Şimdi Ara

Denon pma 1510 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    istediğin kadar sorabilirsin. elimizden geleni yaparız elbette biliyorsun.
    YAQIN MC-13S 2ye OK derim.
  • Ustadım teşekkürler
    Satıcı az önce okey dedi. Sende biliyorsun ki bu paraya TR de bu ürün hayal bile edilemez. Ozelliklerine gore mahcup etmeyecek bir ürün bencede.
    Kıyasala 4500 tl istenilen shanling'ten belki bir tık geri belki bir tık ileri bilemem ama fiyat olarak alım şeklimiz 1/4 kat hesaplı olacak.
    Sorunsuz gelir ve olaki içimize sinmezse o fiyata zaten satsam alan defalarca teşekkür eder doğru değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 3 Aralık 2013; 16:00:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce paypal ödedim ... işlem tamam. Artık sabırlı ve heyecanlı bekleyiş başladı.
    hayırlısıyla elime geçerse her durumda sonucu kıyaslarıyla paylaşırım.
    İlgi ve yardım eden tüm dostlara teşekkürler.

http://www.youtube.com/watch?v=refv8s0yoKc

Bir başka kaynak 8ohm da 2x45 watt yazmış,
    http://www.china-hifi-audio.com/en/yaqin-tube-amplifier-c-14/yaqin-mc-13s-vacuum-tube-push-pull-integrated-amplifier-p-353

GENERAL FEATURES:
    Precise and eye catching vu meter
    External bias testing holes for convenient bias value measurement
    External bias value adjustment assessment on the top chassis
    Export version 6CA7 / EL34B vacuum tubes x 4
    SRPP circuit design in pre-amplifier section
    ULPP circuit design in power amplfiying stage
    High quality output transformers by 0.35mm audio grade silicon steel
    Wide frequency response and good extensions
    High-end electrolytic capacitors, Philips MKP capacitors
    High quality metal film resistors and imported potentialmeter
    Detachable power cord system

Yabanci forumlarda cin hiend urun kiyaslamalarinda shanling-cayin-vincent-yaqin uzerinde testler yapildigini arastirirken gordum.
    Servis acisindan cayin ve vincent on plana cikarken output transformer acisindan yaqin daha iyi diyorlar. Birde pazarda fiyat oranina
    Gore de daha hesapli olmasi bakimindan yaqin one cikmis. Dunya pazarinda ise vincent model zenginligi ile pastada en fazla payi almis.

Kıymetli üstadım cantan; sayende Hashimotokt88 DIY den sonra bir kalite daha yakalamış oldum. Genellikle ince eler sık dokur zor karar
    verip alırım ürünleri. bu seçeneği senin okeyinle aldım ilk defa aldıktan sonra bu ürün nasılmış diye araştırdım yabancı kaynak ve forum sitelerinden.
    Malzeme,işçilik ve ses mükemmel sonucuna vardım. Alan kullanıcılarının vazgeçilmezi olmayı başarmış. Amazon satışı sonrası alıcıların yorumları da
    memnuniyet verici. Fiyatı avrupa fiyatının 120 dolar altına gelmesi de ayrı bir güzellik ve şans oldu diyelim. sabırsızlıkla beklemedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 3 Aralık 2013; 16:01:16 >

• Ampli sağlıklı ulaşırsa içini açarak malzeme kalitesini gördükten sonra birde aşağıdaki cd player düşüncem var aynı marka 700 usd.
    6N8P Vacuum Tube CD Player HDCD Player Yaqin SD-33A
     Denon pma 1510

Denon pma 1510

• Serden hocam,
    hayırlı olsun. bu son 3 mesajını daha bu saniyelerde görüyorum. görmemişrim. PM de atmıştım halbuki.

evet; daha önce bu amplilere bakıyordum. bahsi geçtiğinde yine baktım. gücünü geçtim bu fiyata bu özelliklerin yarısı bile olsa çok iyi.
    gelsin bir; gözümüz ampli görsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 2 Aralık 2013; 21:27:59 >
  • S.Togay kullanıcısına yanıt
    MERHABA ARKADAŞLAR,KONU BAYA FARKLI YERLERE GİTMİŞ,BEN DİĞER YORUMLARA GEÇMEDEN ÖNCE KONUYU ACAN ARKADAŞA YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM,BELKİ CİHAZI EN TAZE DİNLEYEN BENİM ŞUAN:) DAHA 1 SAAT ÖNCE Bİ MÜŞTERİNİN EVİNE TV KURDUK VE ORADA PMA 1510 U GÖRDÜM,ALMANYADAN 1 HAFTA ÖNCE GETİRMİŞ,...Evde kullandığı KASE nin diğer tarafında ise ONKYO TX-DS777 VAR..FİLM VE MÜZİK OLARAK FARKLI ZAMANLARDA KULLANIYOR.HOP.İSE MAGNAT VECTOR77.ASLINDA GÜÇLÜ HOPARLÖRLERDİR..

ŞİMDİ GELELİM TESTLERİME,KABİNLERİ ÖNCE ONKYOYA BAĞLADIM((tabi arkadaşın iznini aldım ki bende stereo anfi araştırmalarındayım)),stereo moduna geçtüm,tizler baslar kayet güzel akıcı,yüklendim ,hala güzel.sonra 1510 a taktım vector77 leri..valla onkyo 5.1 deki stereo tadını alamadım arkadaslar.1510 da güç deli gibi hissettiriyor kendini,ona kefilim,istediğiniz gücü çeker tık demez,fakat ses akmıyor..müzeik sevki alamadım.DAHA USTA ARKADAŞLAR VAR ONLARDAN YORUM İSTERİM,YANİ ŞU KONUDA ,ACABA MAGNAT LARMI 1510 A UYUM SAĞLAMADI,YADA 1510 MU BU ŞEKİLDE,DİĞER TARAFTAN MAGNATLAR ONKYO YAMI DAHA İYİ UYUM SAĞLADI..?

GENEL ANLAMDA İZLENİMİM;;; 1510 ÇOK ÇOK GÜÇLÜ FAKAT SES AHENGİSİ BEĞENMEDİM...YARIN NASİİB OLURSA BENİM KULLANMIŞ OLDUGUM JAMO CORNET95 LERİ GÖTÜRCEM,1510 DA DENİYCEM.
    UMARIM EN SONUNDA YARDIMCI OLABİLİRİM,HEM SİZE HEMDE KENDİME.

• Cantan üstadım; inan senin okeyin üzerine alışverişi derhal gerçekleştirdim ki iki sitede de tarih ve saat ortada :)
    Sonradan ben ne satın aldım acaba diyerek, yabancı forum sitelerini abartısız 5-6 saat üşenmeden inceledim ve okudum.
    Emin oldum ki fiyatına göre 10 numara iş yaptık. Kaldı ki shanling st80 4500 lira ederken bu ürüne aldığım fiyat para değil.
    Denonun açtığım başlığa konu modeli ile performans kıyasını mutlaka yapacağım ki onunla da aradaki fiyat farkı %50...
    Gelir gelmez test,video,yorum yazarım yeni bir başlıkta.
    Üst mesajda 700 dolar olarak paylaştığım lambalı cd player da çok çok iddialı ki o donanımdaki baba markaların fiyatları ortada...
    Dolayısıyla hesap az maliyete büyük işler yapmaya dönecek. TSİ motorun 2008 yılındaki çıkış sloganı gibi :)
    Ampli gelsin aynı yol yordam la sırada cd player var diyelim. Onun içinde fikrin lazım üstadım.

CanCan67-61; ilgine teşekkürler. Kıyaslama yaptıkça bulgu ve fikirlerini buradan paylaşırsan sevinirim. Malum bu ürünü
    merak edenler ve kullananlara illaki ışık tutacaktır bu başlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: CanCan67-61
    DAHA USTA ARKADAŞLAR VAR ONLARDAN YORUM İSTERİM,YANİ ŞU KONUDA ,ACABA MAGNAT LARMI 1510 A UYUM SAĞLAMADI,YADA 1510 MU BU ŞEKİLDE,DİĞER TARAFTAN MAGNATLAR ONKYO YAMI DAHA İYİ UYUM SAĞLADI..?
    1510 ÇOK ÇOK GÜÇLÜ FAKAT SES AHENGİSİ BEĞENMEDİM

ben şahsen uyum sağlamadığını düşünüyorum. kişisel zevklerde önemli.
    halihazırda aklımda başka düşünceler var ama tecrübe etmek en iyisi.
  • Serden Bey hayırlı olsun güzel görünüyor. Cantan üstat sonus faber liuto için bu tip lambalılar önerirmisin ? Serden beyin aldığı yada şu ;

YAQIN MC-10T EL34 10L Vacuum Tube Integrated Amplifier

Denon pma 1510

Output Power : ≥52watts x 2 RMS "8 ohm" Class A

Valve / Tubes : EL34B x4 ; 12AT7 x4

Frequency : 20Hz---60KHz "±1.5dB 10W "

SNR : ≥85dB "A Weight"

Load impedance : 8ohm or 4ohm

Signal Inputs Level : ≤300mv

Input Jack : 4 groups

Input Consumption : 250w

Weight : 22 kg

Size Dimension : W : 479mm ,H : 310mm ,D : 180mm

• Sertaçs teşekkürler :)
    mc13s modeli daha üst versiyon daha iyi demişti satıcısı. Arada ciddi bir fiyat farkı yokken mc10 düşünmeyin bence.

sonus faber kullanmadım, eşleşmesi hakkında tahmin yürütmek zor.
    Fakat sonus faber denilince aklıma eraycelik kardeşim geliyor. lambalı ve ya hibrit eşlemesini test ettiği için elde edilecek verime yakın bir kulak
    tecrübesi aktarabilir düşüncesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 3 Aralık 2013; 16:05:03 >

• Şöyle bir bakınca pek bir fark yok gibi, satıcı neden daha iyi olduğunu açıkladı mı ? Açıkçası kaliteli bir amfi ararken kendimi sürekli 7-8.000 tl civarındaki amfilere bakarken buluyorum, sizin yazıları okuyup netde yaqin leri araştırınca sizinde belittiğiniz gibi f/p ı çok yüksek görünüyor. Açıkçası denemeye değer buldum bende bu amfileri, 10T olanıda daha şık göründüğü için seçmiştim :) Sizin ki yola çıktı mı?
  • VW nin TSi motor sloganındaki benzetme sebebim gibi az paraya çok iş yapma şansı mümkünse
    neden olmasın
    Aşağıdaki linkte görsel detaylar güzel hazırlanmış. Sloganıda ilginç olmuş

http://www.hi-end.on9mart.com/cart/Yaqin_MC-13S-6CA7-SV.html

Üstad cantan alabilirsin dedikten sonra aldım ve sonrasında detaylı araştırma yaptım merakımdan.
    Benim ulaştığım bulgulara sizde ulaşmışsınız araştırınca. ürün ses ve malzeme olarak kalitesiz değil.
    çinli satıcılar koyu muhabbeti pek sevmiyor olsa gerek sorduğum sorulara kısa ve öz cevap veriyorlar.
    Yani mc10 ile mc13s farkı anlamında çok fazla detaya girmediler.
    DIY çalışma olarak yaptığımız Hashimotokt88 çalışmasını 4000 tl ye tamamlamıştık peki o çalışmanın
    emsali olabilecek hangi ürünü ikinci elde dahi olsa o paraya alabilmenin imkanı vardı?
    Birde sıfırını 1500 tl ye kadar hangi classA stereo tube ya da transistörlü ampliyi alabilirsiniz ki konunun
    dönüp bağlandığı yaqin mc-13s bağlanmasın
    Şahsen TR pazarında 1000-1500 tl aralığında satılan tüm stereo ampli ya da receiver ları ben bu özellik ve
    görüntüye sahip ampliye değişmezdim ve pma1510'u bile (üst fiyatı 4200tl) yaqin mc-13s'e tercih etmedim.
    Kesinlikle bir AR ya da MC...vs gibi baba markalarla kıyaslamak değil ve ya yerine almak değil, onları alacak şu an uygun bütçe olmadığından
    alternatif ucuz seçenek bulmuş oldum.
    Bir bakıma parasal anlamda kendimi kontrol ediyorum büyük paralar harcamadan tatlı mutluluklar yakalama adına.
    Bazen kendimi oyalıyormuyum düşüncesi de oluşuyor ama bir gerçek doğru yaptığımı bana hatırlatıyor.
    Bu gerçek ise Türkiye de stereo hifi döneminin can çekiştiği gerçeğidir.
    Ferrari alıp içerisine koyacak benzin temininde sıkıntı çekeceksem Ferrari ne işe yarayacak! Yaşadığım yer İstanbul değil.
    Çukurova gibi büyük bir bölgede bile Mediamarkt ve D&R dan başka yerde cd bulamıyorum ki bulduğum cd lerin % kaçı
    dolum açısından işe yarar! Bu işte son noktayı zorlamış arkadaşlar gibi cd kaynağı için amazon ve ebay kapılarını aşındırmaya
    kalsam o noktada da kayıp kargo,yüksek kargo bedeli vs... riskleri ile uğraşıp her cd için 20-45 gün arası beklemekte sıkıcı geliyor.
    Sözün özü bana öyle geliyor ki tutkunu olduğumuz bu sektörden kopamayacağımıza göre abartılmamış mali yatırımlarla azami
    mutluluğu sağlayabilecek ürünleri seçmek mululuğun kısa yoludur.

Cantan üstad senin lambanı satıcıya sordum elinde yok ama araştırıp bulabilirse bana döneceğini yazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 4 Aralık 2013; 20:07:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Serden Bey hayırlı olsun güzel görünüyor. Cantan üstat sonus faber liuto için bu tip lambalılar önerirmisin ? Serden beyin aldığı yada şu ;

YAQIN MC-10T EL34 10L Vacuum Tube Integrated Amplifier

Sertaç hocam,

yaqin ile Sonus F. Liuto eşleşmesi nasıl bir sonuç verir bilemiyorum maalesef. :/

eğer stereo ampli arayışı varsa 1500TL ye kadar bir lambalı ampliye asla hayır demem. bu cayin, Yaqin vb. emsalde ki ampliler olabilir. bilahare Vincent SS amplilerde China üretimli. bu mıntıkada kabaca buluşabiliriz.
  • Sertaç illaki AV çıkışlı ampli arayışlarından va mı geçtin. Stereoyu ayırıyor musun sinemadan tamamen yoksa.
    Epey vakitdir lambalı amfilere de göz kırpıyorsun zaten ayrıca F/P ürün olsun da istiyorsun ve çok para vermeden nasıl olur diye düşünüyorsun.
    Denemeden de bilemeyeceksin kanımca. Denemeye başlamanın zamanı geldi.
    Belki bizlere de yeni kapılar açarsınız bu çinli amfiler ile kimbilir. Merakla bekliyoruz
  • aticus3 kullanıcısına yanıt
    Alınmış bir karar yada vazgeçilmiş bir şey yok ama 8-10 bin vermeden bu işi çözmek istiyorum, lambalılar ayrı bir dünya av bypass olayı olmasa çoktan primaluna vs ile bu dünyaya girerdim heralde.. Yukarıdaki Yaqin lerin yorumları fena değil e fiyat çok düşük görünüyor, bu yüzden denenebilir bir cihaz bence. gümrüğe takılsa vergisi vs ödense yine çok düşük rakamlar.
    Serden bey sizinki yollara çıktımı ?
  • Evet benimki yolda. Satici ile yazisiyoruz. Istersen biraz bekliyelim benimki gelsin beni tanidiysan urunu alinca ticari kaygilara girmeden her yonunu masaya yatirir ve olumlu olumsuz dusuncelerimi yazarim. Test sonrasi bulgularim pozitif ve urunun elime gecmesi sorunsuz olursa sana da yardimci olurum ayni yolu izleriz. Noel oncesi bu islere daldim maalesef zamanlama sevkiyatlarin en yogun donemine gelmis oldu...
    Bende malum la scala ve rf7-II var her ikisiylede surer ona gore yorumlarim. Kagit ustu degerleri ve kullanici yorumlari bizi mahcup etmeyecek duzeyde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılbaşı dönemi gümrük te takılma ihtimali de daha az olabilir yine yoğunluk nedeniyle yoksa 20 kg lık pırıl pırıl bir alet çok çekici görünür paketi kontrol edenlere
  • Sertaç; satıcının bana ısrarla yazdğı şu : it is a good unit and has a good quality.

Ben şimdiye kadar çok ürün aldım ebay, aliexpress, dx ve amazondan. Hiçbir ürünün orijinal paketlemesinde en ufak kusur göremedim.
    Darbeye karşıda extra kapatılmışlardı. Yani paketi açıp kurcalama yapıldığını zannetmiyorum. Zaten sıfır ürün ve kutusunun dışında ne olduğu yazılı
    faturası ve gıft kartı da noel için üzerinde. Satıcı kargo şirketi ile de iki gün önce isteğim üzerine tekrar görüştü firmada sorun olmayacak diyor.
    Zaten ürün TR pazarında yamyam bir ithalatçının eline düşmemiş dolayısıyla popüler piyasa malı olmadığından işin o kısmıda risk doğurmuyor.
    Yinede sabır ve hayırla beklemek tek çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 7 Aralık 2013; 15:54:01 >

• S.Togay kullanıcısına yanıt
    Serden bey, hayırlı olsun. İyi günlerde kullanınız. Bu cihazı ben de yakın takibe aldım. Hatta çok iyi fiyat/performans ürünü olabileceği yönünde ciddi beklentilerim var. En azından orta seviye beklentilere cevap verebilecek bi ürün olabilir. Tabi ki sizin yorumlarınızla şekilenecek düşüncelerimiz ... Saygılar ...
  • Arkadaşlar bu Çin High-End konuları benide fazlaca sıkıştırıyor..
    Günün sonunda aldıgımız giriş-orta seviye cihazların çok büyük bir kısmıda Çin üretimi ..

Şuna bir bakın ..

http://www.china-hifi-audio.com/en/shengya-cd-player-amplifier-c-12/shengya-a17cs-hybrid-class-a-tube-integrated-amplifier-p-218

Muhtemelnde sitedeki en pahallı entegre görünümlü Hybrid cihaz..
    Kargosuyla heralde 1500-1600tl ye alınabiliyor..

Siz ne dersiniz.. birde bana akıl verin :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.