Şimdi Ara

---> DEODORANT TAVSİYESİ VE KUMAŞA İŞLEYEN LEKESİ <---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yaşadığım sorundan biraz bahsedeyim. Bilindiği gibi deodorantlar pudralı ve pudrasız olmak üzere 2 çeşide ayrılıyor. Kullanmış olduğum rool-on ve stickler tişört üzerinde (koltuk altı kısmında) lekeler bırakıyor. Birçok markayı denedim. Pudrasız olanlar pudralılara göre daha az bırakıyor ama genede zamanla giyemeyeceğim bir hal alıyor. Yıkamaylada geçmiyor izi, hatta bazılarıda kumaşı setleştiriyor ve resmen içine işliyor. Bu yüzden kaç tane güzelim tişörtümü kaybettim. Sprey deodorantlarıda nadir tercih ediyorum.

Şimdi gelelim soruma acaba siz ne kullanıyorsunuz? Kullandığınız deodoranttan ne derece memnunsunuz? Bahsettiğim lekeler oluşuyor mu? Deodoranrın koruması nasıl? Bu sorulara cevap verirseniz sevinirim

dipnot: tavsiyelerinizi stick mi roll-on mu belirtirseniz daha net olur.

• Ter problemi var.. Nivea'nın dry impact adlı sprey deodorantı şimdiye kadarkiler arasından en memnun kaldığım idi.. Pudralıydı sanırsam.. T-shirtlerde ise iz olarak sadece 2 tane siyah fanilamda iz var onları da kullanmıyorum zaten,atılacak.. Diğerlerinde herhangi bir sorun yok..
  • Valla ben roll-on Nivea kullanıyorum Dry Impact. hepsini denedim bu 10 numara. Aynı t-shirt'ü sık sık giyme sorun olmaz :) siyahı çok seven birisi olarak sıkıntı yaşamıyorum. ama her insanın yapısı farklı olduğu için farklılık gösterebilir garanti veremiyorum
  • fcuk sport 100 degrees
    kokusu saatlerce kaybolmuyor iz bırakmıyor ve hoş bir kokusu var
  • stickler de o problem yaşandığı için nivea ve ya rexona spreyi tercih ediyorum gayet te güzel işe yarıyor
  • Ayni tişörtü sık sık giymem ama terle birlikte ne yazıkki tişörte geçiyor. Genelde koyu renklerde oluyor malum beyaz leke kendini koyu renkte daha net belli ediyor Açık renklerde ise yakından bakınca belli oluyor. Benim için kokudan çok leke bırakmaması ve koruması önemli hatta kokusu az olsa daha iyi çünkü deodorantın kokusu parfümle karışabiliyor

tavsiyeleriniz için saolun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.