DEOXYS ADINDA İLK OLARAK TEK BU BİZİM ELİMİZDE KULLANDIĞIMIZ DEOXYS YANLIŞLIKLA DÜNYAYA GELİYOR SONRA TÜM AİLESİNİ (ÇOĞUL EKİ BURADA) DÜNYAYA GETİRMEYE ÇALIŞIYOR RAYQUAZA ASH MAY MAX WE BROCKTA ENGELLEMEYE ÇELIŞIOLAR TAWSİYE EDERİMMM

quote:

Orjinalden alıntı: peren_potter

destiny deoxsy ın filmi türkiyeye geldimi

hayır gelmedi ama izlemek de o kadar zor değil
  • yaşın küçük olmasa böyle öfkelenmezdin .eski olmak önemli değil bak amerika çok yüzyıllara giden bir devlet değil fakat dünyaya hükmediyor .en iyi takimın neymiş söylede biliyim sen istersen benim hesablara bakta gözün poke görsün ısrar etme beni yenemezsin ama sen çok yenildiğin için umurunda degil öyle değilmi bende emek verdim diyorsun emek veren onler emek verenin halinden ya ne duruyorsun başlasana kopyalamaya
  • pokemoncrater hastası ben birazdan cıkacam akşama doğru girerim ancak sana tavsiyem sakin ol eleştirilere açık ol ve en önemlisi başla kopyaya hadi bakalım kolay geksin başka birşey söylemek istemiyorum .
  • bu ne şimdi sır mı alay mı ediyosun böyle sır mı olur sır olsa bi işimize yarardı
  • deoxys sırrı ne iş biri bana anlatsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.