Bu AVR'^lerden herhangi birini veya birkaçını kullanan arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.
Yamaha RX-V467 400 dolar
105W x 5 / Dolby TrueHD & Dolby Digital Plus / Burr-Brown 192 kHz/24-bit DACs / SCENE buttons / HDMI v1.4 / Supports 3D / CINEMA DSP / Adaptive DRC # This highly competent and versatile 3D-Ready AV Receiver, Yamaha RX-V467, gives you 4 in/1 out HDMI supporting 3D and Audio Return Channel, HD Audio decoding with CINEMA DSP, YPAO and SCENE for ease-of-use. The receiver is capable of delivering large amounts of reserve power for accurate reproduction of high-energy peaks that are especially prevalent in Digital audio sources. 5-channel 525W powerful Surround Sound (105W x 5) # HD Audio Format decoding: Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio # Dolby Digital Plus and DTS-HD High Resolution Audio # Burr-Brown 192 kHz/24-bit DACs for all channels # Direct Mode for high quality sound reproduction # 1080p-compatible HDMI (4 in/1 out) # Supports Deep Color (30/36 bit), x.v.Color, 24Hz Refresh rate and Auto Lip-Sync compensation # SCENE buttons (BD/DVD, TV, CD and Radio) - quick and simple to use # HDMI (V.1.4 with 3D and Audio Return Channel) # YPAO sound optimization for automatic speaker setup # HDMI CEC functionality # Audio Input assign capability for HDMI and Component Video input # Input selection during HDMI Standby Through # Bluetooth (A2DP) compatibility with Optional Yamaha Bluetooth Wireless Audio Receiver YBA-10 # iPod/iPhone compatibility with optional YDS-12 Universal Dock as well as iPod compatibility with optional YDS-11 Universal Dock # iPod song titles displayed in English and Western European languages on the front panel and on-screen display # Front panel mini jack for connecting portable audio player # Initial Volume Setting and Maximum Volume Setting # Audio Delay for adjusting Lip-Sync (0-240ms) # 40-station preset Tuning / Auto preset tuning # Auto power down function with variable time setting # Preset remote unit # HD Audio decoding with CINEMA DSP (17 DSP programs) # Adaptive DRC (Dynamic Range Control) and Adaptive DSP Level # Compressed Music Enhancer # SILENT CINEMA and Virtual CINEMA DSP # Specifications # Power: Front Channels, Center Channel, Surround Channels - 105 W/ch # Signal-to-Noise Ratio (AV5, Direct, 250 mV): 100 dB # Inputs: HDMI (Audio Input Assignable) 4, Radio Antenna (FM/AM) 1 / 1, Dock Terminal for Optional Dock Accessories 1, Optical Digital (Fixed) 2 Coaxial Digital (Fixed) 2, Analog Audio 5, Component Video (Audio Input Assignable) 2 # Outputs: HDMI 1, Analog Audio 2, Pre Out (Surround Back L/R) 2ch, Component Video Monitor 1, Composite Monitor 1, Composite AV 1, Speaker (without subwoofer) 5ch, Subwoofer 1 # Dimensions (W x H x D): 17-1/8 x 6 x 14-3/8 in. # Weight: 18.5 lbs.
Onkyo TX-SR608 7.2 380 dolar...
# Six 1080p capable HDMI inputs (V1.4 repeater) including 1 Front # THX Select2 Plus Certification # HDMI 1080p video Upconversion by Faroudja DCDi cinema # WRAT technology and Discrete amp construction for cleaner sound # TrueHD/DTS-HD decoding to support the latest Blu-Ray technology # PC Input # Optional iPod Dock / HDradio module via U.Port # 4 DSP Gaming Modes: Rock, Sports, Action, and Role Playing # Audyssey 2EQ w/ Dynamic EQ & Dynamic Volume # 100 Watts per Channel at 8 Ohms, 20 Hz-20 kHz, 0.08%, 2 Channels Driven, FTC WRAT (Wide Range Amplifier Technology) # High-Current Low-Impedance Drive # H.C.P.S. (High Current Power Supply) Massive High Power Transformer # Optimum Gain Volume Circuitry # Bi-Amping Capability # Advanced 32-Bit Processing DSP Chip # 4 DSP Modes for Gaming: Rock, Sports, Action, and RPG (Role Playing Game) # Music Optimizer for Compressed Digital Music Files # Double Bass Function # Non-Scaling Configuration # Theater-Dimensional Virtual Surround Function # Connection Features: Universal Port for Single-Cable Connection of Optional Onkyo Dock for iPhone/iPod or HD Radio Tuner # Audio and 1080p Video Processing via HDMI (1 Front/ 5 Rear Inputs and 1 Output) # HDTV-Capable (720p/1080i) Component Video Switching (2 Inputs and 1 Output) # Front-Panel Audio Input for Portable Devices # Front-Panel Auxiliary A/V Input # 4 Digital Inputs (2 Optical and 2 Coaxial) # 4 A/V Inputs and 1 Output # Video Output (Monitor) # 2 Audio Inputs # Color-Coded, Banana Plug-Compatible Speaker Posts # Headphone Jack # Sirius Satellite Radio Ready and HD Radio Ready
Pioneer VSX-1020-K 7.1 360 dolar...
# Power Output 110W x 7 ((1kHz, THD 0.05% @ 8 ohms) # Freescale Dual-Core 400 MIPS Processing DSP # 192 kHz/24-bit DAC # Dolby TrueHD, Dolby Pro Logic IIz, Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus # DTS-HD Master Audio, DTS 96/24, DTS Neo:6, DTS Express # WMA9 Pro # Neural-THX # Advanced MCACC Room Calibration with 9-band EQ # Symmetric EQ, Auto Surround, Stream Direct, Midnight Listening Mode # Standing Wave Control # Multi-channel PCM (192 kHz) & SACD (multi-channel) Playback via HDMI # Advanced Surround (Action, Drama, Sci-Fi, Mono Film, Entertainment Show, Expanded Theater, TV Surround, Advanced Game, Sports, Classical, Rock/Pop, Unplugged, Extended Stereo) # Virtual Surround Back # Advanced Sound Retriever for enhanced PC and portable audio (Multi-Channel) # Anchor Bay 1080p Video Scaler - HDMI to HDMI, Analog to HDMI # Works with iPhone Certified # Charges iPhone while plugged in w/ supplied USB/Video Cable # Automatically mutes Music for incoming calls # All iPhone's wireless and Network features remain functional # Available iControlAV app for Receiver control via iPhone/iPod - Touch, available at the App Store # Full-color On-screen display including iTunes - album art # Sirius Satellite Ready # Internet Radio Ready w/ 24 Presets # Multi-zone Audio/Video (Zone 2) with On-screen Display # 63 Tuner Presets # Learning Remote Control # HDMI v.1.4 (with 3D), Deep Color, and x.v.color - 6 Inputs (Including 1 Front Input) / 1 Output # Front USB # Front A/V Inputs # Ethernet Input for Internet Radio # Bluetooth Port (Compatible with optional Bluetooth adapter AS-BT100) # Front Mini Jack # 4 Digital Inputs (2 Coaxial, 2 Optical) # Component Video Terminal (2 Inputs, 1 Output) Assignable # Audio/Video Inputs: 2A/4AV # Audio/Video Output: 1A/1AV + 1V # SR Input/Output, IR Input/Output, SIRIUS Input # Large Speaker Terminals # Subwoofer Pre-Out # Power: AC 120 V/60 Hz # Dimensions (WxHxD): 16.55 x 6.23 x 14.93 in. # Weight: 22.4 lbs.
bnm de kararsızlıgım bunların arasında...bose acoustımass 10 serisi ile kullanılacaktır..yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler...genellikle sınema ıcın..
not:simson dostum soruna soruyla cevap verdım ama kusura bakma.tekrar konu başlıgı acıp kirllik yapmak istemedim.bende aynı dertten muzdaribim..umarım aradıgımız cevapları buluruz
O nasıl fiyatlar öyle yaw
pardon dostum yazmam lazımdı..bunlar amerika fiyatları..ve bende yurtdısındayım..fiyatlar o nedenle öyle...
onkyo 608 tavsıye edılır....pio1020 de olabılır...
ersin.clk
öneriler çok güzel ama o AVR'le bütçemi aşıyor biraz Amerika'da otursam sorun değilde. Türkiye'de fiyatlar biraz uçuk.
quote:
Orijinalden alıntı: ersin.clk
quote:
Orijinalden alıntı: simpson
ersin.clk
öneriler çok güzel ama o AVR'le bütçemi aşıyor biraz Amerika'da otursam sorun değilde. Türkiye'de fiyatlar biraz uçuk.
quote:
Orijinalden alıntı: ersin.clk
cevap icin teskkerler..fakat neye gore bunlari onerdiniz...en azindan nelere dikkat etmek gerek bunlari alirken..arti olarak..ayrica lutfen bose ac 10 serisi ile kullanicagimi goz onunde bulundurun..
quote:
Orijinalden alıntı: simpson
Merhaba Arkadaşlar.
%75 Film - %25 Müzik şeklinde kullanacağım sistemi. Her sesi ayrıntısıyla almak daha önemli çok yüksek ses önemli değil.
JBL SCS-200.5 Hoparlörlerim var bunun için aşağıdaki anfilerden hangisi sizce uygun olur.
1. Denon AVR-1311
2. Onkyo TX-SR308
3. Pioneer VSX-520
4. Yamaha RXV-467
Bu AVR'^lerden herhangi birini veya birkaçını kullanan arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.
seçenekleriniz içinde kullanacağınız hop.ler de gözönüne alınca yamaha rxv en uygunu film ağırlıklı ayrıca istediğiniz ayrıntıyı en iyi verebilecek recev. o.jbl lerle oldukça uyumlu olduğunu söyleyebilirim.
Yamaha
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Dün Ankara Bestbuy'a gidip amfilerinden 3 tanesini dinleme şansım oldu.
İlk etapta Denon ile diğerleri arasında ses olarak çok farkı görmediğimden ve fiyatının diğerlerine göre 300 lira civarı pahalı olmasından dolayı denon'u eledim ve özellikle Pioneer ve onkyo üzerinde yoğunlaştım. Çünkü bestbuy Yamaha satmıyor. Müzik ve film performanslarını aynı modlarda dinledikten sonra ONKYO'da karar kıldım. Çünkü Pioneer ses olarak çok daha tiz ve özellikle yüksek seslerde rahatsız ediciydi. (Tabi herkesin kulağı farklı olabilir ben kendi kulağıma göre yorumluyorum.) Onkyo daha tok ve daha bas seslere sahip. Özellikle bas ağırlıklı müzik dinlerken onkyo'nun seslerinin daha güzel olduğunu düşünüyorum.
2 aydır takipteyim MM birkaç hafta içinde onkyo avx 380 satmaya baslayacak. avr ler oldukca benzer. forumda baslık açıp tavsiye istedim ama donen olmadı. 899 lira fiyatı olacak diyolar. beklemedeyim. 3305 modelini dinledim saturnde oldukca tatmin ediciydi. hele fiyat acısından. kolay gele.
denon 1611 var bende süper tavsiye ederim 1 giriş 4 çıkış hdmi projeksiyona bagladım missss
yeni x20 li serileri pioneer in bu sene kendinden çok söz ettirdi,o sebeple bence bu cihazların arasında tek geçilir. karizmasıda cabası.
Onkyo nun Kendine Özgü Bir Ses Karakteristiği Vardır. Özellikle Stereo Seslerde Diğer Cihazların Önündedir. Ancak 508 ve Üstü Bir Model Tercih Etmekde Fayda Var.
Pioneer VSX-520 almayı düşünüyorum. Kullanan yorumu olan var mıdır?
Pioneer vsx 520 Merter mediamark'ta 799TL .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme